- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- Konu Sahibi landfloves
bu yazı rengi nasıl bu arada? okunmuyorsa değiştirebilirim, profl fotomdaki renge uysun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yazı rengi nasıl bu arada? okunmuyorsa değiştirebilirim, profl fotomdaki renge uysun dedim
kızlar ben babamgile gidiyorum, fenalaştım gibi, kendimi iyi hissetmiyorum, babamı aradım gelip alayım seni dedi. çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk
kızlar ben babamgile gidiyorum, fenalaştım gibi, kendimi iyi hissetmiyorum, babamı aradım gelip alayım seni dedi. çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk
Selam güzellerimm...
Ben de haftasonumdan bahsedeyim... Cumartesi bi halı yıkama isteği gelmişti ama kocacık yıkatırız yorma kendini deyince kaldı gerçi o gün yorulacak o kadar çok iş çıktı ki... Ama ben yine de elimle yıkamak istiyorum halımı... Ya kv. demiş çok ucuz yıkatırız diye onun hemen nerden haberi olduysa elimde yıkıcam işte hıh
Dün daha güzeldi öğleden sonra anca çıkabildik ama gezdik tozduk, denize girdik... Yemeğimizi dışarıda yemiştik eve gelince de çay + balkon sefası çok güzel oldu...
Hamişler kendinize iyi bakın çok yormayın kendinizi havalar da çok sıcak bi iş yapınca insan hem işten hem de sıcaktan 2 kat yoruluyor zaten...
sokaktaki termometreler gölgede 57 gösteriyomuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşş
selam canım senin şu kv. yorumlarına bayılıyorum biz daha deniz sezonunu açamadık yaaaa istanbulda çok güzel bir yer var benimkini kandırabilirsem bu hafta sonu 2 günlük kaçamak yapabiliriz
Napalım kuşum yaw... Ben hayatıma müdahale edilmesini sevmeyen bi insanım iyi de olsa kötü de olsa kendi kararımı kendim vermeyi seven biriyim... Geçen kv.ler bi yere gideceklerdi bana da sordular ama gerçekten halımı da yıkamam lazımdı... Eşime söyledim ben de gelmicem halı yıkıcam diye... Benimki de hemen naklen yayın yapmış herhalde belki de niye gelmiyor gelsin diye yıkatırız filan deyiverdi... Ama kocayı da tebrik etmek lazım sanki kendi fikriymiş gibi gelip söyledi ya yıkatırız halıyı diye hani çaktırmıyo hiçbişey... Yok anacım yutmam ben bunları Gelmicem işte 2 dakika bi araya gelsek bütün hayatımızın nerdeyse planını yapıp salıveriyolar bizi ondan sonra da biz onları eğleyip duruyoruz bütün zaman...
Anca anlamaya başladık bi evde oturup karı koca olduğumuzu... Şuan bile hala farkındayım bi yere çıkacağımız zaman utana sıkıla çıkıyoruz ama yine de Allah'ıma şükürler olsun... Yavaş yavaş bi aile oluyoruz...
Kaçın anam kaçın napıcağnız evi bekleyip de... Gezin, tozun, aslında 2 gün sonra sorumluluklar ve hayat koşulları ağırlaştıkça, yaşlar biraz da ilerleyince erkekler de çok ararlarmış bu günleri ama durumun içindeyken kimse anlamıyor herhalde bu güzellikleri... Dün eşim de diyor ki balık tutmak istiyormuş ama zaman yokmuş... Yok dedim istesek gayet de güzel zaman bulabiliriz ama işte gerçekten de istiyorsa zaman bulunur... En kısa zamanda deniz sezonunu açarsınız inşallah canım
Aydasu, bana göre de 2011 eylül gelinleri arasında en hamaratımız sensin :)
Özletiyorsun kendini arada gelsene. Annenin ve kardeşinin gelcek olmasına çok sevindim :) İstediğin bişi var mı göndereyim mi burdan :)
benim de ilk misafirlerim gelmedi daha canım 10 temmuzda annem babam 2 kardeşim gelcekler bende çok heyecanlıyım ne hazırlasam ne yapsam die inan şimdiden düşünüorum çok değişik geliyo ailemin benm evime misafir olması
kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??
