EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sen bilirsin canım ama gitsen kanda progesteron seviyesine bakılıp karar verilirdi. Çok düşük olunca iğne de veriyorlar

Kızlar ya hayatımda ilk kez mantar oldum.Aşılamadan sonra doktor vajinanın içine sıkılan bir jel vermişti. Her akşam kullanırken deriyi tahriş ettiğini fark etmiştim zaten. Jel biteli iki gün oldu, sabah bembeyaz pamuk gibi çok kötü akıntım vardı Kesin o jel yaptı. En kötü yanı tüp bebekte o jel sabah akşam kullanılıyormuş

Ayyy canım aynen. Doktor bana da polikistik görünüm var dedi ama düzenli regl oluyorum ve hormonlar normal. Ben de kullanayım o zaman inofolik. Reglin belli bir gününde mi başlamak lazım acaba?

bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı.
tahlil istedi bazı hormonlar ve bhcg ama labaratuar kapanmıştı p.tesiye kaldı.
doktor herhangi bir kist görünmüyor normal adet geçiriyor olabilirsin dedi ben kasıklarımda ağrı var dedim tahlil sonuçlarını görmeden ağrı kesici veremem dedi. kanamam neden bitmiyor dedim klomenin etkisi olabilir yada extra ara kanama geçirmiş olabilirsin p.tesi tahlil sonuçlarına göre anlarız dedi.akşam ağrım çok arttı acile gittik parol serum verdiler.
son durum bu inşallah p.tesi de bir sıkıntı çıkmaz ve adetim biran evvel sonlanır. yarın 8. günüm
çıkarken ısrarla kisti tekrar sordum görünürde kist yok diyor.

Gecmis olsun

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…