- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
- Konu Sahibi landfloves
günaydınn canlar
hayırlı güzel musmutlu hafta bizim olsun inşşşş..
size bahsetmiştim ya eşimin kuzeninin karısı doğum yapıcak diye bebiş doğmuş bizde c.tesi görmeye gittik evlerine..amanda maşşaalaahh karpkara miniciik bi kız doğmuş
çok şeker ama çok minik kucağıma verdiler tutamadım doğru düzgünn yok dedim ben becremem yeni doğmuş bebek bakımı zor ve sabır gerektiriyomuş kızlar annesi dakka başı emziriyo 5dk emiyo emerken uyuyo tam yerine koyuyo 2dk sonra tekrar ağlayıp emmek istiyo geç kalmaya gör amaaann nasıl bas bas ağrıyo sinirden saçları dimdik oluyo
yanlız hamişler siz siz olun hamişken çok fazla yemeği kaçırmayın ve bol bol yürüyüş hareket yapın kız hamileyken aşırı derecede kilo almış ve hareketsizlikten elleri ayakları ödem yapmış hala şişti yürüyemiyomuş son günlerde o yüzden sezeryan olsun istedim diyo.ama o kiloları nasıl vericek bilmiyorum inşş.verebilir morali baya bozuk şişliklerden ve kilodan yana.
bide annanesi hasatanede yatıyomuş anneside onun yanında ablasıylada aynı gün doğum yapmışlar oyüzden yanında kimse yok kv biz geldikten sonra geldi o da pek yardımcı değilmiş
baya bi üzgün oyüzden.allah yardımcısı olsun.kızlar bide aman siz hamilelik süresi boyunca çok okuyp araştırın bebek bakımı lahusalık dönemi falan filan neolcağımız belli değil onun gibi yalnız kalırsak en azından ne yapıp yapmıcağımızı bilir ona göre davranırız.yazık hiç bişi bilmiyo süt veren bi anne olarak yemeğine pul biber attı hemen uyardık acı şeyler yeme diye.
bide geceleri sürekli ağladığından sütü yetmediğini düşünüp hazır mamada vermeye başlamış daha 3günlük çocuğa yani bilinçli olmak lazım
pazar günüde evdeydim evimle ilgilendim
buarada aydasu canım allh kavuştursun ne güzel hasret gidermişsiniz fotolarından gördüğüm kadarıyla annene de çok benziyosun.benim sistit çoğu zaman olur ama kısa sürüyo
neden anlamadım uzun süre tuvaletimi tutunca oluyo acab başka bişi midir ki bu?
pinguuu evin bahçesini görmedim ama ilk kattaydı nedense senin evin olarak düşünmüşüm rüyamda
Günaydın canım ay ne güzel yeni dğomuş bebek mis kokulu Ay yanında kimse yokmuymuş çok zor düşünemiyorum bile ben herkesi seferber ederim kesin,özellikle annem olması lazım ben bişey becerememki hastaneden çıksam bile annem bir kaç ay bende kalmalı nasıl bakarımki kitaplardan netten bakıyoruz ama anneler büyükler daha iyi bilirler ay yeni doğmuş çocuğa hazır mama verilirmi ay Allah göstermesin süt yapıcı şeyler yemek lazımki mama falan ben hiç düşünmüyorum annemde asla yedirmiyceğini söylüyo bende kıyamam sanırım,o günler gelsin bakalım inşallah hepimiz üstesinden geliriz