Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar,, ben bugün izne ayrıldım 10 günlüğüne, yarın memlekete gidicem,ramazana kadar ordayım, gerçi moralsizim biraz, pek keyfim de yok ama iyi gelir belki...

hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik

benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz

tatlım bence ertelemeyin ya, otobüsle gitmeyeceksinizki, mide bulantın oldu mu orda bi yerde konaklarsınız ne olcak ki , değişiklik iyi bile gelebilir kaçırmayın bu fırsatı :KK19:
çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.

Canım bilezikler için kendini üzme, daha hepimiz çok genciz, ilerde evinizi de alırsınız, daha ne birikimler yappılır Allah ın izniyle :nazar: şuan paraya ihtiyaç duyduğunuz bi dönemdesiniz o yüzden harcansın boşver, kafana takma.
eşine de kızıyorum gercekten, sen böyle olacağını bilseydin tabi ki istanbul a giderdin, sonuçta sıkıntıyı ikiniz de çekiyosunuz, ve bir de hamilesin sana bu şekilde söylenmemesi gerekiyor :KK20: inşallah hayırlı kapılar açılır önünüzde.

çok sağolun kızlar.
Evde bisürü iş var ama bende enerji yok. Çamaşırlar var askıda onlar toplanıp katlanıcak. bisürü ütü var yapılcak.Geceden kalan bulaşıklar var yıkancak ve yemek yapılcak. Ben uykusuzluktan yorgunluktan sürünüyorum nasıl yapıcam bu kadar işi. Zaten hiç yemek yapasım yok. Bide moral bozukluğu insanın halsizliğine en büyük etken kızlar. Bizim bilezikler tek tek gidiyo para yetmedikçce. Onlar ev için yatırımdı bize. Bilmediği işe kalkıştı az parayla kurtulcaz zannetti resmen battık. Suçuda bana atıp duruyo siz getirdiniz beni buraya. Benmi dedim sana orayı az bilmediğin insanla bilmediğin işi yap diye diyorum bende ama laz inadı takmış sürekli sizin yüzünüzden deyip duruyo. Elde avuçta para kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin stresli bi hamilelik geçiriyorum.

zor canım yaşadığınız durum ama artık olan olmuş suçlu arayıp onu suçlamanın bi anlamı yok.bian evvel devredin yada bütün zararı göze alıp kapatın çünkü kanayan yara gibi sürekli zarar yazıcak orası size,kurtulun bian evvel.sabit maaşlı bi iş bakın küçük iş büyük iş farketmez deyip girip çalışsın kapı kapıyı açar kimse bikere de istediği işi bulamıyo girsin denesin en azından çevre edinir ve yeni iş kısmeti çıkar.böyle durarak kimse kimseye iş vermiyo çünkü.başka bi yerde açmayın sakın.sizin sabit maaşlı bi işe ihtiyacınız var,çocuk doğana kadar mutlaka karşısına itediği bi iş çıkacajtır bence.sana da çok yüklenmesin bebişi de seni de üzmesin..

hayırlı günler
lemoş hoşgeldin tatlım, özlemiştik

benim moralim çok bozuk kızlar, kaç gündür kusmalarım yine arttığı için eşim ege turuna çıkmayalım diyo
araba kiraland herkes hazırlandı herşey tamm, bir sürü de heves ettik
gitmesek ayrı dert olcak bana
gidersek de daha beter olur muyum acab diye düşünmeden edemiyoruz

çok sağolun kızlar.

Canlarım bozmayın moralleri yaw... Ahsencim aklıma geldi de geçende Bursa'ya gitmeden önce de çok rahatsızdın ama çok şükür sana çok iyi gelmişti Bursa'ya gitmek bi kaç hafta iyi olmuştun... Belki yine iyi gelir tatil... Ama sen kendini daha iyi bilirsin canım... Hayırlısı olsun canım.... Sürekli gezecekseniz arabayla filan rahatsız olabilirsin ama bol bol dinlenip arada gezerseniz yarayabilir tatil... Gidemezsen üzülüp moralini bozma canım daha iyi olunca yine gezersiniz, bebiş olduktan biraz serpildikten sonra da gezersiniz... Önemli olan sizin iyi olmanız...

