EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

amin canım benim inşallah cümlemizin.

Günaydın canim hadi hayırlısı... Calismalar başlasın kaçırılmasın yumurtlama günleri o zaman. Ben de yapabilirsem sogan suyu icicem inofolici günde ikiye çıkardım bugün adetimin son günü inşallah ekim bizim ayimiz olur

amin canım üstüme düşeni yapayımda kısmet artık gerisi...toz inofoliği ben sabah 2 akşam 2 poşet içiyorum canım

Doğru canım haklısın dün aksam hayıt tohumuna başladım o zaman bu ay bununla devam edeyim. Acıymış tadı ya insanın boğazını yakıyor. InsaAllaH faydasi olur.
Sen neler yapıyorsun kuzum

Evet canım ben De öyle yapmaya karar verdim dün aktardan hayıt tohumu aldik eşimle bide keçiboynuzu da alalım dedik. Eşim dün akşam ilk defa yedi biraz zorlandı çok yiyemedi

Canım senin inofolic combi mi hap şeklinde kocaman mavi bir şey mi

Doğru canım haklısın dün aksam hayıt tohumuna başladım o zaman bu ay bununla devam edeyim. Acıymış tadı ya insanın boğazını yakıyor. InsaAllaH faydasi olur.
Sen neler yapıyorsun kuzum
İnsallah devam edebilirsin canim ben yarim bardak bile icememistim bende tek bogaz yanmasiyla kalmamisti direk bas donmesi,midem ayaga kalkmisti el,elden ayaktan kesilmistim o aksam icimde biseyler oldu korkmustum..esine olmadi keci boynuzu kurunu dene.onda direk dikip icebilir.

kist kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç mı kullandın ?
sonraki ay hamile kalman gönlüme ayrı su serpti
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
doktor ilaç verecek sandım. vermedi kendiliğinden geçti. kist 5cm di. o kadar büyük kist nasıl geçti hemen anlamamıştım. sinirlerim de bozulmuştu. prolaktin 70lerde çıkmıştı. doktor mr istemişti. mr falan çektirdim. sonra o ara hamile kalmışım. şimdi kızım bugün tam 29 aylık oldu.
sende de kist falan olduysa korkma vücut atar geçer. kanamanı takip et 10 günü geçerse doktora git. sen de benim gibi sonraki ay hemen hamile kalırsın inşallah. inofolic de kullan. ben bu hamileliğimde inofolic kullandım. o da iyi geldi galiba.

Kızlar,

İnofolic almaya karar verdim, herkes faydalı olduğunu söylüyor,
Sizce tozunu mu alıym yoksa hapını mı hangisi daha iyi ?
hap al canım inofolic combi ben bilmiyordum toz aldım tozun bir paketinin folik asit miktarı 100mcg ama günlük alınması gereken 400 mcg o nedenle ben günde 4 paket içiyorum hap alsaydım bir tane yutacaktım

Dün normal gebelik testi yaptım veeeee negatif bata son 9 inşallah daha erkendir 2. Çizgi yoldadır..

Canım 9 gün çok erken.
Döllenme olduysa bile daha yerleşmemiş ki bile. Kaldı ki hcg salgılansın yani.
Hcg önce kana daha sonra idrara geçiyor biraz bekle bence zor biliyorum ama.

Kızlar,

İnofolic almaya karar verdim, herkes faydalı olduğunu söylüyor,
Sizce tozunu mu alıym yoksa hapını mı hangisi daha iyi ?

İnofolic ben kullandım. Toz olanı öneririm.
Yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor. Ben onunla hamile kaldım şükür.

hap al canım inofolic combi ben bilmiyordum toz aldım tozun bir paketinin folik asit miktarı 100mcg ama günlük alınması gereken 400 mcg o nedenle ben günde 4 paket içiyorum hap alsaydım bir tane yutacaktım

Canım dozunu bilmiyorum ama toz olan daha etkili deniyor.
Ben sabah akşam 1er poşet içerek hamile kaldım.
Sabah 2 akşam 2 şeklinde ileri derece pko hastalarına veriyorlar bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…