Eylül dostluğumuza burada devam (:

hatasını mı anladı yoksa konu uzamasın diyemi gönlümü almaya çalıştı bilmiyorum, neyse bikaç güne düzelirim inşallah,

bende tatil için geçiktirici aldım kızlar tam reglime denk geliyor tatil sanırım kocamın canını okuyacağım çok asabi yapıyor bu lanet hap beni zaten normalde de bağırıp çağıran bir tipim .. alttan alıcak artık yapacak bir şey yok :18:

Canım benim işler bir şekilde halledilir. Sıkma sen canını. Benim bildiğim manisa sanayi bölgesinde bir sürü fabrika var. Servisleride var. Oralara başvursun. Ah bu erkekler biraz parasız kalınca dünyaları başlarına yıkılıyor. Sen canını sıkma. Sonunda nasıl olsa bir işe girecek. Eğer istersen eşimin kuzeni oradaki bir fabrikada çalışıyor. Ben sordururum işçi arıyorlar mı diye. Servis olduğundan yolda sorun olmaz. Senin şimdi kendine dikkat etmen lazım.

Kızlar eşim tayinini istemişti manisaya daha önceden söylemiştim. Bizde heyecanla onu bekliyoruz. Ne zaman belli olacak şu sonucu. Daha önce tayin isteyen var mı? Ne kadar sürede belli olur?

hatasını mı anladı yoksa konu uzamasın diyemi gönlümü almaya çalıştı bilmiyorum, neyse bikaç güne düzelirim inşallah,

boşver tatlım ya hiç üzülmeye değmiyo
uzatmanın hiç alemi yok, hem kendimizi hem eşlerimizi yıpratıyoruz bu şekilde

adamcağızı uyar bari önceden

canım benim çok sağol. Ama biz manisa merkeze uzağız ki. 2 saat nerdeyse yol. Yinede çok sağol düşüncen için. Siz ne zaman geliyosun manisaya ?

canım benim çok sağol. Ama biz manisa merkeze uzağız ki. 2 saat nerdeyse yol. Yinede çok sağol düşüncen için. Siz ne zaman geliyosun manisaya ?

tatlım yeter ki iş bulunsun, daha iyisni bulana kadar idare eder eşin
2 saatlik yol da çok problem değil bence, günde toplam 6 saat yolda vakit geçiren insanlar tanıyorum
benim eşim de 3 buçuk saat harcıyor yolda bir günde

bence Manisa merkezde de baksın, servis olduktan sonra yol problem değil

Merkeze geliyoruz inşallah. Ev baktık biraz ama merkezde evlerin fiyatları çok artmış. Artık hayırlısı diyoruz. Neredeyse kısmetimiz oraya gideceğiz.

fiyatlar pahalı diyince emlak sitesinden bir baktım villalar 1200 e kiralık baya sanşlı manisalı lar

özden adet geciktiriciyi nişanlıyken 2 kez kullanmıştım. .Hem karın şişkinliği yaptı bende hemde dediğin gibi çok asabi oldum. Çok komik işyerinden biri demişti biliyomusunuz nişanlısının yanına giderken regl olmak istemiyo nedense, az görüşüyolar ya zaten kesin başka bişey yapmak için kullanıyo demişti.buda benim kulağıma gelmişti. zekaya bakın. birinde tatile gidicektik diğerinde kayınvalidemde adet olmak istemedim. ama insan zekası farklı çalışıyo.

ne kadar ucuz insanlar varmış orda

ayy kusura bakma ama yuhhhhhh diyorum insanların içi ne fesat .. ne meraklılar böle şeylere pis insanlar

canım manisa istanbul gibi büyükşehir olmadığından buraya servisi olmaz merkezdeki fabrikanın. Burda sanki her yer kendi başına memleket gibi yani. manisadan anca saruhanlıya çevre ilçelerine servis vardır.

canım manisa istanbul gibi büyükşehir olmadığından buraya servisi olmaz merkezdeki fabrikanın. Burda sanki her yer kendi başına memleket gibi yani. manisadan anca saruhanlıya çevre ilçelerine servis vardır.

anladım canım hayırlısı olsun
yaşadığınız yerde iş bulamayacak sanırım, bu yüzden başka alternatfler üretilmeli. Hiç boş durmasın sürekli internetten başvuru yapsın
herşyin bir çözümü vardır, her skıntı bir gün son bulur
nasıl ki mutluluklarımız sonsuz değilse üzüntülerimiz de sonsuz değil

yaa ben eskiden böyle değildim.. Bu tür kötü düşüncelere tahamülüm yok artık, böyle çirkin düşüncelere verilecek çok güzel cevaplar var ama insan söyleyemiyor işte

yaa ben eskiden böyle değildim.. Bu tür kötü düşüncelere tahamülüm yok artık, böyle çirkin düşüncelere verilecek çok güzel cevaplar var ama insan söyleyemiyor işte

aslında en güzel söz kişi herkesi kendi gibi bilirmiş

işalllah canım benim sizinde dualarınızla bu günler geçicek. şimdi bi iş var ama 2-3 ay sonra olucak alımlar. koçun firması geldi buraya bi maden aldı işallah ordan biraz umutluyum o kadar bekledik bikaç ay daha bekleriz işallah olursa.

aaahh ahh öyle laflar duyuyorumkii.. Herşeyi tam olan ama çocuk için tedavi gören biri var burda. 1 senelik evli. bebeğimi bile kıskandılar. PAra pul herşey tamam ama hepsi babadan tabi. Beraber oturup kalkar beraber yer içerdik sözde samimiydik ama en büyük zararı onlardan gördüm. Eşimin çalışmayı istemediğini bile söylediler. Cafe hakkındaki lafları yalanlıycaklarına eşi daha çok körükledi inandı söylenenlere. Destek değil köstek oldular hep. Ama ağzımı açıp hiçbişey demiyorum ben. Bu dünyanın öbür dünyasıda var. Böyle cahil insanları kendine düşman etmiyceksin. Allah düşmanın bile zekisini akıllısnı versin cahil cesaretinden korkarım ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…