- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.661
Doktora salı günü gittim bişy demedi. Ama polistikover var zaten bende belki ondan da oluyo olabilir
Düzene girse de bende hamile kalabilsem keşke :)Belki de ondandır canım.
Benim de solda polikistik görünüm var dedi dr.
Ama sağ taraf çok hızlı çalışıyor dedi.
Ben kahverengi akıntı hiç yaşamadım.
Canım fazla kilom var. Bunalımlarla sürekli kilo aldım
BirAsilAnnesi haklısın kedi sağlıksız yumurtaları yemiştir
haklısın herşeye hamdolsun elbette Allah bizim için en hayırlısını bizden çok daha iyi bilir
bu rahatlatan güzel mesajın için çok sağol Rabbim tez zamanda inşallah seninde gönlünün muradını versin
Günaydın canim hadi hayırlısı... Calismalar başlasın kaçırılmasın yumurtlama günleri o zaman. Ben de yapabilirsem sogan suyu icicem inofolici günde ikiye çıkardım bugün adetimin son günü inşallah ekim bizim ayimiz olurkızlar günaydın dün yaptığım ovu testleri koyulaşmaya başladı ama ilişki olmadı dün... bugün daha koyu göreceğime eminim bugün yarın ve pazartesi ilişki olacak bakalım kısmet. bence adet sonrası gebe kalanlar ya da ovuda koyu görenlerin tek sebebi bir önceki yumurtlamada çatlamadan kalan ve adetle atılmayan yumurtalar sonradan çatlıyor yoksa başka bir sebep göremiyorum 10, 11. ve 12.gün hem akıntım oldu hem ikinci çizgi koyu oldu bunun hakkında hiç bir doktor bilgi vermez ama uzman doktor solii sizi bilgilendiriyor
amin canım üstüme düşeni yapayımda kısmet artık gerisi...toz inofoliği ben sabah 2 akşam 2 poşet içiyorum canımGünaydın canim hadi hayırlısı... Calismalar başlasın kaçırılmasın yumurtlama günleri o zaman. Ben de yapabilirsem sogan suyu icicem inofolici günde ikiye çıkardım bugün adetimin son günü inşallah ekim bizim ayimiz olur
Doğru canım haklısın dün aksam hayıt tohumuna başladım o zaman bu ay bununla devam edeyim. Acıymış tadı ya insanın boğazını yakıyor. InsaAllaH faydasi olur.Gunaydinnnn canlarrr canlarrrr aman Allahimmmmm topissss bi senlenmis bir senlenmiss masalllahhhhhh.
@YESIMBOZ hamislik tescillendigineeee gore hayirliii olsunnn cnimmmm korkmaa hersey o kadar guzel olacakki yarana merhem olacak bu kuzucuk.
dimaam masallahhh kalp atimida duyulmus coook sukur insallah saglikla kucagina almak nasip olur.
@nefertiti989 caniim hakkinda hayirlisi diyelim ama hayat oyleki tam olmasin dedgin anda yawrucun sana tutunmusta olabilir..yolun acik olsun canimm.
@yesa1 ahhh yesammm ahhh voltranlar tek tek dokuluyorartikin sira bize mi ne geliyor? insallah canim hakkimizda hayirlisi.
ismetbeyinbiricikhanimi canim kurlerin hepsini bir kullanmasan iyi olur hepsinin amaci saglikli yumurta gelistirmek ,bu kez kas yapayim derken goz cikarma! Bircok yumurtan olusup sonradan kiste donusmesin .karar ver bi tanesini kullan..hatta sogan suyu ile bi ikinci kürüde kullanma.İ.saracoglu bile siralamis once sunu kullanin sonra sunu diye ,hic yazilarinda hepsi bir olur die gormedim.canimmm.
Evet canım ben De öyle yapmaya karar verdim dün aktardan hayıt tohumu aldik eşimle bide keçiboynuzu da alalım dedik. Eşim dün akşam ilk defa yedi biraz zorlandı çok yiyemediismetbeyinbiricikhanimi canım Emineeemm e katılıyorum hepsini bir arada sakın yapma hatta sıraya koy yapacaklarını ilk rahmini soğan kürüyle temizle sonra yumurtalarını büyütücü kür kullan sonra çatlatıcı işte sen kürlerin içeriklerini biliyorsundur bu şekilde bir sıraya koy. bu arada eşinede keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin
Canım senin inofolic combi mi hap şeklinde kocaman mavi bir şey miGünaydın canim hadi hayırlısı... Calismalar başlasın kaçırılmasın yumurtlama günleri o zaman. Ben de yapabilirsem sogan suyu icicem inofolici günde ikiye çıkardım bugün adetimin son günü inşallah ekim bizim ayimiz olur
Düzene girse de bende hamile kalabilsem keşke :)
İnsallah devam edebilirsin canim ben yarim bardak bile icememistim bende tek bogaz yanmasiyla kalmamisti direk bas donmesi,midem ayaga kalkmisti el,elden ayaktan kesilmistim o aksam icimde biseyler oldu korkmustum..esine olmadi keci boynuzu kurunu dene.onda direk dikip icebilir.Doğru canım haklısın dün aksam hayıt tohumuna başladım o zaman bu ay bununla devam edeyim. Acıymış tadı ya insanın boğazını yakıyor. InsaAllaH faydasi olur.
Sen neler yapıyorsun kuzum
Coook erken canim azicik sabret bari 3-4 gun kala yap.en guzeli adet gunu yapmak.Dün normal gebelik testi yaptım veeeee negatifbata son 9 inşallah daha erkendir 2. Çizgi yoldadır..
Coook erken canim azicik sabret bari 3-4 gun kala yap.en guzeli adet gunu yapmak.
doktor ilaç verecek sandım. vermedi kendiliğinden geçti. kist 5cm di. o kadar büyük kist nasıl geçti hemen anlamamıştım. sinirlerim de bozulmuştu. prolaktin 70lerde çıkmıştı. doktor mr istemişti. mr falan çektirdim. sonra o ara hamile kalmışım. şimdi kızım bugün tam 29 aylık oldu.kist kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç mı kullandın ?
sonraki ay hamile kalman gönlüme ayrı su serpti
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım
hap al canım inofolic combi ben bilmiyordum toz aldım tozun bir paketinin folik asit miktarı 100mcg ama günlük alınması gereken 400 mcg o nedenle ben günde 4 paket içiyorumKızlar,
İnofolic almaya karar verdim, herkes faydalı olduğunu söylüyor,
Sizce tozunu mu alıym yoksa hapını mı hangisi daha iyi ?
Dün normal gebelik testi yaptım veeeee negatifbata son 9 inşallah daha erkendir 2. Çizgi yoldadır..
Kızlar,
İnofolic almaya karar verdim, herkes faydalı olduğunu söylüyor,
Sizce tozunu mu alıym yoksa hapını mı hangisi daha iyi ?
hap al canım inofolic combi ben bilmiyordum toz aldım tozun bir paketinin folik asit miktarı 100mcg ama günlük alınması gereken 400 mcg o nedenle ben günde 4 paket içiyorumhap alsaydım bir tane yutacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?