• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim :anneadayı: Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.

Canımmmm şükürler olsun Allah'a. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Ay tüylerim diken diken oldu. Çok sevindim çok. Sakın korkma. Sakin ol. Her şey güzel olacak inşallah.

Kizlar bata 1 gun kala test sonucum 73.70. Allahima bin sukur hamileyim :anneadayı: Insallah saglikla olsun bebeklerimiz... Aldi mi beni bi korku.
tatlım çok sevindim şükür rabbime inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine büyüceke kocaman olacak Allah'ım kucağına almanı nasip edecek inşallah:KK36::KK36:

Buraya yazmıyordum ama buna sessiz kalamazdım :)

Yeşimciim cooook mutlu oldummmm! :KK71: İnsallah saglıkla gelir bebegin, dualarım seninle :)

öncelikle hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum.:KK200:
ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama adetim 5 gün erken geldi.
herhalde klomenden böyle erken geldi dedim.
adetim pazar akşamı bildiğin koyu kahve yada siyah bir kanama ile başladı.
ertesi gün akşama doğru kırmızıya dönmeye başladı rengi.
bugün 6. günüm normalde 4. günden sonra damla damla gelir ama şuan sanki 2. günüm gibi hem gelmeye devam ediyor hemde kasıklarım ağrıyor ve göğsümün şişliği ve ağrısı hiç geçmedi.
klomen kullanıp böyle yaşayan var mı yoksa farkında olmadan düşük filan mı yapıyorum.
hiç böyle bir şey yaşamamıştım. böyle bir şey yaşayan oldumu ?

canım benim çok sevindim hissettim pozitif olduğunu allahım sağlıkla devam etmesini nasip eylesin çok mutlu oldum sevdiğim bir arkadaşımın haberini almış gibi sakın korkma herşey çok güzel olacak bol bol dinlen tebriklerrrr :halay:

nasip ablam 3 gün önce doğum yaptı suan bende kalıyor eşim o kadar heveslendiki çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor :KK43: :KK43: canım çok sıkkın :KK43:
:( sıkma canını Rabbim insaAllah bize de gösterecek o günleri inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek

Back
X