- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.561
Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Amin canim cook tesekkurler. Darisi isteyen herkesin basina saglikla insallah.Hayırlı olsun canımmm :) çok sevindim Rabbim sağ salim kavuştursun :)
Amin yesaaam , gebelik kocum benim :) Insallah Rabbim herkese saglikli hayirli gebelikler versin.Hadi hay maşallah yaaaaaa
Allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleri nasip etsin
Darısı tüm bekleyenlere
Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
tatlım çok sevindim şükür rabbime inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine büyüceke kocaman olacak Allah'ım kucağına almanı nasip edecek inşallahKizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Buraya yazmıyordum ama buna sessiz kalamazdım :)Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Hamile olan arkadaşlar,
Neler yaptınız, hangi vitamin , hangi folik asit ictiniz bilgi icin yazarmisiniz
Hamile olan arkadaşlar,
Neler yaptınız, hangi vitamin , hangi folik asit ictiniz bilgi icin yazarmisiniz
Buraya yazmıyordum ama buna sessiz kalamazdım :)
Yeşimciim cooook mutlu oldummmm!İnsallah saglıkla gelir bebegin, dualarım seninle :)
canım benim çok sevindim hissettim pozitif olduğunu allahım sağlıkla devam etmesini nasip eylesin çok mutlu oldum sevdiğim bir arkadaşımın haberini almış gibi sakın korkma herşey çok güzel olacak bol bol dinlen tebriklerrrrKizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyimInsallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
Ay hadi hayırlı haberlerle gel idrar testi yaptın mı canım?Fistik kan testi yaptircam direkt, cok yagmur yagiyo durcak gibi. Durunca hemen firlicam :)))
nasip ablam 3 gün önce doğum yaptı suan bende kalıyor eşim o kadar heveslendiki çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyorcanım çok sıkkın
Hamile olan arkadaşlar,
kan sonucunuda aldı hamileAy hadi hayırlı haberlerle gel idrar testi yaptın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?