- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.301
canım senin bu ay daha ağrılı ve düzensiz geçebilir adetin hazızrlıklı ol bence.
Buancım bende ağrı kesici içiyodum en iyi çare ağrı kesici alıp ewde ayaklarını biraz dikip uyumaya çalışmak. Başka türlü rahatlatmıyo. Bide ağrı kesici iğnelerle o dönemini geçirenleri biliorum.
canım ben geçen ay 1 hafta tatildeyiz diye geciktirici kullandım o ilaçtan 2 hafta sonra diğer ilacı kullandım sonunu düşünmek istemiyorum:18::18::18:
bende yumurtalık kistim oldugu zaman, iğne yaptırıyodum, iğne gibisi yok valla.
Ne zamandır bu kadar ağrım olmuyodu.Geçsin artık,içimde bulanıyor
canım ben geçen ay 1 hafta tatildeyiz diye geciktirici kullandım o ilaçtan 2 hafta sonra diğer ilacı kullandım sonunu düşünmek istemiyorum:18::18::18:
kasma kendini tatlım ağrılı fln atlatıcaksın bir şekilde içtin bir kere ders olsun
ben nabıyım ağrıları çekiyorum ama hastalanamıyorum psiklojm bozuldu
benim reglim çok düzenli her ay 3-4 gün önceye denk gelir hiç şaşmaz ve bekletmez gecikme olmaz umarım hep öyle gider
en zoru da bu ya 2ay bende öyle oldum da nasıl sinirlerim bozulmuştu hem ağrısı şişkinliği,hem gelmemesinin sinir bozukluğu çok fena bi durum inş.seninkide düzene girer canım.
Yazın daha bi çekilmez oluyor bu hastalık ya, bu havada birde üşüyorum,birden sıcak basıyor,soğuk soğuk terliyorum.
Adaçayı bende okumuştum, 2 gündür içiyorum bende canım.
Benimde aynen senin gibiydi nezaman ki d.kontrol ilacını bıraktım tarihler şaşmaya gecikmeye başladı üstüne kilo aldım göbek bölgem genişledi
doğum kontrol hapı adeti düzenler doktor bekarlara bile düzensizlik olunca veriyo ama bırakınca da bozulmasaymış keşke doktora tekrar git bence düzensizlikten dolayı bebiş sizi bekletiyo olabilir canım adet düzenli olur yumutalar düzenli çalışırsa bebiş daha kolay olur
Benimde aynen senin gibiydi nezaman ki d.kontrol ilacını bıraktım tarihler şaşmaya gecikmeye başladı üstüne kilo aldım göbek bölgem genişledi
bendede düzensizlik olduğu için doktor hemen d.kontrol hapı verdi ama kullanmak istemedim, bıraktıktan sonra tekrar düzensizliğe başlıyor diye bende biliyordum çünkü, sende canım geciktirmeden bir doktora git düzensizliğinden bahset bebiş istediğini söyle ona göre bir yol izlersin sende. benimde gitmem lazımda bakalım 1 2 ay kendime süre verdim sonra doktor doktor gezersin dedim
he pardon şimdi okudum gitmişsin zaten doktora hormon test sonuçları önemli tatlım tabikide doktorda aynı şekilde.bende ultrasyonda pcos görünüyor ama hormon değerlerimde birşy yoktu ama bu sonucada ona sor buna sor varmıştım bendeki doktor yorum bile yapmadan daha konuşmadan kendi kendine doğum kontrol hapı yazmıştı ama ben bebek düşünüyorumm dedim suratıma aptal aptal bakıp '' aaa niyeki'' demiştiböylelerinden kaç yani
Ben nişanlıyken pcos olduğumu örendiğim için d.kontrol hapı aldım mecburen bende hiç düzensizlk yoktu saç dökülmesiyle gittim pko çıktı.şimdi de bebiş düşündüğümüzden tekrar dr.a gittim bi tahlil sonuçlarına bakalım ama kokrkmana hiç gerek yok siz daha çok yolun başındasınız dedi 1yıl boynca hiç regl olamayıpta hamile kalan hastalarım oldu benm dedi sen onlardan daha şanslısın dedi işte bakalım bi testleri yaptıralımda nedicek sonuçlara.
hayırlısı bakalım tatlım o zaman senin durum gerçekten iyimiş maşallah düzensizlikte yoksa hiç sıkıntı yapma ön kontrol gibi düşün o zman hormon testinide
ahsencim hoş geldinn
hayırlı günler kızlar
midem bulanıyo sabahtan beri
doktora gittim, bebek gayet sağlıklı maşallah, erkeğe benziyormuş ama kesin bişey söylemek için çok erken dedi:))
hoşbulduk canım