Eylül dostluğumuza burada devam (:

hayırlı günler kızlar
midem bulanıyo sabahtan beri:KK37:
doktora gittim, bebek gayet sağlıklı maşallah, erkeğe benziyormuş ama kesin bişey söylemek için çok erken dedi:))

hoşbulduk canım:KK54:

o zaman ekek geliyo diyebiliriz erkekte genelde yanılma payı azdır hadi hayırlısı bi dahaki sefere daha net olur

hayırlı günler kızlar
doktora gittim, bebek gayet sağlıklı maşallah, erkeğe benziyormuş ama kesin bişey söylemek için çok erken dedi:))

hoşgeldin tatlım. maşallahh sende bebekte iyisin sanırım:KK16:
bir erkek bebiş daha mı geliyor yoksa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

pingununkine abi geliyor, bide hiperaktif olurlarsa vaayy halinize :KK1: analarını rahat ettirmezler bizim forumda karışır :KK1:

Son düzenleme:
hayırlı günler kızlar

Ahsencimm maşallah bebeğine... İkimizde paşaları doğurucaz galiba canım :KK1: Hayırlısı olsun işallah. Yine herzamanki duamı edeyim etrafına ve anne babasına hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allah hepimize işallah.

2.şehzademiz geliyo demek :emir_bebek:

o zaman ekek geliyo diyebiliriz erkekte genelde yanılma payı azdır hadi hayırlısı bi dahaki sefere daha net olur

hoşgeldin tatlım. maşallahh sende bebekte iyisin sanırım:KK16:
bir erkek bebiş daha mı geliyor yoksa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :nazar:

bilmiyom valla kızlar doktor plesantanın gölgesi de olabilir emin değilim dedi:KK1:
ben erkek diye şartlandırmıyorum kesinleşince ancak o zaman şartlanırım
kızsa üzülür tontişkom:KK16:

Ahsencimm maşallah bebeğine... İkimizde paşaları doğurucaz galiba canım :KK1: Hayırlısı olsun işallah. Yine herzamanki duamı edeyim etrafına ve anne babasına hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allah hepimize işallah.

amin amiiin
ya bişey dicem ama ben kız hissediyorum ilk defa
doktorum erkek deyince hiç inanasım gelmedi:KK1:
sağlıkla gelsin de inş.

bu arada benim bebeğim çok hareketli kızlar ultrasonda yaklaşık 10 dk izledik, bir saniye bile durmadı :KK1:
eller kollar hep havada. Bir kaç kez de oldugu yerde hoooppp yukarı aşağı yaptı
bi ara elini kulağına götürdü doktor da "bak ezan okuyo" diyo:KK1::KK1:

amin amiiin
ya bişey dicem ama ben kız hissediyorum ilk defa
doktorum erkek deyince hiç inanasım gelmedi:KK1:
sağlıkla gelsin de inş.

bu arada benim bebeğim çok hareketli kızlar ultrasonda yaklaşık 10 dk izledik, bir saniye bile durmadı :KK1:
eller kollar hep havada. Bir kaç kez de oldugu yerde hoooppp yukarı aşağı yaptı
bi ara elini kulağına götürdü doktor da "bak ezan okuyo" diyo:KK1::KK1:

demedimmi sizinkiler hiperaktif olur diye:emir_bebek: :KK1:

tüm hamişlerimize gelsin tesadüfen dinliyordum şimdi:KK16:

Volkan Konak - Kadınım - Anası Bana Bir Oğlancık Doğurdu
Volkan Konak - Kadınım - Anası Bana Bir Oğlancık Doğurdu 2012 Şiir - YouTube

Son düzenleme:
bende okudum bunu ,

hamileler okuyup böle konuları üzmeyin kendinizi :26:

ben okudugumdan beri ağlıyorum zzaten keşke okumasaydım
ben normalde de çok hassas bi yapıdayım zaten, bu ara iyice ağlak oldum
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın
[/B]

ben okudugumdan beri ağlıyorum zzaten keşke okumasaydım
ben normalde de çok hassas bi yapıdayım zaten, bu ara iyice ağlak oldum
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın
[/B]

neden kendini yıpratıyorsun zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun kızacağım sana şimdi

neden kendini yıpratıyorsun zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun kızacağım sana şimdi

canım benim küçüklüğümden beri olan bişey
ben her ölüm haberi aldığımda annemin öleceğini sanıp ağlardım geceleri sabaha kadar
şimdi büyüdüm, hala aklıma geliyor, hep annemsiz kalırsam ben nasıl hayatıma devam edebilirm diye düşünüyorum
sadece düşünmek de değil resmen o acıyı yaşıyorum ve hüngür hüngür ağlıyorum her seferinde
o konuyu okuyunca da aynı şey oldu, bi de bebeğim aklıma geldi
bu psikolojik bi rahatsızlık bence

ahsen ya yapılırmı bu şimdii... Zaten moralim bozuktu ağlattın beni. Hamile hamile böle şeyler okuyup bebeğinide üzme lütfen ben derdim var bölümüne hiç bakmıyorum. Rabbim o anneye şifa versin evlatlarına bağışlasın işallah, Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın. Ablanında dediği dertlerimizi gözümüzde büyütüyoruz, bende öğle arası ewe gittim eşimle sohbet ettik, resmen batıştayız çok moralim bozuk olarak gelmiştim ama bu abla beni mahvettii. :KK14:

walla resmen dağıldım bende,birde volkan konak koyumuştunuz,onuda açmış bulundum arka fonda onunla pek bi güzel oldu:)
yaa hayat böyle işte...
insan başına gelmeyince anlamıyor.Allah yardımcısı olsun..

Öyle şeyleri okumuyorum bende bütün gün kafamdan çıkmıyo çünkü.allahım kimseyi sağlıkla sınamasın çok zor ne kendine ne çevredekilere yaşatmasın dermansız dert şifasız hastalık vermesin kimseye.ahsencim sende okuma böyle şeyler.şükredelim halimize :nazar: rabbim bir önceki günümüzü aratmasın..

X