- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.341
kızlar küçükten benimde bir kalp rahatsızlığım varmış ve doktorlar babama ölüm kağıtlarımı bile imzalatmışlar düşünün o kadar umutsuzmuşum ama allaha şükür şimdi hiç sorunum yok sağlığımla ilgili ... 1 kere camdan 1 kere balkondan düştüm hala sapasağlamın birde 95 yılında bir kaza geçirdim ve arabadan sadece ben çıktım sağlam olarak .. 9 canlıyım mübarek üzmeyin kendinizi öldürmeyen allah öldürmüyor
ayy ciddimisin özden bahsetmemiştin hiç daha önce. balkondan düş camdan düş kaza geçir felaketler zinciri gibi. Maşallah Allah uzun ömür versin.
akşam menülerini alalım sırayla kızlar belki bana da fikir olur ilave bşyler yaparım yemeğin yanına
kayınvalide menüsü :)
bu arada benim canım süt mısır istiyor kayınvalidemin sokağında pazar var bugün oradan alıp akşam haşlayıp yerim
Benimkide anne menüsü dün keskinoğlunun soslu kanatını almıştım onu patetesle birlikte fırına atıcakmışş.
aynen kaç gündür bende mısır istiyorum valla pazara falan gitmediğimden hiç görmüyorum da
benim sokağımdaki pazarda 5 tanesi 2 liraydı 5 inide ben yedim kocam göremedi bile mısırı yazık ona
Özdencim geçmiş olsun canım... Dediğin gibi ömür bitmedikten sonra herşey gelip geçiyor... Ecel ne ondan ne diğerinden ne öbüründen ecel gelmedikten sonra ne gelirse gelsin geçip gidiyor... Allah o ablaya da şifalar versin... Allah merhamet etsin yavrularına bağışlasın...
Ahsencim paşan mı geliyor... Sağlıkla gelsin canım...