Pingumm ev işleri olur gider canım hem annen kardeşin de yardım eder eğer yetişemezsen... Canım karışmak gibi olmasın ama belki eşinin kısmeti orda yoktur İstanbul diyordun bir ara yok mu hiç bir gelişme... Bilmiyorum da bi insanın bi yerde kısmeti olmayınca olmuyor... Sadece daha önce gördüğüm bişey ama bi abi vardı tanıdık çok bilgili yetenekli bir bilgisayarcıydı ne yapsa ne etse olmadı tutturamadı sonra başka bi şehre taşındı işini de oraya taşıdı işleri açıldı adamın... Rızkı başka yerdeydi belki... Olabilir de olmayabilir de bilmiyorum... Ortak iş de çok zor... Bi yerden bi yere gitmek yeniden düzen kurmak da zor... Allah kolaylıklar versin canım her konuda... Ne diyim ki canım geçim sıkıntısı zor bi de hayaller kurarak sakladığınız altınların bir bir erimesi de üzücü ama bu gidişat ille değişecektir canım... İçini ferah tut... Birbirinizi yıpratmayın en önemlisi bu... Size en çok yine siz lazımsınız... Hakkınızda yuvan, ailen için en hayırlısı olsun...

kızlar siz moralsiz olunca valla benimde sebepsiz canım sıkılıyor , sıkmayın canınızı bu yüzden

ahsencim bence değişiklik sana iyi gelecek diye düşünüyorum gitmelisin tatile...
pingucum sıkma canını en kısa zamanda iş bulacaktır eşin bakarsın bebeğiniz uğur getirir kısmetiyle glirmiş bebekler öyle derler sabret canım...

pingucum sen evi düşünme halledersin işlerini...
eşinin işine gelince sen hamileyken sana yüklenmemesi gerekir sonuçta olan olmuş bi şekilde yoluna girecek işler orada bankalarda filan çalışamaz mı bankalara başvuru yapsa ya da muhasebe işi için filan şirketlere başvursa en kötü ihtimal başka iş bulana kadar teknoloji marketlerde çalışsa boş kalmaktan iyidir kim kendi mesleğini yapabiliyoki bu devir de...

eşin suan ne yapıyor çalışıyor mu?

zor canım yaşadığınız durum ama artık olan olmuş suçlu arayıp onu suçlamanın bi anlamı yok.bian evvel devredin yada bütün zararı göze alıp kapatın çünkü kanayan yara gibi sürekli zarar yazıcak orası size,kurtulun bian evvel.sabit maaşlı bi iş bakın küçük iş büyük iş farketmez deyip girip çalışsın kapı kapıyı açar kimse bikere de istediği işi bulamıyo girsin denesin en azından çevre edinir ve yeni iş kısmeti çıkar.böyle durarak kimse kimseye iş vermiyo çünkü.başka bi yerde açmayın sakın.sizin sabit maaşlı bi işe ihtiyacınız var,çocuk doğana kadar mutlaka karşısına itediği bi iş çıkacajtır bence.sana da çok yüklenmesin bebişi de seni de üzmesin..

BURDA CV VERMEDİĞİMİZ İŞ İÇİN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ SÖYLEMEDİĞİmiz kişi kalmadı kızlar. Bankaların internetten başvurularınıda yaptık. Burası kömür şehri bütün madenlerin bürolarına başvurduk.belediyeye filan heryere cv verdik. Her önümüze gelenede işe ihtiyaç olduğunu söylüyoruz ki zaten herkes biliyo. İş ayrımıda yapmıyo eşim inanın ama nasip yok işte. Dükkanı kapattık zaten ama büyük zararla. Şimdi eşyaları 2. el olarak elden çıkartmaya çalışıyo. Bir an önce hepsi satılsa biraz daha hafifliycez. Yazık aşkım her duyduğu işe cv veriyo hemen. Birisi git şu adamla görüş dese koşa koşa gidiyo. Ama tamammen torpil, heryere partiyle alıyolar. O kadar çok söylemek istediğim şey var ama siyaset konuşamıyoruz burda. Hakkımı helal etmiyorum o insanlara öbür tarafta hesabını sorucam bu dünyada onlar gülsün. Benim üstümede gelmiyo sağolsun ama beraber üzülüyoruz işte niye böyle olduk diye. Huzurumuz bozulmuyo çok şükür ama tabikide moralimiz bozuluyo. Nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Artık iyi kötü bi işe girsinde sağlılkı bi hamilelik geçireyim istiyorum.

Ahsencim gezi sana iyi gelir bence. Arabada fena olursan uzanırsın başbaşasınız nasılsa. Bi pansiyon kiralar sinlenirsiniz ama oraların havası sana çoook iyi gelicek buna eminim. çok fena olursan yarıda kesip dönersiniz canım. DOktorunada sor istersen.

