• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hu huuu huuuu ve acilisss yapildiii :KK49::sampiyon::KK73::KK5:
Gelsin gelsinnn haberler sabahta bi güzel haber degmeyin keyfimizeee.

Kızlar ne dicem bakın biraz önce yattım dua ediyorum AllahiM sen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et diye.başladım siralamaya
@solitarywoman a yesa yesa e @i006 ya ........derken orda koptum dedim bu ne 007 james Bond gibi ...Sonra baktım isimler tuhaf kaçtı AllahiM sen herkesin kalbini biliyorsun isteyen herkese sağlıklı nasip et dedim.yoksa işin içinden cikamayacaktim.:KK70::KK70:

Tebrk edrm cnm :)

X xDerinMavix hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahh.
Y YESIMBOZ testi bekliyoruz canm :)

tebrik ederimmmmm

Kızlar çok teşekkür ederim. Darısı hepinize olsun inşallah.

Cnm benm ulsermde ileri sewiyede o yuzden 11 gun yapabildm. Cunku artk midem zarar gormeye basladi. Ben biraz kafama gore takldm yazn hep annemdeydm o yuzden gunde iki defa ama musait oldgm zamanlarda yaptm
Ben de öyle yapayım o zaman kuzum Allah razı olsun valla çok iyi geldin bana inşallah bu ay hayirlisiyla Rabbim hepimizin yüzüne güler.
Ayrıca da Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kuzunu kucağına :dua:

Selam kızlar ben uzun bir aradan sonra aranızdayım bu ayda bende bişey yok doğru durust ilişki olmadı zaten bayramdı ablamın doğumuydu dün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim kötü oldum sevindim tabiki ama üzüldüm neredeyse birdik o 10 aydır deniyodu ben 9 ama bu ay inofolic kullanmış eşineze keçiboynuzu özü yedirmiş bu ay nasip belki bizede güler hayat....

Selam kızlar ben uzun bir aradan sonra aranızdayım bu ayda bende bişey yok doğru durust ilişki olmadı zaten bayramdı ablamın doğumuydu dün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim kötü oldum sevindim tabiki ama üzüldüm neredeyse birdik o 10 aydır deniyodu ben 9 ama bu ay inofolic kullanmış eşineze keçiboynuzu özü yedirmiş bu ay nasip belki bizede güler hayat....
:( inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek canım sabretmekten vazgeçmek yok adetin geldi mi ki gelmediyse ümit kesmek yok belli mi olur doğru düzgün olmamıştır ama tam yumurtlamaya denk gelmiştir belkı hayırlısı.

Kizlar sabah test yaptim bozuk cikti. Yani hic bir cizgi cikmadi sonra bulanik biseyler oldu :/ Is yerine geldim hastaneye direkt kan vermeye gidicem ama deli gibi yagmur bastirdi. Evren test yapmama karsi midir nedir :((

Back
X