• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Aminn canım amin... hamile kalamak çok istiyorum Rabbim in izniyle ama bir okadar da korkuyorum ama

Anlıyorum cnm ama korkmamak için kendimizi motive etmek zorundayız kendime diyorm korktumda ne oldu herşe ye herşeye dikkat ettim olacak olan oldu nasipte varsa öteye geçemiyorsun biraz olsun rahat olmayı başarırız inşallah

Kız o zaman inşallah bebegindir yaa:dua: bak ben ilk gebeliğimde sol kasigimda batma acı hissediyordum hele aniden eğilince bıçak girmiş gibi oluyordu. İnşallah minigindir kuzum

inşallah canım geçen ayda aynısını yaşadım hayalet çizgi gördüm ama bat zamanı regl oldum bununda öyle olmasından korkuyorum:KK51: inşallah bebeğimdir tutunmuştur ama değilse de canı saolsun napalım:KK51:

Kuzum yumurtlama 12. Gün görünüyor ama bizde ilişki 10. Ve 14. Gün oldu yani yumurtlama günü boş :KK43:

bence ihtimal var canım hemen moral bozma 10. günden kalan spermler dölleyebilir yumurtanı

Yumurtlamadan 2 gün önce akşam ilişki oldu biraz uyudum ama sonra tuvaletimı yaptım birazı çıktı :KK43: sonra hemen yattım sabah yıkandim ama çıkan çıktı yaaa:kızgın:

valla bu ay bende tuvalete çok gittim hatta her ilişkiden önce tuvalete gittiğim halde hemen yine geldi tuvaletim:KK70: ama giden gidiyor diyor doktorlar canım ya hatta çoğu doktor ayağı havaya kaldırmanın ya da saatlerce yatmanın gereksiz olduğunu söylüyor moral bozmak yok valla kısmetimizde varsa tek ilişkiyle bile kalınıyor hamile burda neler duyuyoruz:KK48:

inşallah canım geçen ayda aynısını yaşadım hayalet çizgi gördüm ama bat zamanı regl oldum bununda öyle olmasından korkuyorum:KK51: inşallah bebeğimdir tutunmuştur ama değilse de canı saolsun napalım:KK51:

bence ihtimal var canım hemen moral bozma 10. günden kalan spermler dölleyebilir yumurtanı

valla bu ay bende tuvalete çok gittim hatta her ilişkiden önce tuvalete gittiğim halde hemen yine geldi tuvaletim:KK70: ama giden gidiyor diyor doktorlar canım ya hatta çoğu doktor ayağı havaya kaldırmanın ya da saatlerce yatmanın gereksiz olduğunu söylüyor moral bozmak yok valla kısmetimizde varsa tek ilişkiyle bile kalınıyor hamile burda neler duyuyoruz:KK48:
Kuzu geçen ay kimyasal geçirdiysen bu ay tutunma ihtimali daha yüksek demiştim hatırlıyor musun inşallah insaAllah tutunmustur miniğin içimde bi his var kuzu insaAllah tutundu Rabbim in izniyle..

Bilmiyorum yaa ne güzel hiç kafamda yoktu bugün bi baktım tabloya giden gitmiş yumurtlamisim ben de yumurtlamaya çok diye düşünüyordum. Evet hatırlıyorum o zamanlar akıntımda çoktu ah aptal kafam spontane gelişsin diye bekledim hep :(

Hayırlısı insaAllah yaa en azından gerçekten yumurtladiysam demek ki adetim de erken gelecek o zaman hayıta devam :)

Kuzu geçen ay kimyasal geçirdiysen bu ay tutunma ihtimali daha yüksek demiştim hatırlıyor musun inşallah insaAllah tutunmustur miniğin içimde bi his var kuzu insaAllah tutundu Rabbim in izniyle..

Bilmiyorum yaa ne güzel hiç kafamda yoktu bugün bi baktım tabloya giden gitmiş yumurtlamisim ben de yumurtlamaya çok diye düşünüyordum. Evet hatırlıyorum o zamanlar akıntımda çoktu ah aptal kafam spontane gelişsin diye bekledim hep :KK43:

Hayırlısı insaAllah yaa en azından gerçekten yumurtladiysam demek ki adetim de erken gelecek o zaman hayıta devam :)
her şeyde vardır bir hayır kaçırdım sanırsın yakalamışsındır canım belli olmaz valla ben yaptığımız her hareketin yaşadığımız her olayın bir anlamı olduğuna inanıyorum yaşamamız gerek ki yaşıyoruz üzüntüyü de sevinci de.. düşünsene kontrol etmen gereken uygulamayı bu ay kontrol etmedin rastgele baktın yumurtladığını gördün bence daha rahat geçmiştir bu ayın hayırlısı canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun

her şeyde vardır bir hayır kaçırdım sanırsın yakalamışsındır canım belli olmaz valla ben yaptığımız her hareketin yaşadığımız her olayın bir anlamı olduğuna inanıyorum yaşamamız gerek ki yaşıyoruz üzüntüyü de sevinci de.. düşünsene kontrol etmen gereken uygulamayı bu ay kontrol etmedin rastgele baktın yumurtladığını gördün bence daha rahat geçmiştir bu ayın hayırlısı canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun
Amin canım insaAllah hayırlısı olsun.. aynen adet olunca da demiştim hatta bu ay elimden geleni yapıyorum inofolic hayitirdi otu bal tarçın çörek otu eşime keçi boynuzu. Her gün sabah da Meryem süremi okuyorum. Baya kafam rahattı aslında ama bugün yumutkadigimi ve kaçırdığımı görünce üzüldüm bi an.. ama nasip hayırlısını versin diyoruz hep demek ki hayırlısı buymuş.
Strese gerek yok.. şu ücretliler bi aciklansaydi..

Pek iyi değilim malesef canım regl oldum birkaç saat önce uykum da kaçtı, çarşambaya randevu aldım hormonlarıma baktırıym bir de..

Sen nasılsın..
canım randevu aldığın tarih adetinin 3. günü oluyor değil mi? ben de ilk kez kontrole gidecem ne olacak ne testi yapılacak hiçbir fikrim yok. gidince benimle paylaşır mısın ?

canım randevu aldığın tarih adetinin 3. günü oluyor değil mi? ben de ilk kez kontrole gidecem ne olacak ne testi yapılacak hiçbir fikrim yok. gidince benimle paylaşır mısın ?

Evet canım dün biraz pembe geldi bugün arttı çarşambaya sıra bulabildim hormonlarıma baktırcam canım onu ihmal ettim sabah aç karnına gidicem, kan değerlerime progesteronuma baktırdım geçen ay normal çıktı.. bi de hormonlarıma baktırayım bakalım..

Sen de git canım adetinin 2-3. Günü,
Tabiki bilgi veririm sana gidince :)

günaydın ponçik anne adayları :KK200:
mini mini elleri tutacağımız günler tez zamanda gelsin inşallah hayırlısıyla aminn. ay ama ben en çok bebeklerin ayaklarına bayılıyorum taptaze pembik rabbim nasip etsin ayaklarını yicem yicemm
Yaaaa insaAllah yaaa Rabbim en kısa en hayırlı zamn da nasip etsin insaAllah o günleri hayali bile güzel..

Kızlar yine dayanamadım internetten 5 adet ultra erken gebelik testi sipariş ettim. Eczanede aynı paraya 2 tanesini alabiliyorsun. 4-5 gün sonra yapıcam, çift çizgi görürüz inşallah. Eşim de bugün laf arasında "Ah bir de bebeğimiz olsa ne güzel olurdu." dedi. Yine içim gitti. İnşallah güzel haberler yakındır. :)

Kızlar yine dayanamadım internetten 5 adet ultra erken gebelik testi sipariş ettim. Eczanede aynı paraya 2 tanesini alabiliyorsun. 4-5 gün sonra yapıcam, çift çizgi görürüz inşallah. Eşim de bugün laf arasında "Ah bir de bebeğimiz olsa ne güzel olurdu." dedi. Yine içim gitti. İnşallah güzel haberler yakındır. :)
dünde benim eşim aynı şeyleri dedi dizi izliyoruz şimdi aramızda bebeğimiz olsaydı birlikte izleseydik koklardık severdik dedi nasıl kızdım anlatamam aptal herif 2 sene önce bebek isteseydin beni uğraştırmasaydın şimdi belki bebeğimizle izliyor olacaktık dedim pişman oldu söylediğine burdan vuracağın hiç aklıma gelmedi ben ne kadar çok istediğimi belirtmek için söylemiştim diyor:KK70:

dünde benim eşim aynı şeyleri dedi dizi izliyoruz şimdi aramızda bebeğimiz olsaydı birlikte izleseydik koklardık severdik dedi nasıl kızdım anlatamam aptal herif 2 sene önce bebek isteseydin beni uğraştırmasaydın şimdi belki bebeğimizle izliyor olacaktık dedim pişman oldu söylediğine burdan vuracağın hiç aklıma gelmedi ben ne kadar çok istediğimi belirtmek için söylemiştim diyor:KK70:

Canım benim eşim de ilk 2 sene pek istememişti, evliliğimizin tadını çıkaralım falan demişti ama şimdi benden çok istiyor :) Benim eşim düşükten sonra böyle oldu. İlk kez o akşam sesini koyarak ağladığını görmüştüm, o günden sonra aklı hep bebekte... :) Canım belki de doğru zamanda olması en iyisi. 2 sene önce olsa belki eşin tam olarak hazır olmayacaktı, şuan doğru zaman demek ki. İkiniz de hazır olduğuna göre sıra artık o aranızda oturacak bebekte... İsteyen herkese nasip olur inşallah.

Canım benim eşim de ilk 2 sene pek istememişti, evliliğimizin tadını çıkaralım falan demişti ama şimdi benden çok istiyor :) Benim eşim düşükten sonra böyle oldu. İlk kez o akşam sesini koyarak ağladığını görmüştüm, o günden sonra aklı hep bebekte... :) Canım belki de doğru zamanda olması en iyisi. 2 sene önce olsa belki eşin tam olarak hazır olmayacaktı, şuan doğru zaman demek ki. İkiniz de hazır olduğuna göre sıra artık o aranızda oturacak bebekte... İsteyen herkese nasip olur inşallah.
valla ben istemeyen adama hiç denk gelmedim duymadım da ama benimki istisna çıktı biz 1 sene yaşayacağımızı yaşadık zaten benim hastalıklarım çıktıkça geç kalmayalım dedim ama malesef hiç dinlemedi beni hatta ilişki bile olmuyordu adam akıllı bebek olur diye o kadar istemiyordu o hallerine kızıyordum ben o 2 sene yaşadığımı bir ben bilirim hep birikimi var kızgınlığım var. sağlık olsun bakalım inşallah bu sene bitmeden hamile kalırım

ilahi ya okuyorum gülümseyerek ne güzel demiş eşi diye sonra arkasına sen aptal herif diye patlatmışsın zınk diye kaldım :KK70:

valla ben istemeyen adama hiç denk gelmedim duymadım da ama benimki istisna çıktı biz 1 sene yaşayacağımızı yaşadık zaten benim hastalıklarım çıktıkça geç kalmayalım dedim ama malesef hiç dinlemedi beni hatta ilişki bile olmuyordu adam akıllı bebek olur diye o kadar istemiyordu o hallerine kızıyordum ben o 2 sene yaşadığımı bir ben bilirim hep birikimi var kızgınlığım var. sağlık olsun bakalım inşallah bu sene bitmeden hamile kalırım
benim eşimde o istisnalardan dı canım şimdiyse benden çok istiyor ve üzülüyor erkekler böle işte napalım

ilahi ya okuyorum gülümseyerek ne güzel demiş eşi diye sonra arkasına sen aptal herif diye patlatmışsın zınk diye kaldım :KK70:

aptal olmasa benim böyle bir şey diyeceğimi tahmin eder o sözleri söylemezdi bu konudaki hassasiyetimi biliyor beni etkileyeceğini sandı o sözleriyle erkekler işte düz mantıklar bizim gibi gözleri açık değil...

benim eşimde o istisnalardan dı canım şimdiyse benden çok istiyor ve üzülüyor erkekler böle işte napalım

valla canım etrafımda hep bebek isteyen kocalar var kız arkadaşlarım hep şikayetçi bu durumdan o nedenle garipsiyorum hatta arkadaşlarımızla buluştuğumuzda eşimin arkadaşları oğlum hadi yapın dünyanın en güzel şeyi diyorlardı hala söylüyolar hatta bir tanesinin gözlerinin dolduğuna şahit oldum utanmasa ağlıcaktı adam şok olmuştum 2. çocuğu istiyorlardı 1,5 senedir olmuyormuş benim adam bir tane var daha ne istiyorsun demişti. şimdi eşi hamileymiş 4-5 ayı kalmış sanırım...

bir garip oblomov bir garip oblomov gerçekten çok düz çalışıyor beyinleri. biz şunu desek nereye varır şunu yapsak sonunda nolur diye resmen matematik bilimi gibi çalıştırıyoruz kafayı. herkes bir olamaz ama canım ya eşinle kimseyi kıyaslama bence

Back