EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kaç gündür kahverengi akıntı geliyo canım ya. Kasıklarımda ağrıyo. Klomen kullanmıştım o yaptı sanırım

Benim de bu ay yumurtalama döneminde kahverengi akıntım oldu hatta akinti değil bayaa kanama ama ovu testim koyulasti ve siliklesti yumurtam çatladı

Olabilir klomen olabilir ben geciktirici hap almıştım geçen ay ondan oldu başka bi sebepten olabilir kafaya takacak bir şey yok ki

Bu ay normal adetim de olmadı ki

M melekler-engelchen kuzum ben bu ay yaptıklarımı yazayım hepsini tek tek.. öncelikle kendim için hayitotu kuru maydanoz suyu eşim için keçi boynuzu kuru yapıyorum birlikte tarçın bal çörek otu karışımı yiyoruz havuç yiyoruz eşime hergün roka ve nar yediriyorum bunun yanında findik badem fıstık vs bide hergün kefir içmeye çalışıyorum inofolic combiye de devam :)
Manevi olarak da hergün Meryem süresi okuyorum dinliyorum bol bol bide muskam var.
Bakalım bu ay ne olcak ben elimden geleni yapayım gerisi Rabbimden..

Yumurtlama doneminde değil misin
Benim bu ay çok farklı oldu ya. Adet olmam gereken zamanda kahverengi akıntılar geldi ama adet olmadım. Sonra doktor onu adet olarak kabul edelim dedi. Klomen içtim 5 gün. Doktor kontrol etmesi gerekiyodu ama bayrama geldiği için bakamadım. Bayramdan sonra gittim sağdaki yumurtam çatlamış dedi.

Geçmiş olsun canim

Bazı adetler cok ağrılı geçiyor nedense. Benim de haziranda boyle bir durumum olmuştu. Cok fazla agrim oldu birkaç gün kahverengi leke geldi. Sonra da adetim başlamıştı ama Karnım patlayacakti. Hormonlarla mi alakalı bilemiyorum. Kist yok dediyse yoktur. Stres yapma. Yarın tahlillerin de temiz çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…