Eylül dostluğumuza burada devam (:

eşimle aramız limoni o yüzden canım çok sıkkın. benimle ilgilenmiyor eskisi gibi, ve bunu söyledim, söylememe rağmen ne alakası var dedi sadece...... niye böyle düşünüyosun noldu canım falan filan yok, gitti yattı hemen :KK14: :KK14:

eşimle aramız limoni o yüzden canım çok sıkkın. benimle ilgilenmiyor eskisi gibi, ve bunu söyledim, söylememe rağmen ne alakası var dedi sadece...... niye böyle düşünüyosun noldu canım falan filan yok, gitti yattı hemen :KK14: :KK14:

lanndfloves ben bu durumu neye bağlıyorum canım bilio musun biz kadınların regl zamanımız geldiğinde oluo ya öle bikaç günlük değişik bi ruh hali sinir küpü gibi falan onların da oluo galiba öle ondandır bikaç gün sonra düzelir merak etme cnm:KK34:

tatlım benim
zaman zaman oluyor bu tarz haller. Biz de bazen ilgisiz kalabiliyoruz mesela.
ama düzelmezse ve sıradan hale gelmeye başlarsa o zaman tedbir alınır tabi ki
bana ilgisiz davrandığını farkettiğimde ben de ilgisiz oluyorum, kısa kısa cevaplar veriyorum yanında pek durmuyorum. O zaman farkediyo kendini düzeltiyo

ama her erkek aynı değil, kimisi için bu ters tepebilir. Eşini en iyi sen tanıyosun, ama sanki konuştugunuzda pek bir işe yaramıyo gibi
hareketlerinin, yaşantısnın kısıtlanmasından hoşnut olmuyor senin eşin, bu yüzden de sen onu eleştirdiğinde bunu "müdahale" olarak algılıyor
yani bana öyle geldi senin şimdiye kadar anlattıklarından

sen başka yöntemler geliştirmelisin

lanndfloves ben bu durumu neye bağlıyorum canım bilio musun biz kadınların regl zamanımız geldiğinde oluo ya öle bikaç günlük değişik bi ruh hali sinir küpü gibi falan onların da oluo galiba öle ondandır bikaç gün sonra düzelir merak etme cnm:KK34:

evet bak buna katılıyorum bazen farkedip dalga geçiyorum, hayırdır muayyen günündemisin diye :KK33:

tatlım benim
zaman zaman oluyor bu tarz haller. Biz de bazen ilgisiz kalabiliyoruz mesela.
ama düzelmezse ve sıradan hale gelmeye başlarsa o zaman tedbir alınır tabi ki
bana ilgisiz davrandığını farkettiğimde ben de ilgisiz oluyorum, kısa kısa cevaplar veriyorum yanında pek durmuyorum. O zaman farkediyo kendini düzeltiyo

ama her erkek aynı değil, kimisi için bu ters tepebilir. Eşini en iyi sen tanıyosun, ama sanki konuştugunuzda pek bir işe yaramıyo gibi
hareketlerinin, yaşantısnın kısıtlanmasından hoşnut olmuyor senin eşin, bu yüzden de sen onu eleştirdiğinde bunu "müdahale" olarak algılıyor
yani bana öyle geldi senin şimdiye kadar anlattıklarından

sen başka yöntemler geliştirmelisin

ohoooo seninki senin ilgisizliğinden anlıyormuş hemen, ben ne diyorum, hareketlerimden anlamasını bırak yüzüne söylüyorum onu bile anlamıyor benim öküz. ben anlatıyorum ben dinliyorum, beyfendinin umrunda değil. ama ocwmays yani hakkaten çok iyi anlamışsın bazı huylarını, ama bende hayatına müdahale edecek şekilde davranmıyorum zaten.

