Eylül dostluğumuza burada devam (:

sevindim canım, sen şimdi "kalktım çorba yaptım" deyince sırıttım valla maşallah
ben tuvalete gidebilmek için bile yürüyemiyordum, eşim hep kucaklayıp götürdü üç hafta
progestan mideni bozuyorsa ne diye içtin bu zamana kadar akllı
beni de folikasit ilacı mafediyordu, derhal doktorum bıraktırmıştı

bağırsakları dert etme, benim yeni yeni çalışmaya başladı. Hiçbişey yiyemeyince vücut normal çalışmıyo haliyle
kendini çok zorlama yemek için

bu arada patates haşlamasını yemeyi dene. mideyi çok tutuyor tuzlu tuzlu iyi gidiyor

Ne bıleyım ya delılık parayla degıl ya. Ordan tam emılmıyo gıbı geldı bana ıcıme sınmedı yavrucuguma faydası dokunmaz belkı dıye ondan hap gıbı yuttum bende ama doktoru dınlıcem artık...

Patatesı de duymustum bugun yapayım barı ogle yemegım o olsun ınsallah, bazen canm cıps cekıyo tuzlu tuzlu sankı mıdemı bastırcakmıs gıbı gelıyor. Bunu patatesle yapıyım barı...

Ya gercekten dun cok kotuydum ve daha oncekı gunler de :KK43:
Dun elımı esıme koklatıyom kokuyo buuu dıye :)
Elımı resmen nereme koycagımı bılemedım elım kokuyo dıye agladım :KK70:
Tobe yarabbım hormonlarım ıyıce sapıttı :KK53:

Ne bıleyım ya delılık parayla degıl ya. Ordan tam emılmıyo gıbı geldı bana ıcıme sınmedı yavrucuguma faydası dokunmaz belkı dıye ondan hap gıbı yuttum bende ama doktoru dınlıcem artık...

Patatesı de duymustum bugun yapayım barı ogle yemegım o olsun ınsallah, bazen canm cıps cekıyo tuzlu tuzlu sankı mıdemı bastırcakmıs gıbı gelıyor. Bunu patatesle yapıyım barı...

Ya gercekten dun cok kotuydum ve daha oncekı gunler de :KK43:
Dun elımı esıme koklatıyom kokuyo buuu dıye :)
Elımı resmen nereme koycagımı bılemedım elım kokuyo dıye agladım :KK70:
Tobe yarabbım hormonlarım ıyıce sapıttı :KK53:

koku hassasiyeti konusnda benim üzerime yoktur heralde
bana kıyafetlerim bile kokuyo, eşim elbise almış gecen c.tesi. Giymemi istedi merak etti. Ben eime aldığım gibi lavobaya koştum ya iğrenç kokuyodu yeni yeni bööğğ
gecen akşam deniz kokusu geldi burnuma, söylüyrum söylüyorum kimse beni anlamıyo gülüyolar
ama nasıl iğrenç bir deniz kokusu, kimse kokuyu almıyo benden başka
en sonunda o kokunun etkiisyle istifra ettim
"şimdi inandınız mı?kokuyo işte iğrenç kokuyo" dedim
herkes şaşırdı. Eşim yan yan bakıyo gözlerini açmış, "ahsen seni psikologa götüreyim mi, galiba biraz ihtiyacın var" dedi:KK1:

bu arada cips benim de canım çok çekiyo zararlı diye yemiyodum ama dün yedim bir sürü:26:
patatesi elma dilimi yapıp fırına da atabilirsin. Yeter ki midene bişeyler insin ama bulandığı anda zorlamayacaksın derhal bırakıp yatacaksın
sağ tarafına yatmamaya çalış yemeklerden sonra. Malum yiyeceklermiz midemizin sağından giriyor, aynı yerden çıkıyo
o yöne doğru yatınca kusma hissi ve bulantı artıyo

aaa aydasu krakerden sıkılırsan cornflakes ye kuru kuru
hem daha doyurucu ve mineralli, besin değeri yüksek
ama o meyvalılardan falan değil, kırmızı pakette üstünde CLASSİC yazan varya ondan aldır eşine

miden ekşime yapıyorsa maden suyu iç, doktorlar öneriyor günde bir şişe
benim ekşimemi yanmamı hemen alıyor maden suyu
mide bulantısını almıyor ama ona çare yok :KK37:

koku hassasiyeti konusnda benim üzerime yoktur heralde
bana kıyafetlerim bile kokuyo, eşim elbise almış gecen c.tesi. Giymemi istedi merak etti. Ben eime aldığım gibi lavobaya koştum ya iğrenç kokuyodu yeni yeni bööğğ
gecen akşam deniz kokusu geldi burnuma, söylüyrum söylüyorum kimse beni anlamıyo gülüyolar
ama nasıl iğrenç bir deniz kokusu, kimse kokuyu almıyo benden başka
en sonunda o kokunun etkiisyle istifra ettim
"şimdi inandınız mı?kokuyo işte iğrenç kokuyo" dedim
herkes şaşırdı. Eşim yan yan bakıyo gözlerini açmış, "ahsen seni psikologa götüreyim mi, galiba biraz ihtiyacın var" dedi:KK1:

