Eylül dostluğumuza burada devam (:

en iyisini yapıyorsun canım, söylediği sözlerin terbiyesizliğini anlasalar, zaten söylemezler anlamadıkları içinde devam ederler, laf anlatamadığın içinde boşuna sinir olusun.. En iyisi, yaptığın gibi, muhattap olmamak..

ben de geçen ay tatilde kullandım sinir falan değil de sadece karnımda şişknlik yapmıştı ondan rahatsız oldum

sizin hastane personeline de yuh artık demek ki onlar da gerektiğinde böyle çözümlere başvuruyolar onlar yapıyolar ki herkesi öye biliyolar...bu tip işyerlerinde bu tip insanlar çok oluyo maalesef...

var öyle dengesizler tatlım sen canını sıkma heryerde mantar gibi türerler bi anda ne olsa ne bitse batar gözlerine hani iğne ucu kadar bile olsa laf etmeye sebep ararlar aman sen uzak dur onlardan,onlara inat anlatma birşeyini polyana ol onlara süperim ben de daha çok kudursunlar.
ve son söylediğin söz o kadar doğruki dün akşam daha eşime söylüyordum bunu düşmanım olucaksa akıllısı olsun diye.

kızlar forumdaki cinsellik bölümünden sorular sorunlar +18 bölümünü okuyorumda insanların ne kadar çok cinsel problemleri var yaaa

ben bir derdim varı okumaktan psikolojim bozuluyor onu farkettim

3 makarnaya 8 bin lira hesap ödeyen adamı okuyunca dengen şaşacak söyleyim

ewet o makarnaya servet harcayanı bende okudum ama hiç inanasım gelmedi ya bilmiyorum hiç öyle restaurantlara gitmedim gerçekten şarap ve makarnaya bu kadar para verilebilirmi ?? Bir derdim var bölümünü ek okumuyorum. yada sizin yorum yazdıklarınızı bi okuyorum ama cevapları filan takip etmiyorum.

öyle restaurantlar var canım İstanbul'da
biz kapısından bile geçmedik tabi o başka

milyar dolarlık servetim olsa o kadar para ödemem Allah'dan korkarım
bu memlekette "çocugumun karnını bugün nasıl doyurucam" diye her gün kara kara düşünen insanlar var

makarnayı çok sevmem zaten ....paketi 1 lira 1 tencere yapsan tüm aile doyar.... 8000 tl 6,5 aylık ev taksitimiz...

kızlar bu istanbulda en pahalı diye bilinin sortie nin menüsü fiyatını buradan paylaşmayacağım ama düşünüldüğü gibi değil o konu sahibi yalan söylüyor bu işi yaptığım için biliyorum şişlide böle bir mekan zaten yok resmen kandırmış adam bunu

SORTİE RESTAURANT

BAŞLANGIÇLAR / APPETISERS

Füme somon rulosu
Avokado, Mascarpone peyniri, pak choy ve japon havyarı ile

SALATA
Yeşil salata

ANA YEMEK

Süt danası madalyon
Kök sebzeleri, yaban kekiği ve hardallı füme sos mozzarella peyniri ile
veya
Meksika piliç
Közde domatesli patlıcan püresi,cheddar sos,acı Meksika biberleri ile

veya
Izgara somon

TATLI
Peşmelba
Karamelli waffle,kaymaklı dondurma eşliğinde

Limitsiz yerli içki (rakı,bira,şarap,alkolsüz içecekler)çerez ve mevsim meyveleri bulunur.

özden sen bu restoranta bayagı taktın kafayı

ama cıkkss kız söylemiyor kendin ara da bul

şekerim bal gibi yalan söylüyor öle bir yeri bilmeme gibi bir durumum yok bu işin içindeyim ısrar ettim söylemedi sonrada konusunu kapattırdı neden cevap veremedi

ama cidden merak ettim ya varsa ve ben bilmiyorsam :26:

benim akrabalarımdan da var 5000 lira hesap ödeyip kalktığını söyleyen
ama tabi o 5000 lirayı sadece makarna ve şaraba vermedikleri kesin

tühh bak gördünü söylemedi haftasonu gidicektim ben 10 bin ödicektim nasıl içime oturdu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…