Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydınlaaarrr..
İşveli hatunları bende okumuştum evlenmeden önce Ama ben öle değişik şeyler yapamıyorum ya. Zaten cilveliyimdir kocama karşı biz hep öpüş koklaş şeklindeyizdir ama orda yazanlar gibi değişik şeyler yapamam komiğime gider. Hani el feneri olan bi olay vardı biliyonuzmu

pingu günaydın nbr tatlım bebiş nasıl

Günaydın canım. Bebiş iyi teyzesi çok şükür büyüyo annesinide hiç üzmüyo Bel ağrım başladı bu sıralar birazcık. Bugün fotoğraf makinasını getircektim size göbüşümü çekicektim ama unutmuşum. Telefonumu bile ewde unutmuşum bugün.

bir derdim var bölümüne bile siz link verirseniz bakıyorum burası otomatik açılıyobenim kayıtlı kimse olmazsa forum takipten bakıyorum ilgimi çeken olursa pek olmuyo orada genelde ya kilo vermeye çalışanlar ya da hamileler oluyo en çok yazışanlar

evet kıss topiccek okumuştuk
ben de öyle abartı değilim ama işce cilveyi severim
ama kocam geç geliyo uykusuz olduğumda pilim bitiyo

tam diyorum şu kombinezon takımı giyiyim ya da şu jartiyeri giyiyim adam gece 12 de bi geliyo yemeğini yedir filan direkt ya uyuyoruz ya da direkt olaya giriyoruz fantazi nerde kaldı

hayırlı cumalaaarr
ooo neler kaynatıyonuz

ayol cilve telefonla konuşurken bile yapılır
illa kocalrınızın eve gelmesini beklemeyin
eşim bilgi işlemci oldugu için maillerini dk başı kontrol ediyor iş yerinde
ben b.sayar başında oldugum sürece sık sık taciz ediyom onu

anaaaa benim bebeğim ters dönüvermiş
kıyamam ya biz burda rahat rahat yaşıyoruz, o benim küçücük rahmimde yer edinmeye çalışıyo :26:

tam diyorum şu kombinezon takımı giyiyim ya da şu jartiyeri giyiyim adam gece 12 de bi geliyo yemeğini yedir filan direkt ya uyuyoruz ya da direkt olaya giriyoruz fantazi nerde kaldı

Kız benimki erken geliyo ama gecelik filan giymeme gerek kalmıyo yazın zaten hep şort, kısa elbise vs giyiyorum ewde onlar bile yetiyo FAntazi olayı bizdede yok direk olay

özden senin kaynın eltin yoktu galiba bırak konuları dön aramızaaaaaaaa

Yaramaz hatunlarız biz Ama kocaları ewe bağlamanın yolu işve cilveden geçiyo anacım dimi ya buz gibi kadını napsınlar.

özden senin kaynın eltin yoktu galiba bırak konuları dön aramızaaaaaaaa

Şu kocam eltime aşık konusunun sahibi cevaplar yazmış da onları okuyodur. Aman Allah korusun.

Yaramaz hatunlarız biz Ama kocaları ewe bağlamanın yolu işve cilveden geçiyo anacım dimi ya buz gibi kadını napsınlar.

heee öyle valla
yok kıızzz seven adam buz gibi karısını da sever merak etme
şart değil yani yapamayan yapamaz, kocaları da o şekilde beğenip almış sonuçta
fıtrat meselesi, herkes bir değil

heee öyle valla
yok kıızzz seven adam buz gibi karısını da sever merak etme
şart değil yani yapamayan yapamaz, kocaları da o şekilde beğenip almış sonuçta
fıtrat meselesi, herkes bir değil

Dün biz yine birden tartıştık sesimizi yükselttik birbirimize sonra 5 dk ikimizde sustuk sonra hemencik yine sarmaş dolaş Kocacımda gülüyo halimize biz hep böleyiz hiç küs kalamıyoruz diyo. Dedim yaşadığımız streslerden dolayı sinirlerimiz harap o yüzden arada tahammülsüz oluyoruz.

yok cilve tamam ama yanındayken bi de İŞVE lazım tatlım
işler güçler yolunda gitsin

Son düzenleme:

yaşadıklarınız kolay değil, herşey aşılıyor aşılmasına ama maddi sıkıntıları aşmak çok özveri çok uğraş ve fazlasıyla fedakarlık gerektiriyor
siz bunu kontrollu bi şekilde aşmaya çalışıyosunuz, yerinizde başkası olsa çoktan ilişkisini yıpratmış olabilirdi
Allah sıkıntılarınızı gidersin

bende cilve yapamam asla eşeğe cilve yap demişler os.. ş aynı o durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…