EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kaç liraya almıştın canım birde kaç gün kullandın

amin canım üstüme düşeni yapayımda kısmet artık gerisi...toz inofoliği ben sabah 2 akşam 2 poşet içiyorum canım
Bana doktorun biri gunde bir dedi digeri iki dedi ben de bir içiyordum belki ise yarar diye iki iciyorum artik

Son düzenleme:
hap al canım inofolic combi ben bilmiyordum toz aldım tozun bir paketinin folik asit miktarı 100mcg ama günlük alınması gereken 400 mcg o nedenle ben günde 4 paket içiyorum hap alsaydım bir tane yutacaktım

Tamam canım tekrar bir araştırayım da hap almak daha mantıklı galiba tadı kötüyse tozunu içemem
Teşekkür ederim :)

Tamam canım çok teşekkür ederim ya toz ya hapını mutlaka alıcam, bende bi folic asit var teyzem kanadadan getirdi bana faydası olur diye preg vit folic 5 adı, çok iyiymiş araştırdık, 2 aydır düzenli içiyorum ama inofolik daha iyi olabilir diye düşündüm :)

Canımm hemen git doktora. Hap mı aldın eczaneden? Belki bu sefer jel verir
Bi farki yok tatlim hatta tam aksine jelin bi kisminin disari cikma ihtimali var. Gunde uc kez icmem gerektigini soyledi. Allah korusun eger olacak olan bi sorun varsa ilac falan fayda etmiyor bi noktadan sonra. Bende bekliyorum bu yuzden. En azindan gittigimde keseyi yolk sac i gorup biraz rahatlamak istiyorum inan.

Canim benim Allah razi olsun. Insallah en kisa zamanda Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin acimizi dindirsin.

Tadı kötü mü canım :)

Canim Inofolic daha cok pko'lular icin. Icinde folik asit ve inozitol diye bir madde var ki bu madde yumurta kalitesini arttirip catlamasina yardim ediyor. Senin bahsettigin sanirim hamile kalmak isteyenler icin bir kompleks vitamin.

Bu arada canim tadi yok gibi bisey. Bana normal sudan cok farkli gelmiyor. Zorlanmazsin yani.

Bende pko yok ama pko olmayanlar da faydasını görmüşler alıym deniym bakalım canım inşallah bende faydasını görürüm tadının iyi olmasına da sevindim :)

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Rabbim bebeğinle sana kolaylıklar nasip etsin sağ salim kucağına alırsın İnşallah canım :)

Tabi ki oyle canim. Ben de pko degilim mesela. Sadece solda polikistik gorunum var ama pko degilsin dedi. Ben de faydasini gordum Allah'a bin sukur.

Rica ederim canim. Amin Allah hepinize de yasatsin insallah en hayirli zamanlarda.

Aaa onu kur mu yapiyoruz keçi boynuzunu kuru kuru yedirdim ona :) şuanda 2 bardak içtim kuzum dün akşam bide bu sabah. Çok tuvalete çıkarttı gece bugünde rahim de hafif hafif ağrı var biraz daha devan edeyim bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…