EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bende klomen kullandım canım. Sürekli kasıklarım ağrıyo

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Kuzummmmmm çok çok çok sevindim yaaa hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. Rabbim bizlere de göstersin insaAllah o günleri çok mutlu oldum yaaa doğum haberlerini de alırız insaAllah :)

Benim bir defa öyle olmustu. Bir hafta erken gelmisti. Ilk gunler kahve suyah karisimi sonra hic durmadan kanama 10 gun surmustu. Dr a gitmistim durmasu icin duphaston vermisti. Yoksa kanama dyrmuyordu. Dr kontrolünde klomen in kist yapti demisti. Bence kontrole git

Kızlar ben hayitotu ve soğan kurunu bir kullansam bişey olur mu? Eşime de keçiboynuzu düşünüyorum..
Bu ay elimden geleni yapcam sonra da tevekkül etcem artık hakkımızda hayırlısı Rabbim sağ salim hayırla nasip etsin insaAllah

Canımmmm şükürler olsun Allah'a. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Ay tüylerim diken diken oldu. Çok sevindim çok. Sakın korkma. Sakin ol. Her şey güzel olacak inşallah.
Cok sukur canim yaaa insallah saglikla gelsin butun minikler. Cok cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.

Canım onu bilmiyorum klomen kullanmadım ama bu ay benimde adetin 6.günü bugün kanamam bitti nerdeyse ama göğüs acısı ve şişliği geçmedi

Hamile olan arkadaşlar,
Neler yaptınız, hangi vitamin , hangi folik asit ictiniz bilgi icin yazarmisiniz
Tatlim ben corek otu bal tarcin yapmistim ama 6-7 gun yapabildim. Belki onun etkisi vardir diyorum ama bilemem tabii. Folik asit olarakta uzun zamandir folbiol kullaniyorum.

Canim benim yaaa cok cok tesekkurler hepinize. Insallah saglikla buyucek bende bol bol dinlenicem. Kaybim sonrasi doktorum bir sonraki gebeliginde hemen progestana baslicaz her ihtimale karsi demisti. Bende gidip aldim eczaneden basladim. Kontrole haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse.

Canım bu kür nasıl oluyor çörekotu bal tarçın? ?
Ne kadar dogrudur bilmiyorum canim bi arastirmakta fayda var detayli ama ben 12 yemek kasigi bala yaklasik 2 tatli kasigi tarcin 2 tatli kasigi ogutulmemis corek otu. karistirip adetin 2. gunu baslayip yumurtlamaya kadar yemen gerekiyormus. Saglikli yumurtalar olusmasini ve buyumesini destekliyormus. Bilemiyorum vesile midir ama oyle bi degisiklik oldu.

Insallah insallaah yaaa hem korkuyorum hem icim icime sigmiyor. Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.

Yaptığın ay mı hamile kaldın kuzum ya acaba ben bu 3 kuru de bu ay yapsam sıkıntı olur mu ki :)

Insallah insallaah yaaa hem korkuyorum hem icim icime sigmiyor. Allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Korkma canım kuzum insaAllah sağlıcakla gelsin miniğin bol bol oku kuzum Rabbim e tevekkül et pozitif ol ki bebiş de pozitif olsun herşey çok güzel olacak insaAllah

Korkma canım kuzum insaAllah sağlıcakla gelsin miniğin bol bol oku kuzum Rabbim e tevekkül et pozitif ol ki bebiş de pozitif olsun herşey çok güzel olacak insaAllah
Amiiin insallah tatlim. artik bol bol dinlenme ve kotu dusuncelerden arinma vakti...

ayy canım benimm
öyleyse cemre'de seninle kasımda hamiş olmaya varım diyor!
inşallah senin bebişin ekim de gelir de abla abi olur benimkine.
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…