Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende grafik tasrmcym canım o yüzden bilirim yapmadığımız makara ve saçmalık haddi hesabı yoktu,anlatmakla bitmez aklıma geldide özlemişim:KK1: tekrardan hayrlı olsun eleman lazımsa bende atlarım:KK1:

:) Sağol canım. Keyifli meslektir grafikerlik başında art directorün yoksa :)))

Ben ofisteyim. Sakin bir gün. Herkes bu gün yoğun sanırım. Bu arada istanbuldaki arkadaşlar. 2. bir organizasyonu yapalım diyorum. Gerçi önümüz ramazan. Ramazandan sonraya kalır.

Ben ofisteyim. Sakin bir gün. Herkes bu gün yoğun sanırım. Bu arada istanbuldaki arkadaşlar. 2. bir organizasyonu yapalım diyorum. Gerçi önümüz ramazan. Ramazandan sonraya kalır.

benimde aklımdan böyle birşey geçmedi değil, uygun bir zamanda olursa bende katılmayı çok isterim

zor nefes alıyorum :2: çok huzursuz ve sıkıntılı hissediyorum bugün kendimi :KK31:

al bendede o kadar kasvetli bir sıcak var artık havaları ifade etmekte zorlanıyorum.:KK1:

benimde aklımdan böyle birşey geçmedi değil, uygun bir zamanda olursa bende katılmayı çok isterim

al bendede o kadar kasvetli bir sıcak var artık havaları ifade etmekte zorlanıyorum.:KK1:

Aslında iftar saati geç olmasaydı iftar organizasyonu düzenlerdik ama saat 9 a doğru akşam ezanı okunuyor.

Aslında iftar saati geç olmasaydı iftar organizasyonu düzenlerdik ama saat 9 a doğru akşam ezanı okunuyor.

aynen öyle iftar vakitleri çok geç, birde benim evim uzakta o benim açımdan biraz zor olur.

grip oldum onun sıkıntısı heralde ama ne bileyim içimde de bi sıkıntı var sankii hayır olsun.

yaz ayında grip hiç çekilmez, çok geçmiş olsun dikkat et tatlım güzelce dinlen haftasonu.

Son düzenleme:
X