• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bi farki yok tatlim hatta tam aksine jelin bi kisminin disari cikma ihtimali var. Gunde uc kez icmem gerektigini soyledi. Allah korusun eger olacak olan bi sorun varsa ilac falan fayda etmiyor bi noktadan sonra. Bende bekliyorum bu yuzden. En azindan gittigimde keseyi yolk sac i gorup biraz rahatlamak istiyorum inan.
Sen bilirsin canım ama gitsen kanda progesteron seviyesine bakılıp karar verilirdi. Çok düşük olunca iğne de veriyorlar

Kızlar ya hayatımda ilk kez mantar oldum.Aşılamadan sonra doktor vajinanın içine sıkılan bir jel vermişti. Her akşam kullanırken deriyi tahriş ettiğini fark etmiştim zaten. Jel biteli iki gün oldu, sabah bembeyaz pamuk gibi çok kötü akıntım vardı :( Kesin o jel yaptı. En kötü yanı tüp bebekte o jel sabah akşam kullanılıyormuş :( :(

Canim Inofolic daha cok pko'lular icin. Icinde folik asit ve inozitol diye bir madde var ki bu madde yumurta kalitesini arttirip catlamasina yardim ediyor. Senin bahsettigin sanirim hamile kalmak isteyenler icin bir kompleks vitamin.

Bu arada canim tadi yok gibi bisey. Bana normal sudan cok farkli gelmiyor. Zorlanmazsin yani.
Ayyy canım aynen. Doktor bana da polikistik görünüm var dedi ama düzenli regl oluyorum ve hormonlar normal. Ben de kullanayım o zaman inofolik. Reglin belli bir gününde mi başlamak lazım acaba?

doktor ilaç verecek sandım. vermedi kendiliğinden geçti. kist 5cm di. o kadar büyük kist nasıl geçti hemen anlamamıştım. sinirlerim de bozulmuştu. prolaktin 70lerde çıkmıştı. doktor mr istemişti. mr falan çektirdim. sonra o ara hamile kalmışım. şimdi kızım bugün tam 29 aylık oldu.
sende de kist falan olduysa korkma vücut atar geçer. kanamanı takip et 10 günü geçerse doktora git. sen de benim gibi sonraki ay hemen hamile kalırsın inşallah. inofolic de kullan. ben bu hamileliğimde inofolic kullandım. o da iyi geldi galiba.

bugün doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı.
tahlil istedi bazı hormonlar ve bhcg ama labaratuar kapanmıştı p.tesiye kaldı.
doktor herhangi bir kist görünmüyor normal adet geçiriyor olabilirsin dedi ben kasıklarımda ağrı var dedim tahlil sonuçlarını görmeden ağrı kesici veremem dedi. kanamam neden bitmiyor dedim klomenin etkisi olabilir yada extra ara kanama geçirmiş olabilirsin p.tesi tahlil sonuçlarına göre anlarız dedi.akşam ağrım çok arttı acile gittik parol serum verdiler.
son durum bu inşallah p.tesi de bir sıkıntı çıkmaz ve adetim biran evvel sonlanır. yarın 8. günüm :(
çıkarken ısrarla kisti tekrar sordum görünürde kist yok diyor.

Gecmis olsun
doktor herhangi bir kist görünmüyor normal adet geçiriyor olabilirsin dedi ben kasıklarımda ağrı var dedim tahlil sonuçlarını görmeden ağrı kesici veremem dedi. kanamam neden bitmiyor dedim klomenin etkisi olabilir yada extra ara kanama geçirmiş olabilirsin p.tesi tahlil sonuçlarına göre anlarız dedi.akşam ağrım çok arttı acile gittik parol serum verdiler.
son durum bu inşallah p.tesi de bir sıkıntı çıkmaz ve adetim biran evvel sonlanır. yarın 8. günüm :KK43:

Gecmis olsun
son durum bu inşallah p.tesi de bir sıkıntı çıkmaz ve adetim biran evvel sonlanır. yarın 8. günüm :KK43:

Back
X