- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.541
Fistik kan testi yaptircam direkt, cok yagmur yagiyo durcak gibi. Durunca hemen firlicam :)))
Amin canim beniiim. Normalde bat yarin. Kan verdim bakalim cikarmis ogleden sonraİnşallah senden de bir güzel haber gelir de şenlenir buralar canım. Hayırlısı olsun.
ay hadi canım sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallahAmin canim beniiim. Normalde bat yarin. Kan verdim bakalim cikarmis ogleden sonra
İnşallah senden de bir güzel haber gelir de şenlenir buralar canım. Hayırlısı olsun.
Amin canim benim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz hayirli haberler alalim Eylul ve Ekimde :) Haziran-Temmuz anneleri yapalim ayrilmayalim insallaaah saglikla :)ay hadi canım sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah
nasip ablam 3 gün önce doğum yaptı suan bende kalıyor eşim o kadar heveslendiki çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyorinşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek canım sabretmekten vazgeçmek yok adetin geldi mi ki gelmediyse ümit kesmek yok belli mi olur doğru düzgün olmamıştır ama tam yumurtlamaya denk gelmiştir belkı hayırlısı.
nasip ablam 3 gün önce doğum yaptı suan bende kalıyor eşim o kadar heveslendiki çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyorcanım çok sıkkın
1 BUÇUK SENELİK EVLİYİZ 9 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA ONDAN ÖNCEDE ARADA KORUNDUK 1 YILDIR NERDEYSEKac aydır olmuyor canim
1 BUÇUK SENELİK EVLİYİZ 9 AYDIR KORUNMUYORUZ AMA ONDAN ÖNCEDE ARADA KORUNDUK 1 YILDIR NERDEYSE
Adetin 3.ve 21 günü gittim mi canım
Esin gitti mi
Ben adetin 3 günü gittim canım hormonlarda sorun yok mart ayında adetim 10 gün gecikti rahminde ölü yumurtalar var rahme ulaşamadan ölmüşler dedi 2 taneydi adetim de düzenlidir 27-28 sekmez ama olmuyor . bu ay yine gidecem adetin 3 günü
Amin canim benim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz hayirli haberler alalim Eylul ve Ekimde :) Haziran-Temmuz anneleri yapalim ayrilmayalim insallaaah saglikla :)
dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla bebeğin seninledir merakla haberini bekliyorum bendeAmin canim benim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepimiz hayirli haberler alalim Eylul ve Ekimde :) Haziran-Temmuz anneleri yapalim ayrilmayalim insallaaah saglikla :)
Amin canim beniiim. Normalde bat yarin. Kan verdim bakalim cikarmis ogleden sonra
hayırlı olsn cnm :)
X xDerinMavix canim hayirli ugurlu saglikli olsun insallah tebrik ederimY YESIMBOZ biz senden daha heyecanliyiz farkettin mi :) Kizlar hepinizi tek tek cok ozluyorum :) insallah hepbirlikte en fazla bir iki ay arayla bebislerimizi de aliriz kucagimiza BirAsilAnnesi senin pozitifligine bayiliyorum ben seni beklerim kasim icin zaten icime kasim da hamile kalacagim diye doguyo :)
Hayırlı olsun canımmm :) çok sevindim Rabbim sağ salim kavuştursun :)Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?