Günaydın tatliş bayanlar;
hafta sonum temizlikle geçirdim cumartesi fulll time temizlik yaptık annem ben ve temizlikçi kadınla birlikte 1günde hallettik.camlarımm balkon demirlerim berbattı sağolsun kadın pırıl pırıl yaptı annecimde halıllarımı koltuklarımı halletti.artık bukadar uzun süre bırakmıcam evimi pis..her ay mutlaka çağırcam kadını bigün biyerini diğer gün başka biyerini yapsın ben yetişemiyorum yaa silip süpürmekten başka bişeye..ama nasıl mutlu oldum sonunda evimm miss oldu ilk günkü gibi perdeler eski rengine döndü diyo eşim daha hala ufak tefek şeylerim var aslında yerleştirilcek edilcek ama yavaş yavaş yaparım artıkın.
kızlar öğleden sonra kocam ve kardeşim hep yanımdaydı yazamadım size şimdide çıkıyorum anneme gidicez.
istanbulda yaşayan güzeller sizden bişey rica ediyorum. biz büyük ihtimal istanbula yerleşicez artık yani öyle konuşuyoruz burası çok sıktı artık olmuyo tutunamıyoruz. işler yoluna girmiyo bi türlü. eşim 2 yıllık bilgisayar prog, 4 yıllık işletme fakültesi mezunu. eğer bi iş duyarsanız eşlerinize filan söylerseniz bi iş imkanı olurmu benim için araştırabilirmisiniz ??
işte yavaş yavaş alıştırmak lazım kendi planlarınızı yapıp aaa biz başka plan yapmıştıkm neyse sizinlede başka zaman gideriz gibi alttan alttan vermek lazım. Eşinde naapsın annem böle dedi diyememiştir.
Bende bebiş falan olmadan başbaşa tatil yapalım gezelim tozalım istiyorum. C.teside benim elti tutturmuş eylül sonu gidelim bodruma hepbirlikte diye, neymiş o zaman izin alıyormuşşş bişey demedim benimki gözüme bakıyor he desem arayacak yapacak rezervasyonu. Eve geldik dedim ASLAAAAA tatile eylülde falan gitmem hiç teklif bile etme hele onlarla aslaaaaaaa. Çünkü dakka başı , karı-kocva didişip duruyorlar, gitceğimiz 4-5 gün bişey oda burnumdan gelmesin. Diyorki "yokbeeee gidermiyim hiçççç" içimden dedim gitmezmisin hiçççççç. Yok biz senle ağustosta gideriz falan dedi ama sinir oldu. Olsun banane.
Yazımın altındakı takvımı goruyor musunuz ?
Yazımın altındakı takvımı goruyor musunuz ?
Canım kocalar ailelerine hayır diyemiyorlar... Bişey desem kırılırlar diye mi korkuyorlar ailelerinden bilmiyorum ama Eylül'de artık başbaşa evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız inşallah... Ne işleri varmış onların... Tamam seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsanız neyse dicem ama... Ya tamam aileler iyi kötü değil bişey de demiyorum sonuçta hepimizin bi ailesi var ama bazen çok iyi niyetli olunca hadi bu günü de onlarla geçirelim şu günü de derken bi baktım 9 ay olmuş sonra koca da deyince ben hiçbişey anlamadım evlilikten diye biraz kendimize de alışmamız gerektiğini anladım... Ben ileride çocuğum olduğu zaman ben hiç bişey anlayamadım evliliğimden demek istemiyorum... Mutlu ve birbirini iyi tanıyan seven bi anne babanın çocuğu olsun isterim... Tamam evlenmeden önce de tanışıyorduk ama evlilik başka bişey... Geçen kandilini kutlamaya kv. e gitmiştim hemen dedi pazar günü de bilmemnereye gider temizlik yaparız şöyle böyle yaparız yanında hiç bişey demedim gideriz de geliriz de demedim... Nasılsa sonra artık kocama diyememiş şuraya gidicez işimiz var diye ben de hiç bişey çaktırmadım... Ama artık yok ne güzel bir pazar geçirdim... Eşime desem şöyle şöyle yapılcakmış diye tamam der hemen oraya gidilirdi... Biraz mesafe lazımmış... Uygun bi dille dediğin gibi artık konu önüme kadar gelse bile geri çevirmem şart olmuş bana... Erkekler hayır demiyor diyemiyor ama demek ki gözlerinde iyi de olsam kötü de olsam hayır diyebilecek tek kişi benmişim...