günaydın
öğğğ benim midem çok kötü bugün yine:KK37:

ohoooo seninki senin ilgisizliğinden anlıyormuş hemen, ben ne diyorum, hareketlerimden anlamasını bırak yüzüne söylüyorum onu bile anlamıyor benim öküz. ben anlatıyorum ben dinliyorum, beyfendinin umrunda değil. ama ocwmays yani hakkaten çok iyi anlamışsın bazı huylarını, ama bende hayatına müdahale edecek şekilde davranmıyorum zaten.

ya işte herkesin yapısı farklı
sen de onu etkilemek için bazı taktikler geliştir

Günaydın şekerler :KK54:

Offf ben çalışmaktan çok sıkıldım,tatile gitmek istiyoruuum :KK36:

Günaydın tatliş bayanlar;
hafta sonum temizlikle geçirdim cumartesi fulll time temizlik yaptık annem ben ve temizlikçi kadınla birlikte 1günde hallettik.camlarımm balkon demirlerim berbattı sağolsun kadın pırıl pırıl yaptı annecimde halıllarımı koltuklarımı halletti.artık bukadar uzun süre bırakmıcam evimi pis..her ay mutlaka çağırcam kadını bigün biyerini diğer gün başka biyerini yapsın ben yetişemiyorum yaa silip süpürmekten başka bişeye..ama nasıl mutlu oldum sonunda evimm miss oldu ilk günkü gibi :KK1: :21: perdeler eski rengine döndü diyo eşim :KK1: daha hala ufak tefek şeylerim var aslında yerleştirilcek edilcek ama yavaş yavaş yaparım artıkın.

yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun, çoook sevindim

hanımlar nasılsınız?

kızlar bi süredir pek fazla giremiyordum,gelip gidenim oldu baya koşturdum şimdi onun şımarıklığından evim darmadağın inadına oturuyorum.
haftasonum güzeldi cumartesi babam kahvaltıya geldi oturduk kardeşim bendedydi onu aldı benide kvalideme bıraktı ordaydım akşamı
dünde eşimin arkadaşının sarıyer de düğünü vardı oradaydık ve bizim için beklenen heyecan benm kuzenle onun kuzen görüştü Allaha çok şükür güzel geçti olumlu yönde olduğu için çok sevindik,ztn düğün den biraz erken kalkıp başka tarafa geçtik 2 yi geçiyordu eve girmiştik.
sabahta çok güzel kahvaltı hazırlamıştım ama yiyemeden işi çıktı benimkinin gitmek zorunda kaldı bende kendi kendime keyif yaptım:KK1:
bende durumlar böyle yarında net im sıfırlanıyor kotayı aşmadan bir ayı geçirdim çok şükür ama dibi dibine :KK1:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr.. Çok uykusuzum bugün ya. Dün uzun zamandır ilk defa 11:30a kadar uyudum. önce 8 de uyandım gözüme ışık girince uyuyamıyorum uyku gözlüğümde yok. bi bez koydum gözüme, karyola kıpırdatıkça birbirimizi uyutmıcaz dedim eşime ben salona gidiyorum. serdim çarşafı koltukta rahat rahat uyumuşum. Eşim uyandırmasa daha uyurdum. kahvaltıdan sonra temizliğe başladım. balkonumu camlarımı temizledim pırıl pırıl oldu içim rahatladı. Babalar günü iiçin pasta yaptım. banyomu temizledim,çarşafları değiştirdim pilim bitti. Akşam hamburger istedi canımız hamburger,pat. kızartması kola yedik sağlıksız bi menü ama arada canımız istiyo. akşama annemler,sayımlar geldi. balkonda okey oynadılar. pastaya 3 mum diktim 3 baba var diye. babalar gününüz kutlu olsun babalar dedim üflettim hepsine :KK1: babacım çok sevindi :KK16: o kadar işinin arasında bunudamı yaptın diyo. dün zaten bütün gün başım ağrıyodu ama akşam misaifrler varken ağrım dahaada arttı. hele gece uyuyamadım ağrıdan tam ensede bi çukur varya orası ağrı eşim masaj filan yaptı ama geçmedi şimdide uykusuzluktan ağrıyo öyle sersem gibiyim yani.

