- 28 Aralık 2010
- 1.421
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #1.701
Günaydın kızlar,, ben bugün izne ayrıldım 10 günlüğüne, yarın memlekete gidicem,ramazana kadar ordayım, gerçi moralsizim biraz, pek keyfim de yok ama iyi gelir belki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik
benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz
çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.
çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.
hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik
benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz
çok sağolun kızlar.
pingucum sen evi düşünme halledersin işlerini...
eşinin işine gelince sen hamileyken sana yüklenmemesi gerekir sonuçta olan olmuş bi şekilde yoluna girecek işler orada bankalarda filan çalışamaz mı bankalara başvuru yapsa ya da muhasebe işi için filan şirketlere başvursa en kötü ihtimal başka iş bulana kadar teknoloji marketlerde çalışsa boş kalmaktan iyidir kim kendi mesleğini yapabiliyoki bu devir de...
eşin suan ne yapıyor çalışıyor mu?
zor canım yaşadığınız durum ama artık olan olmuş suçlu arayıp onu suçlamanın bi anlamı yok.bian evvel devredin yada bütün zararı göze alıp kapatın çünkü kanayan yara gibi sürekli zarar yazıcak orası size,kurtulun bian evvel.sabit maaşlı bi iş bakın küçük iş büyük iş farketmez deyip girip çalışsın kapı kapıyı açar kimse bikere de istediği işi bulamıyo girsin denesin en azından çevre edinir ve yeni iş kısmeti çıkar.böyle durarak kimse kimseye iş vermiyo çünkü.başka bi yerde açmayın sakın.sizin sabit maaşlı bi işe ihtiyacınız var,çocuk doğana kadar mutlaka karşısına itediği bi iş çıkacajtır bence.sana da çok yüklenmesin bebişi de seni de üzmesin..
BURDA CV VERMEDİĞİMİZ İŞ İÇİN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ SÖYLEMEDİĞİmiz kişi kalmadı kızlar. Bankaların internetten başvurularınıda yaptık. Burası kömür şehri bütün madenlerin bürolarına başvurduk.belediyeye filan heryere cv verdik. Her önümüze gelenede işe ihtiyaç olduğunu söylüyoruz ki zaten herkes biliyo. İş ayrımıda yapmıyo eşim inanın ama nasip yok işte. Dükkanı kapattık zaten ama büyük zararla. Şimdi eşyaları 2. el olarak elden çıkartmaya çalışıyo. Bir an önce hepsi satılsa biraz daha hafifliycez. Yazık aşkım her duyduğu işe cv veriyo hemen. Birisi git şu adamla görüş dese koşa koşa gidiyo. Ama tamammen torpil, heryere partiyle alıyolar. O kadar çok söylemek istediğim şey var ama siyaset konuşamıyoruz burda. Hakkımı helal etmiyorum o insanlara öbür tarafta hesabını sorucam bu dünyada onlar gülsün. Benim üstümede gelmiyo sağolsun ama beraber üzülüyoruz işte niye böyle olduk diye. Huzurumuz bozulmuyo çok şükür ama tabikide moralimiz bozuluyo. Nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Artık iyi kötü bi işe girsinde sağlılkı bi hamilelik geçireyim istiyorum.
BURDA CV VERMEDİĞİMİZ İŞ İÇİN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ SÖYLEMEDİĞİmiz kişi kalmadı kızlar. Bankaların internetten başvurularınıda yaptık. Burası kömür şehri bütün madenlerin bürolarına başvurduk.belediyeye filan heryere cv verdik. Her önümüze gelenede işe ihtiyaç olduğunu söylüyoruz ki zaten herkes biliyo. İş ayrımıda yapmıyo eşim inanın ama nasip yok işte. Dükkanı kapattık zaten ama büyük zararla. Şimdi eşyaları 2. el olarak elden çıkartmaya çalışıyo. Bir an önce hepsi satılsa biraz daha hafifliycez. Yazık aşkım her duyduğu işe cv veriyo hemen. Birisi git şu adamla görüş dese koşa koşa gidiyo. Ama tamammen torpil, heryere partiyle alıyolar. O kadar çok söylemek istediğim şey var ama siyaset konuşamıyoruz burda. Hakkımı helal etmiyorum o insanlara öbür tarafta hesabını sorucam bu dünyada onlar gülsün. Benim üstümede gelmiyo sağolsun ama beraber üzülüyoruz işte niye böyle olduk diye. Huzurumuz bozulmuyo çok şükür ama tabikide moralimiz bozuluyo. Nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Artık iyi kötü bi işe girsinde sağlılkı bi hamilelik geçireyim istiyorum.
çok sağolun kızlar.
zyv senin neden moralin bozuk ya hu?
hadi biz hamileyiz sıcaklar tetikliyo psikolojik buhranlarımızı da
sana ne oldu?
[/B]
zyv senin neden moralin bozuk ya hu?
hadi biz hamileyiz sıcaklar tetikliyo psikolojik buhranlarımızı da
sana ne oldu?
bu arada pingu özdenin dediği çok doğru, o bilezikler kötü gün için koyulmuyor mu bir kenara?
şimdi işe yaramayacak da ne zaman yarayacak?
Pingumm sen üzülme yeter ki... Bilmeden seni üzdüysem patavatsız laf ettiysem özür dilerim... Sen mutlu ol hep gül bebişin de hep gülsün Tatlı annecik umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...
Akşam eşimle tartıştık, hem de yok yere, sonra gelip gönlümü aldı sözde ama ben hala kırgınım, hiçbişey yapasım gelmiyo...
BİTANEM KÖTÜ GÜN İÇİN HAKLISINDA işte insan böyle hayal etmiyoki. O bilezikler nasipse ew almamız için yatırım olur diye düşünmüştük hep. Sanki hep işler yolunda gitcek gibiydi. inanki bizim fazla parada pulda gözümüz yok vallahi bak. iyi kötü bi ewimiz olsun yeterki, çocuğumuzu kendi evimizde büyütelim en büyük hayalimiz. şimdi onlar tek tek gidince bende üzülüyorum. zaten bileziklkerin 5 tanesini biz kendimiz yapmıştık
2 asgari ücretle çok güzel paralar arttırırdık nişanlıyken hemde 3 haftada bir görüşürdük yol parasıda verirdik yer içerdik. paramız bereketlidir çok şükür. yine bi işi olsa biz yine herşeyimizi yaparız. rabbim sağlıkla sınamasın çok şükür sağlımız yerinde ama ordan al o borcu kapa burdan al bu borcu kapa çok zor.
yok tatlım hiçbişey demedinki. Ben zaten herkesle dertleşmem. Bi yakın arkadaşım vardır işyreinde onla dertleşirim bide sizle işte. Gerçi herkes biliyo durumumu artık işyerinde dillere destan olduk öyle lanet biyerdeyim. Geçen gün biri diyoki bana eşin çalışmak istemiyomu. Nasıl sinir oldum anlatamam yaa yok dedim istemiyo çocuk olcak ewlendi para yetmiyo benim kocam ewde yatmak istiyo dedim bağırdım bende. Ama kimseye dert yanmıyorum. Sizde olmasanız iyice sıkılırım. Yine sizede pek anlatmamaya çalışıyorum ama patlıyorum bi yerde artık.