- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #1.361
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmmhanzade sendemi aypçıl topiktesin :92:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmmhanzade sendemi aypçıl topiktesin :92:
ben melisi cağırayım en iyisi derdim var topiğinde kavgaya tutuşacak birazdan
ayh tatlım geldim, çok eyleniyordum onun dilinden konuşmak deli ediyordu ne güzel
özden o konuyu hatırlayırum daha önce bu topicte konu olmuştu kızlar hep bakmış okumuşlardı
119 sayfayı okudun mu ,,
bazı maddeler çok iğrenç bööö
ne ki ne ki o
işve cilve tatlım
hani nerde işve cilve
herkes nerde bu arada?
hanzede kayın topiğinde chiitlenbik ayıpçıl konuda diğerlerine bakmadım henüz
hanzede kayın topiğinde chiitlenbik ayıpçıl konuda diğerlerine bakmadım henüz
Hee cilveli hatunlara takıldım kaldım millet neler yapıyo yahuu..buarada işleri biyandan yapıyom biyandan okuyom
adamalara yazık ama öle seyler yazıyorlar ki
biraz cilve şart ama kadında yeni evliyiz hadi tamam da hep aynı şey olmaz ki canım değişikliğe de ihtiyaç var kuzummmm
yok sen söyleyince konuya baktım ama okuyamadım biraz ben de okuyiimm bariii merak ettim ayıp şeylere bayılırımmmm
ayh tatlım geldim, çok eyleniyordum onun dilinden konuşmak deli ediyordu ne güzel