günaydın hanımlar, burası çok sıcak öyle böyle değil, eriyorum sıcaktan. tatil dönüşü hemen klima alacaz

pingu geçmiş olsun geçer başağrın inşallah

Bende bugün bi hamaratlık varkiii, halılarımı kaldırdım yerleri süpürdüm sildim toz aldım banyomu temizledim balkonumu yıkadım çamaşırlarımda yıkanıyor onlarıda astımmı tamamdır. Dün sabah annem anneannem ve babamı kahvaltıya çağırdık çok güzel geçti süper bi masa hazırladım ama resmini çekemedim. Görürlerse çok dalga geçerlerdi:KK1: neyse bidahaki sefere çaktırmadan çekerim. Akşamada zeytinyağlı biber dolması yapayım diyorum hiç yapmadım kendi başıma umarım beceririrm:KK53: mlsvt bende senin gibiyim yaw aklım çıkıyor kotayı aşıcam diye eşim pek kontrol etmez ama ben durmadan bakıyorum :KK52:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, umarım biran önce düzelirsin..
Minnoş büyüyo annesi, Takvimine baktım şimcik, o kadar küçük şey nasıl gelişmeler gösteriyor:nazar:

inş. canım ya
evet büyüyor, beni tüketiyor işte büyürken:KK37:

hadi ya geçmiş olsun canım.Yat dinlen.Ne yaramaz bi bebişin var,annesini şimdiden üzüyor.

:KK43::KK43:yatamıyorum ki artık
yatınca daha beter midem ağzıma çıkıyor sanki
öğleden sonra hastahaneye gitcez, serum almam lazım yoksa düzelmez, tanıdım artık vücudumu

Bende bugün bi hamaratlık varkiii, halılarımı kaldırdım yerleri süpürdüm sildim toz aldım banyomu temizledim balkonumu yıkadım çamaşırlarımda yıkanıyor onlarıda astımmı tamamdır. Dün sabah annem anneannem ve babamı kahvaltıya çağırdık çok güzel geçti süper bi masa hazırladım ama resmini çekemedim. Görürlerse çok dalga geçerlerdi:KK1: neyse bidahaki sefere çaktırmadan çekerim. Akşamada zeytinyağlı biber dolması yapayım diyorum hiç yapmadım kendi başıma umarım beceririrm:KK53: mlsvt bende senin gibiyim yaw aklım çıkıyor kotayı aşıcam diye eşim pek kontrol etmez ama ben durmadan bakıyorum :KK52:

oo baya hamaratmışsın ama insan o temizliği yapınca bir rahatlıyor daha mutlu oluyor :KK1:
ben hala pişkin pişkin oturuyorum hiç birşey yapasımda yok :KK1:
1 hafta kardeşim bendeydi sürekli o kullandı neti dedim dikkatli ol, son böyle depoda kalır ya azcık benzin istasyonuna girecek kadar aynı o şekildeyim şu an :KK17:
şu yaz beni ilk defa bu kadar etkiledi yemek yiyemiyorum artık:KK50:

Son düzenleme:
inş. canım ya
evet büyüyor, beni tüketiyor işte büyürken:KK37:

:KK43::KK43:yatamıyorum ki artık
yatınca daha beter midem ağzıma çıkıyor sanki
öğleden sonra hastahaneye gitcez, serum almam lazım yoksa düzelmez, tanıdım artık vücudumu

çok geçmiş olsun tatlım ya nasıl bir haldir şu halin inşallah geçer kısa bir süre içinde, ciddi ciddi üzülüyorum he eşime bile anlataırken yakalıyorum kendimi ya böyle böyle oluyor kız üzülüyorum diye:KK50:

X