bu arada cips benim de canım çok çekiyo zararlı diye yemiyodum ama dün yedim bir sürü:26:
patatesi elma dilimi yapıp fırına da atabilirsin. Yeter ki midene bişeyler insin ama bulandığı anda zorlamayacaksın derhal bırakıp yatacaksın
sağ tarafına yatmamaya çalış yemeklerden sonra. Malum yiyeceklermiz midemizin sağından giriyor, aynı yerden çıkıyo
o yöne doğru yatınca kusma hissi ve bulantı artıyo

Evet okudum denız kokusunu :KK1: cıdden anlamıyorlar ınsanı...
Ben de dun otobus kokuyo dedım bole termınal termınal :KK1: esım de bana tuhaf tuhaf bakıyo termınal kokar mı kokcak baska sey bulamadın dıye :KK1:

Canın cekınce yıcen kuzum napalım ıllakı hersey dort dortluk olsun ıstıyoruz ama arada canımız ısterse de törpülemek lazım...

Kızlar ya nıye yazmıyonuz, ıkılı sohbete gectık bak ahsenle sooyle ev ortamında karsılıklı oturup sohbet eder moddayız :KK1:

aaa aydasu krakerden sıkılırsan cornflakes ye kuru kuru
hem daha doyurucu ve mineralli, besin değeri yüksek
ama o meyvalılardan falan değil, kırmızı pakette üstünde CLASSİC yazan varya ondan aldır eşine

miden ekşime yapıyorsa maden suyu iç, doktorlar öneriyor günde bir şişe
benim ekşimemi yanmamı hemen alıyor maden suyu
mide bulantısını almıyor ama ona çare yok :KK37:

Canım ya benden cok yasıcan. Aklımdaydı sorcaktım unuttum ıyı mı.. Kornflakes zararlımıdır kı dıye :KK1:
Gecen gun aldık hatta elım kırmızısına gıttı sonra vazgectım ıkı koca paket sadesınden aldım gecen aksam sutle yedım onu aksam yemegı nıyetıne. Iyı yapmısım demek kı. Mantıklı geldı bana dusununce ıcınde tahıl falan var ya...

Maden suyunu normalde asla ıcemezdım ama su aralar cıdden ıyı gelıyor ıkı yudum alır esıme satardım sımdı damla bırakmıyorum.
Kız sen baya baya doktora yapcan bu ıste he :KK1:

Ben de dun otobus kokuyo dedım bole termınal termınal :KK1: esım de bana tuhaf tuhaf bakıyo termınal kokar mı kokcak baska sey bulamadın dıye :KK1:

Canın cekınce yıcen kuzum napalım ıllakı hersey dort dortluk olsun ıstıyoruz ama arada canımız ısterse de törpülemek lazım...

Kızlar ya nıye yazmıyonuz, ıkılı sohbete gectık bak ahsenle sooyle ev ortamında karsılıklı oturup sohbet eder moddayız :KK1:

ewt ya niye kimse yazmıyo :KK70:
ben seni dü akşamdan beri 6-7 kez aradım, tel kapalı. Eger açınca arayanların bildirisi geliyorsa şaşırma yani görünce:KK1:
bu arada sormayı unuttum mide buantısı için ilaç kullanıyorsun değil mi?

Canım ya benden cok yasıcan. Aklımdaydı sorcaktım unuttum ıyı mı.. Kornflakes zararlımıdır kı dıye :KK1:
Gecen gun aldık hatta elım kırmızısına gıttı sonra vazgectım ıkı koca paket sadesınden aldım gecen aksam sutle yedım onu aksam yemegı nıyetıne. Iyı yapmısım demek kı. Mantıklı geldı bana dusununce ıcınde tahıl falan var ya...

Maden suyunu normalde asla ıcemezdım ama su aralar cıdden ıyı gelıyor ıkı yudum alır esıme satardım sımdı damla bırakmıyorum.
Kız sen baya baya doktora yapcan bu ıste he :KK1:

yok kııızz ne zararlısı, krakerde hiçbir vitamin yok ki. Cornflakes çok besleyici bişey ve krakere nazaran daha lezzetli
ben sütle içememiştim ama kuru kuru yiyordum

doktora mı dedin :KK1: yok anam estagfirullah
Allah kimseye dert vermesin, dert sahibi olunca mecbur araştırıp öğreniyosun

ewt ya niye kimse yazmıyo :KK70:
ben seni dü akşamdan beri 6-7 kez aradım, tel kapalı. Eger açınca arayanların bildirisi geliyorsa şaşırma yani görünce:KK1:
bu arada sormayı unuttum mide buantısı için ilaç kullanıyorsun değil mi?

