- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.741
aaahh ahh öyle laflar duyuyorumkii.. Herşeyi tam olan ama çocuk için tedavi gören biri var burda. 1 senelik evli. bebeğimi bile kıskandılar. PAra pul herşey tamam ama hepsi babadan tabi. Beraber oturup kalkar beraber yer içerdik sözde samimiydik ama en büyük zararı onlardan gördüm. Eşimin çalışmayı istemediğini bile söylediler. Cafe hakkındaki lafları yalanlıycaklarına eşi daha çok körükledi inandı söylenenlere. Destek değil köstek oldular hep. Ama ağzımı açıp hiçbişey demiyorum ben. Bu dünyanın öbür dünyasıda var. Böyle cahil insanları kendine düşman etmiyceksin. Allah düşmanın bile zekisini akıllısnı versin cahil cesaretinden korkarım ben.
bende tatil için geçiktirici aldım kızlar tam reglime denk geliyor tatilsanırım kocamın canını okuyacağım çok asabi yapıyor bu lanet hap beni zaten normalde de bağırıp çağıran bir tipim .. alttan alıcak artık yapacak bir şey yok :18:
özden adet geciktiriciyi nişanlıyken 2 kez kullanmıştım. .Hem karın şişkinliği yaptı bende hemde dediğin gibi çok asabi oldum. Çok komik işyerinden biri demişti biliyomusunuz nişanlısının yanına giderken regl olmak istemiyo nedense, az görüşüyolar ya zaten kesin başka bişey yapmak için kullanıyo demişti.buda benim kulağıma gelmişti. zekaya bakın.birinde tatile gidicektik diğerinde kayınvalidemde adet olmak istemedim. ama insan zekası farklı çalışıyo.
aaahh ahh öyle laflar duyuyorumkii.. Herşeyi tam olan ama çocuk için tedavi gören biri var burda. 1 senelik evli. bebeğimi bile kıskandılar. PAra pul herşey tamam ama hepsi babadan tabi. Beraber oturup kalkar beraber yer içerdik sözde samimiydik ama en büyük zararı onlardan gördüm. Eşimin çalışmayı istemediğini bile söylediler. Cafe hakkındaki lafları yalanlıycaklarına eşi daha çok körükledi inandı söylenenlere. Destek değil köstek oldular hep. Ama ağzımı açıp hiçbişey demiyorum ben. Bu dünyanın öbür dünyasıda var. Böyle cahil insanları kendine düşman etmiyceksin. Allah düşmanın bile zekisini akıllısnı versin cahil cesaretinden korkarım ben.
kızlar forumdaki cinsellik bölümünden sorular sorunlar +18 bölümünü okuyorumda insanların ne kadar çok cinsel problemleri var yaaa
ben bir derdim varı okumaktan psikolojim bozuluyor onu farkettim
3 makarnaya 8 bin lira hesap ödeyen adamı okuyunca dengen şaşacak söyleyim
ewet o makarnaya servet harcayanı bende okudum ama hiç inanasım gelmedi ya bilmiyorum hiç öyle restaurantlara gitmedim gerçekten şarap ve makarnaya bu kadar para verilebilirmi ?? Bir derdim var bölümünü ek okumuyorum. yada sizin yorum yazdıklarınızı bi okuyorum ama cevapları filan takip etmiyorum.
özden sen bu restoranta bayagı taktın kafayı
ama cıkkss kız söylemiyor kendin ara da bul
şekerim bal gibi yalan söylüyor öle bir yeri bilmeme gibi bir durumum yok bu işin içindeyim ısrar ettim söylemedi sonrada konusunu kapattırdı neden cevap veremedi
ama cidden merak ettim ya varsa ve ben bilmiyorsam :26:
şekerim bal gibi yalan söylüyor öle bir yeri bilmeme gibi bir durumum yok bu işin içindeyim ısrar ettim söylemedi sonrada konusunu kapattırdı neden cevap veremedi
ama cidden merak ettim ya varsa ve ben bilmiyorsam :26:
tühh bak gördünü söylemedi haftasonu gidicektim ben 10 bin ödicektim nasıl içime oturdu şimdi
kredi geç cumadan melis 1000 ay ödersin taksitle
aaa ne kredisi lütfen
kızda zavallım gözü açılmamış görgüsüzün teki ne diyim