Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet canım bence de oyle denk gelmesı hos oldu...
Aslında aklımda bısey daha var ama bakalım yapsam mı dıye dusunuyorum...
Bı tane de tsort alayım bebegımız adına yazı yazıp vereyım dıyorum hos oılur gıbı geldı ama bakalım :KK76:
aa ewt bebişle ilgili bi hediyede yaptırabilirsinn. bak bunuda yaptır bence

mm bu haftalarda baş ağrısı olabiliyormuş
farkında mısınız gebelikle ilgili hiçbir olumsuzluğu kaçırma vücudum:KK1:

yine de hamdolsun daha beter halde değilim:KK31:

Senin bebiş çok yaramaz tatlım. Daha şimdiden başladı yaramazlıklara :)

yaa bebişkom yaramaz değil teyzesi, onun ne suçu var ama:KK1:
ultrasonda bize yaptığı şaklabanlıkları bi görseenn
yeter ki o sağlıkla doğsun ben katanırım herşeye
bu arada yeni işin hayırlı olsun okudum biraz önce:KK34:

bu akşam yemeğe anneme gidicez sonrada dayımlara film izlemeye gidicez. Babam işte dayım ve eşimde biyere gidicekler. annem kardeşim yengem ben bayan bayana film günü yapıyoruz tabi 2 çocuk izin verirse :KK1:

yaa bebişkom yaramaz değil teyzesi, onun ne suçu var ama:KK1:
ultrasonda bize yaptığı şaklabanlıkları bi görseenn
yeter ki o sağlıkla doğsun ben katanırım herşeye
bu arada yeni işin hayırlı olsun okudum biraz önce:KK34:

Anne olmak böyle bir şey işte. Karşılıksız sevgi :) Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur canım.

etimek tatlısını hiç sevmem ama bak sütlaç yapabilirim hemde iyi olur. ilk defa yapıcam inş becerebilirim. saol tatlım:KK19:

portakal ağacının tarifini yapıyorum ben canım içine ek olarak vanilyada koyuyorum o tarifte yok. çok güzel oluyo valla ohh dondurma gibi soğuk soğuk iyi gidiyo yazın.

ben geldim kızlaaar, hemde halılarımı yıkayıp, ne hamaratım :KK51::KK33:

şu anda evde değilim aklımda kalan daphnecim yeni işin hayırlı olsun, reklam ajansları her zaman keyiflidir, benim iş alanımdı özlemedim desem yalan olur sırf ortamları, muhbbetleri için:KK1: her an dahihane bir fikir çıkabilir özellikle grafik bölümü vardr sanırım dikkat et pek normal insan bulunmaz:KK1: ahhh ahh aklıma geldide özlemişim:KK14:

Bende dünden biraz z.yağlı dolma var tavuk göğsüm vardı bi parça onu da çıkardım ama ne yapayım onla bilemedim :KK31:

ben geldim kızlaaar, hemde halılarımı yıkayıp, ne hamaratım :KK51::KK33:

şu anda evde değilim aklımda kalan daphnecim yeni işin hayırlı olsun, reklam ajansları her zaman keyiflidir, benim iş alanımdı özlemedim desem yalan olur sırf ortamları, muhbbetleri için:KK1: her an dahihane bir fikir çıkabilir özellikle grafik bölümü vardr sanırım dikkat et pek normal insan bulunmaz:KK1: ahhh ahh aklıma geldide özlemişim:KK14:

Sağol canım bende esasen reklamcılık bölümü mezunuyum. Grafik bölümünde de çalışmışlığım var. İşimi gerçekten çok seviyordum ama kısmet işte daha sonra organizasyon firmasında çalışmaya başladım. Büyük zaman kaybı oldu benim için. Grafik bölümü diğer katta ama yan odamızda pazarlamacılar var çok hoş muhabbetleri var.

Son düzenleme:
o nasıl oluyo ki hiç yapmadım :KK1:

Canım önce tavuğu dağılana kadar (ben düdüklüde yapıyorum) haşlıyorsun. Onun suyuyla şehriyeyi pilav gibi pişiriyorsun. Bu arada tavuğu ince ince dideceksin. pilav olunca tavuk ve şehriyeyi karıştıracaksın. İçine yoğurt dilersen mayonez ve sarımsakda eklersin. Şahane oluyor. Tavsiye ederim.

Sağol canım bende esasen reklamcılık bölümü mezunuyum. Grafik bölümünde de çalışmışlığım var. İşimi gerçekten çok seviyordum ama kısmet işte daha sonra organizasyon firmasında çalışmaya başladım. Büyük zaman kaybı oldu benim için. Grafik bölümü diğer katta ama yan odamızda pazarlamacılar var çok hoş muhabbetleri var.

bende grafik tasrmcym canım o yüzden bilirim yapmadığımız makara ve saçmalık haddi hesabı yoktu,anlatmakla bitmez aklıma geldide özlemişim:KK1: tekrardan hayrlı olsun eleman lazımsa bende atlarım:KK1:

X