ay hadı ya tel kapalı evet canım acmadım epeydır, sarj aletımı bulayım acayım hemen :KK70:
Yoo vermedı canım ultrasona gırerken yazayım dedı ben de evde emedur var dedım olur dedı ama sonra ben kuzumun kalp atısını duyunca herseyı unuttum.

bak ben aklıma geldikçe yazayım sana
Leblebi de kimisine çok iyi geliyormuş. Beyaz ya da sarı hangisini canın çekerse yemeye çalış
ya daa kendine nohut haşlayabilrsin sade bir şekilde yersin

bir de kiraz ve kayısıdan uzak durmanı öneririm. Ben her yediğimde fenalaşıyorum, çok asit içeriyolar sanırım
onun yerine şeftali tüket. Hem bağırsakları da hemen harekete geçiriyo

o günleri yaşarken aklıma yiyecek gelmiyordu, etrafımdakiler "şunu yer misin bunu yer misin" diye hatırlatıyolardı o zaman bi kaç parça yiyordum
mide bulanırken insan kendi kendine aklına getiremiyor yiyecekleri

ay hadı ya tel kapalı evet canım acmadım epeydır, sarj aletımı bulayım acayım hemen :KK70:
Yoo vermedı canım ultrasona gırerken yazayım dedı ben de evde emedur var dedım olur dedı ama sonra ben kuzumun kalp atısını duyunca herseyı unuttum.

o ultrasona girince ben de unutuyom herşeyi :KK70:
ama mide bulantısı için sabah akşam içmek zorundasın, emadur u hamileler kullanabiliyor
bana dramamine verdi, pek fayda etmiyor tabi ki ama içmeyince çok daha kötü oluyorum
bu yüzden içiyorum

Ne güzel konuşuyorsunuz bizde sizden bilgileniyoruz sayenizde nezaman neyapılması gerektiğini şimdiden öğrendim :KK1:

merhaba hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah aydasu Allah kolaylık versin canım bulantı çok zor olur kızların da dediği gibi anneni çağır bence de yalnız başına kalmak daha zor olur bende haftasonu sınava giricem beni de eksik etmeyin dualarınız da öptüm hepinizi

merhaba hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah aydasu Allah kolaylık versin canım bulantı çok zor olur kızların da dediği gibi anneni çağır bence de yalnız başına kalmak daha zor olur bende haftasonu sınava giricem beni de eksik etmeyin dualarınız da öptüm hepinizi

inş.emeğinin karşılığını alırsın canım

Kızlar öncelikle Herkesin kandili mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

Hamişlerimize de Allah yardım etsin, Aydasu canım Allah yardımcın olsun, inşallah tez zamanda geçer bulantıların :emir_bebek:

Anne olma isteğinden bahsetmişsiniz, ben çocukları çok seviyorum, ama iş anne olmaya gelince hep tedirgin oluyorum, daha erken diyorum, bu da sanırım henüz şartların oluşmamasıyla ilgili bende. çünkü yakın zamanda meslek değiştireceğim ve önümüzdeki 1-2 yıl yorucu olacak benim için. Araya çocuk girerse şuan ki planlarım alt üst olacak, o yüzden şimdilik erteliyoruz, Ama Allah hayırlısını versin tabi, olursa da yine de üzülmem :emir_bebek: :nazar:

Kızlar yaa benim bu aralar canım hiçbişey yapmak istemiyor, eve gidiyorum yemeği bile zorla yapıyorum, herşey gözümde büyüyor, sebebini bilmiyorum ama pek iyi değilim anlayacağınız :KK14: :KK14: :KK14:

Kızlar yaa benim bu aralar canım hiçbişey yapmak istemiyor, eve gidiyorum yemeği bile zorla yapıyorum, herşey gözümde büyüyor, sebebini bilmiyorum ama pek iyi değilim anlayacağınız :KK14: :KK14: :KK14:

kesinlikle havalardan kaynaklı insanın hali kalmıyor bende 18:30 da evde oluyorum gelince haberleri izlerken biraz yatıp dinleniyorum benim avantajım eşim geç geliyor haberlerden sonra kalkıp yemek yapıyorum ütü varsa onu yapıyorum sonra eşim geliyor zaten :KK17:

ewet ya havalar çok mayıştırıyo. bende 15 dk filan yatıyorum gidince. sonra yemekleri yapıp bigün önceden kalan bulaşıkları yıkayıp etrafı topluyorum. ama o arada oturmamam oturursam mayışıyorum kalkasım gelmiyo :KK1: yemeken sonrada hiçbişey yapasım gelmiyo. önceki gün 9:30 dün 10da uyudum.

X