BURDA CV VERMEDİĞİMİZ İŞ İÇİN GÖRÜŞMEDİĞİMİZ SÖYLEMEDİĞİmiz kişi kalmadı kızlar. Bankaların internetten başvurularınıda yaptık. Burası kömür şehri bütün madenlerin bürolarına başvurduk.belediyeye filan heryere cv verdik. Her önümüze gelenede işe ihtiyaç olduğunu söylüyoruz ki zaten herkes biliyo. İş ayrımıda yapmıyo eşim inanın ama nasip yok işte. Dükkanı kapattık zaten ama büyük zararla. Şimdi eşyaları 2. el olarak elden çıkartmaya çalışıyo. Bir an önce hepsi satılsa biraz daha hafifliycez. Yazık aşkım her duyduğu işe cv veriyo hemen. Birisi git şu adamla görüş dese koşa koşa gidiyo. Ama tamammen torpil, heryere partiyle alıyolar. O kadar çok söylemek istediğim şey var ama siyaset konuşamıyoruz burda. Hakkımı helal etmiyorum o insanlara öbür tarafta hesabını sorucam bu dünyada onlar gülsün. Benim üstümede gelmiyo sağolsun ama beraber üzülüyoruz işte niye böyle olduk diye. Huzurumuz bozulmuyo çok şükür ama tabikide moralimiz bozuluyo. Nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Artık iyi kötü bi işe girsinde sağlılkı bi hamilelik geçireyim istiyorum.

sen yinede üzme kendini stres yapma bebek etkilenirmiş sonra ele avuca sığmaz bir oğlun olur :KK1:
her şey düzelir .. biraz aileler yardımcı olacak siz bu süreci atlatana kadar bilezikler zaten bu günler için siz bozdurup keyfi harcamıyorsunuz ev geçindiriyorsunuz rabbim sana ve eşine sağlık versin ,, umarım hiç ummadığınız bir yerden güzel bir kapı açılır eşin çalışmaya başlar

canım benim sen böle konuşunca çok üzülüyorum, Allah a şükür birbirinize kenetleniyorsunuz, bunca şeye rağmen birbirinizi kırmıyorsunuz, Allah huzurunuzu bozmasın.. Bebişiniz sağlıkla annesine babasına kısmet ve şansa birlikte gelsin İnşallah..

Son düzenleme:
ben geldim kızlar sabah baya erken kalktım ama anca girebildim, erken saatlerden beri tezmilik yapıyordum bayadır boşlamıştım, bitti şimdi işlerim üzerinede duşumu aldım hh miss rahatladım valla, şimdi rahat rahat burada durabilirim.:KK1:

ahsencim tatil işini ertelesekmi demiş eşin ama bence güzelce yaptınız planlarınızı arabada kiralamışsınız eminim sana iyi gelicektir farklı yerler, sonuçta zaten belli bir yere gitmiyordunuz ki hani kendini iyi hissetmediğin yerde konaklayabilirsiniz.

pingucum gerçekten durumlarına üzülüyorum herşey nasip kısmet, bazı şeyler gerçkten olmayınca olmuyor, sabretmekten başka çare kalmıyor insana.umarım kısa sürede feraha çıkarsınız.istanbula gelme durumlarınız yok mu hiç?

çok sağolun kızlar.

pingu :KK43: gel beraber ağlayalım, benim de canım burnumda inan :KK43:(

ev işlerini çok düşünüyosun bi kere bundan vazgeç. Evinde karışan edenin yok. Keyfin gelince yaparsın, can sıkacak bişey değil bu şu durumda

bilezikler için de üzülme, benim hiç olmadı. Kayınvalidemler takmadı bir teneke dışında. O teneke gibi bileziği de düğünden sonra bir şekilde aldılar elimden.
ahh zorla nefret ettirdiler kendilerinden. Üzülüyorum tabi ki çok canım yanıyo ama yapacak bişey yok. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde hamdolsun ilerde bileziğimiz de olur evimiz de inş yeter ki insan çalışsın. Allah çalışana veriyor

