- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.701
Tamam canım hiçbir belirtim yok malesef sanırım yine olmadı
Benim ki hap kocaman mavi bir şey canimYok canim toz şeklinde bir bardak suya karıştırıp iciyorsun
Gelecekk aya olur ınsallah
inşallah bu ay olmuştur canım ya bat 3 ekim benim hala umudum vaaaarr
genelde kur yapiyorlar kaynatip suyunu iciriyolar.bi arastirda oyle yap..benim esim keciboynuzu pekmezi icti tek bi hafta sonra saldi .Aaa onu kur mu yapiyoruz keçi boynuzunu kuru kuru yedirdim ona :) şuanda 2 bardak içtim kuzum dün akşam bide bu sabah. Çok tuvalete çıkarttı gece bugünde rahim de hafif hafif ağrı var biraz daha devan edeyim bakalım neler olacak
Pardon canım sen olmadı dedin diye yazdım hayırlısı olsun
dün normal hcg testi yaptım da ondan dedim canım sorun yok :)
Üzülme canım. Depoladıklarımız inşallah önümüzdeki ay bebek olarak gelirHer turlu kur.ilac. Vitamin. Pozisyon denendi...sonuc sifir
Üzülme canım. Depoladıklarımız inşallah önümüzdeki ay bebek olarak gelir
Üzülme canım. Depoladıklarımız inşallah önümüzdeki ay bebek olarak gelir
Her turlu kur.ilac. Vitamin. Pozisyon denendi...sonuc sifir
Canim bat 3 ekimse sen daha yumurtlama donemini yeni atlatmissin. Yani dollenme olduysa bile henuz rahme yerlesmemis dolayisiyla da hcg salgilanmaya baslamamistir :)
Bence de bir umut var yani.
Yalniz sunu diyeyim kafaya taktikca olmasini erteliyoruz. Kac ay denedim kafaya taktim klomene ragmen de olmadi. Bu ay esimin memleketine gittik cocuk fikrini aklimdan cikardim ve oldu. Biraz rahatlamamiz lazim.
Ne güzel canım ya ah bi atabilsem kafamdan bebek fikrini işte, dizilerde reklamlarda sokakta bebek görsem gözlerim doluyor sıkıyorum kendimi ağlamamak için, o derece yedim kafayı eşim bile yüzün gözün çöktü çok değiştin sen diyo,
Bu ara memurluk sınavlarımız var sonrasında iş bulup çalışcam kafamı dağıtmam lazım git gide kötüye gidiyorum çünkü..
İnşallah işe yarar canim şu inofoliclerBenim ki hap kocaman mavi bir şey canim
Biliyorum cok zor ama surekli bu konuya odaklanarak hic dogru yapmiyoruz. Genelde hamilelik icin ugrasip tutturamayanlar ya tatile gidince ya da hamilelikten umudu kesip vazgecince hamile kaliyorlar. Ben de hep ne alakasi var onu dusunmekle diyordum ama varmis cidden bir alakasi :)
Calisman senin icin de iyi olur canim. En azindan farkli bir seye yonelirsin kafan isle mesgul olur :)
Insallah canim. Allah hayirli zamanlarda nasip etsin herkese.Tamam canım dikkate alıcam söylediklerini değerlendireceğimiz zamanlarda düşüncelerimi sessize alıcam İnşallah işe yarar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?