EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Doktor ne diyor peki

Bizim bir tanıdığa yapmadı tüp bebek kilo vermen lazım aralık ocak a kadar zaman verdi diyetisyene yönlendirdi
Canım benim fazla kilom var ama pek göstermiyorum. Doktor da illa kilo ver gibi bir şey söylemedi. Ama artık kendim vermek istiyorum.

15 Gün. Adetinin 7. günü başla canım

Cnm ben kuru kullandgm ay hamile kaldm su an bi skntim olmadi cok sukur
Yaaa e çok iyimis. Ben kürtajdan sonra başlamıştım 3 gün yapabildim mideme dokunmuştu ama bu sefer ne aç ne tok karına yapmayı planlıyorum aç yapamıyorum midem de ülser var
InsaAllah hayırlısı bakalim

Kizlar acilde test yapildi degerim 28.32 hamileyim
Hu huuu huuuu ve acilisss yapildiii
Gelsin gelsinnn haberler sabahta bi güzel haber degmeyin keyfimizeee.

Kızlar ne dicem bakın biraz önce yattım dua ediyorum AllahiM sen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et diye.başladım siralamaya
bir garip oblomov a yesa e Kontes001 ya ........derken orda koptum dedim bu ne 007 james Bond gibi ...Sonra baktım isimler tuhaf kaçtı AllahiM sen herkesin kalbini biliyorsun isteyen herkese sağlıklı nasip et dedim.yoksa işin içinden cikamayacaktim.

Cnm benm ulsermde ileri sewiyede o yuzden 11 gun yapabildm. Cunku artk midem zarar gormeye basladi. Ben biraz kafama gore takldm yazn hep annemdeydm o yuzden gunde iki defa ama musait oldgm zamanlarda yaptm

Sabah sabah kahkaha attım yaaa

canım Allah razı olsun inşallah dua kapıların açıktırda duan kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…