neyse, yenibiris.com, kariyer. net gibi sitelerde sürekli iş başvurusu yapsın. Bak onlar gerçekten işe yarıyor. Benim eşim de çok sıkıntılı dönemlerden geçti, paraya para demezken bir anda elinde avucunda ne varsa kaybetmişti, tepetaklak olmuştu. O battıgı dönemlerde yemin ediyorum hamallık bile yaptı hem de ramazan ayında. Önüne gelen işi yaptı, babasına bile muhtac olmadı, 20 lira 30 lira farkemez diyerek önüne gelen işe sarıldı. Ve sonra Allah yine rızk kapılarını açtı, bir senede a dan z ye bütün düğün-ev masraflarını üstlenerek borçsuz harçsız evlendi. Ailesi de bir boka elini sürmedi, yol paralarını bile eşimden aldılar. Ama hala düğün borcu ödüyolarmış her sefernde dediklerine göre. Evime bir çöp bile almadılar oysa. Ne borcu ödüyolarsa artık

ya benim bugün çok sinirlerim bozuk, gerçekten herkesten herşeyden nefret ediyorum hamilelik bulanımı mıdır nedir.
aklıma sürekli yaşadığım haksızlıklar geliyo. Bastırıp bastırıp duruyorum bir gün fena patlicam ben kızlar
sürekli karnımı okşuyorum bebeğim rahatsız olmasın diye

pingucum maalesef her yerde öyle partide adamın varsa her istediğini yapıyosun lanet olsun torpil şart

önceki sene bizim mahallede belediyenin açtığı kapalı havuza yüzmeye gitmek için başvuru yaptım gerekli evrakları hazırladım paramı da ödedim ama kontenjan yok bekleyin haber vericez dediler bizim apt.yakın bi komşum malum partiye üye konu açıldı ben istediğim zaman istediğim saate gidip istediğim kadar yüzebiliyorum diyo üyelik yok para ödeme yok...ben dedim makbuzumu aldım yardımcı ol ben de gidiyim sadece ben gidebiliyorum partiden dolayı tanıyolar beni dedi toplantılarda bunlara istediğiniz zaman gidebilirsiniz filan diyolarmış...
sonra ben de gittim çingenelik yaptım bunu duyunca para ödedim madem kontenjan yoktu niye para aldınız diye hemen kontenjan açmışlardı...

zyv senin neden moralin bozuk ya hu?
hadi biz hamileyiz sıcaklar tetikliyo psikolojik buhranlarımızı da
sana ne oldu?

bu arada pingu özdenin dediği çok doğru, o bilezikler kötü gün için koyulmuyor mu bir kenara?
şimdi işe yaramayacak da ne zaman yarayacak?

Pingumm sen üzülme yeter ki... Bilmeden seni üzdüysem patavatsız laf ettiysem özür dilerim... Sen mutlu ol hep gül bebişin de hep gülsün :KK16: Tatlı annecik umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...

sana ne oldu?

[/B]

Akşam eşimle tartıştık, hem de yok yere, sonra gelip gönlümü aldı sözde ama ben hala kırgınım, hiçbişey yapasım gelmiyo...

sana ne oldu?

bu arada pingu özdenin dediği çok doğru, o bilezikler kötü gün için koyulmuyor mu bir kenara?
şimdi işe yaramayacak da ne zaman yarayacak?

BİTANEM KÖTÜ GÜN İÇİN HAKLISINDA işte insan böyle hayal etmiyoki. O bilezikler nasipse ew almamız için yatırım olur diye düşünmüştük hep. Sanki hep işler yolunda gitcek gibiydi. inanki bizim fazla parada pulda gözümüz yok vallahi bak. iyi kötü bi ewimiz olsun yeterki, çocuğumuzu kendi evimizde büyütelim en büyük hayalimiz. şimdi onlar tek tek gidince bende üzülüyorum. zaten bileziklkerin 5 tanesini biz kendimiz yapmıştık
2 asgari ücretle çok güzel paralar arttırırdık nişanlıyken hemde 3 haftada bir görüşürdük yol parasıda verirdik yer içerdik. paramız bereketlidir çok şükür. yine bi işi olsa biz yine herşeyimizi yaparız. rabbim sağlıkla sınamasın çok şükür sağlımız yerinde ama ordan al o borcu kapa burdan al bu borcu kapa çok zor.

Pingumm sen üzülme yeter ki... Bilmeden seni üzdüysem patavatsız laf ettiysem özür dilerim... Sen mutlu ol hep gül bebişin de hep gülsün :KK16: Tatlı annecik umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...

yok tatlım hiçbişey demedinki. Ben zaten herkesle dertleşmem. Bi yakın arkadaşım vardır işyreinde onla dertleşirim bide sizle işte. Gerçi herkes biliyo durumumu artık işyerinde dillere destan olduk öyle lanet biyerdeyim. Geçen gün biri diyoki bana eşin çalışmak istemiyomu. Nasıl sinir oldum anlatamam yaa yok dedim istemiyo çocuk olcak ewlendi para yetmiyo benim kocam ewde yatmak istiyo dedim bağırdım bende. Ama kimseye dert yanmıyorum. Sizde olmasanız iyice sıkılırım. Yine sizede pek anlatmamaya çalışıyorum ama patlıyorum bi yerde artık.

Akşam eşimle tartıştık, hem de yok yere, sonra gelip gönlümü aldı sözde ama ben hala kırgınım, hiçbişey yapasım gelmiyo...

hatasını anlayıp gönlünü almaya çalışmış işte, çok canını sıkmaya değer mi?
hmmm ama sürekli tekrarlanan bir hataysa onu bilemem

ben kocamlaa kavga etmeyi bile özledim ya hayatım normal seyrine dönse artık keşke:KK43:
kendimi boğasım var

BİTANEM KÖTÜ GÜN İÇİN HAKLISINDA işte insan böyle hayal etmiyoki. O bilezikler nasipse ew almamız için yatırım olur diye düşünmüştük hep. Sanki hep işler yolunda gitcek gibiydi. inanki bizim fazla parada pulda gözümüz yok vallahi bak. iyi kötü bi ewimiz olsun yeterki, çocuğumuzu kendi evimizde büyütelim en büyük hayalimiz. şimdi onlar tek tek gidince bende üzülüyorum. zaten bileziklkerin 5 tanesini biz kendimiz yapmıştık
2 asgari ücretle çok güzel paralar arttırırdık nişanlıyken hemde 3 haftada bir görüşürdük yol parasıda verirdik yer içerdik. paramız bereketlidir çok şükür. yine bi işi olsa biz yine herşeyimizi yaparız. rabbim sağlıkla sınamasın çok şükür sağlımız yerinde ama ordan al o borcu kapa burdan al bu borcu kapa çok zor.

yok tatlım hiçbişey demedinki. Ben zaten herkesle dertleşmem. Bi yakın arkadaşım vardır işyreinde onla dertleşirim bide sizle işte. Gerçi herkes biliyo durumumu artık işyerinde dillere destan olduk öyle lanet biyerdeyim. Geçen gün biri diyoki bana eşin çalışmak istemiyomu. Nasıl sinir oldum anlatamam yaa yok dedim istemiyo çocuk olcak ewlendi para yetmiyo benim kocam ewde yatmak istiyo dedim bağırdım bende. Ama kimseye dert yanmıyorum. Sizde olmasanız iyice sıkılırım. Yine sizede pek anlatmamaya çalışıyorum ama patlıyorum bi yerde artık.

ewt doğru insan böyle hayal etmiyo ama onlar yerine koyulabilecek şeyler üzülme, tekrar olur, takmamaya çalış
en azından mutluluğunn huzurun senin yanında. İnan onlar olmayınca dünyalar senin olsun yine gözün görmez. Çok kilişe ama gerçek olan bu

bu arada etrafındakilere de bir rest çek, ne snıyolar da böyle konuşabiliyolar. Yüz çevir gerekirse hiç muhattab olma

ne uyumuşum yahu 13 saat:KK53:

ahsencim; boşver artık unut o eski olayları. sürekli aklına getirip böyle kendini üzüyorsun. tatilede bence git zaten arabayla gidiyomuşsunuz baktın çok kötü oluyosun olmadı dönersiniz, belki sana çok iyi gelecek ki zaten bulantıları evde oturmak tetikliyo. şahsen benim öyle oluyor eşimle çıkıp gezince cin gibi oluyorum:KK34:

pingum; Rabbim açar sizede bi kapı belkide bebişin gelmesiyle herşey yoluna girecek. bebek rızkıyla gelir. ben eminim onunla birlikte çok güzel kapılar açılacak size. bilezikleri hiç düşünme sen, bizde ne planlar yapmıştık onlar için ama bizimkilerde birer birer öğrenim kredilerimiz için gidiyor. napalım sağlık olsun . yakın ilçeler içinde başvuru felan yapsın eşin oralardada madenler var canım. of şu torpil işleri yokmuuu çok az insan kendi emeğiyle bi yerlere geliyor...

X