Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhabalar kızlar, nasılsınız?

vaficim ben hala kurufasulye yapamadım biliyomusun :KK1: o gün yapacaktım ama eşim denize gidelim deyince bende deniz kenarında yenecek bi yemek olsun dedim, buzlukta mantım vardı onu pişirdim, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yaptım ayrı kaplarda götürdüm, termosada çay demledim, birde tavukgöğsü tatlı yaptım, çekirdek aldık. eşim işten gelir gelmez çıktık evden gece yarısına kadar ordaydık, serin serin oturduk denizede girdik, tesadüfen gittiğimiz plajda belediyenin açık hava sineması vardı plaja büyük ekran sinema koydular. güzel vakit geçirdik. dün akşamda sünnet kınasına gittik yemekliydi, sanırım bugün yapacam kuru fasulyeyi :KK1::KK1:

vaficim ben hala kurufasulye yapamadım biliyomusun :KK1: o gün yapacaktım ama eşim denize gidelim deyince bende deniz kenarında yenecek bi yemek olsun dedim, buzlukta mantım vardı onu pişirdim, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos yaptım ayrı kaplarda götürdüm, termosada çay demledim, birde tavukgöğsü tatlı yaptım, çekirdek aldık. eşim işten gelir gelmez çıktık evden gece yarısına kadar ordaydık, serin serin oturduk denizede girdik, tesadüfen gittiğimiz plajda belediyenin açık hava sineması vardı plaja büyük ekran sinema koydular. güzel vakit geçirdik. dün akşamda sünnet kınasına gittik yemekliydi, sanırım bugün yapacam kuru fasulyeyi :KK1::KK1:

Bende azıcık yaptım, belki yiyemeyiz diye,1 tabak filan kaldı.. Yazın her an bir program çıkıyor, son dakika hatırladım bugün annemle babamın evlilik yıldönümü oraya gideceğiz..

Sizin son dakika programıda süpermiş, yaw kıskanıyorum ama :KK37:

Çok güzel bir akşam geçirmişiniz canım ya valla imrendim okadar yakın mı deniz sahil size?

oOoOoooOoo Landfloves cum maşallah :nazar: Deniz, sinema filan baya hoş bi gün olmuş...

Ben de nezle oldum galiba bacılar hiç keyfim yok... Hapşuruk tıksırık idare etmeye çalışıyorum ama yine de :KK43:

oOoOoooOoo Landfloves cum maşallah :nazar: Deniz, sinema filan baya hoş bi gün olmuş...

Ben de nezle oldum galiba bacılar hiç keyfim yok... Hapşuruk tıksırık idare etmeye çalışıyorum ama yine de :KK43:

canım geçmiş olsun, hemen önlemini al.. Yaz gribi kolay kolay geçmiyor, ben 10gündür gelemedim kendime.. Borozon bir sese ve tıkalı bir buruna sahibim:2:

Bende azıcık yaptım, belki yiyemeyiz diye,1 tabak filan kaldı.. Yazın her an bir program çıkıyor, son dakika hatırladım bugün annemle babamın evlilik yıldönümü oraya gideceğiz..

Sizin son dakika programıda süpermiş, yaw kıskanıyorum ama :KK37:

kırk yılın başı esti işte benimki sevinçle hazırladım herşeyi. normalde ben gidelim desem yaa tv izleyelim falan derdi. neyse bugün yaparım artık kuru fasulyemi

Çok güzel bir akşam geçirmişiniz canım ya valla imrendim okadar yakın mı deniz sahil size?

teşekkür ederim canım, evet yakın, arabayla 10dak.da gidiyoruz.

çok geçmiş olsuun canım yaa, bu yaz gününde ne nezlesi bu? klima mı çarptı acaba, dikkat et, vitaminli bişeyler ye, ben böyle olduğumda olipsin multivitaminli şekerinden yiyorum psikolojikmi yoksa gerçekten iyi mi geliyor bilmiyorum ama geçiyor :KK24:

kırk yılın başı esti işte benimki sevinçle hazırladım herşeyi. normalde ben gidelim desem yaa tv izleyelim falan derdi. neyse bugün yaparım artık kuru fasulyemi

Aman nazar değmesin o zaman :nazar:

Artık tv dizileri bitti, umarım daha sık gidersiniz:103:

canım geçmiş olsun, hemen önlemini al.. Yaz gribi kolay kolay geçmiyor, ben 10gündür gelemedim kendime.. Borozon bir sese ve tıkalı bir buruna sahibim:2:

Canım sana da çok geçmiş olsun...Galiba ben yakalandım ama malesef :KK37:... Şu an ben de tam kulak burun boğaz'lık moddayım...Ama her ay ilaç her ay ilaç bıktım... Fix menü bi antibiyotik filan yazarlar yine yok kalsın... İçmiycem ilaç milaç şişsin boğaslarım kocaman olsun :KK9:

çok geçmiş olsuun canım yaa, bu yaz gününde ne nezlesi bu? klima mı çarptı acaba, dikkat et, vitaminli bişeyler ye, ben böyle olduğumda olipsin multivitaminli şekerinden yiyorum psikolojikmi yoksa gerçekten iyi mi geliyor bilmiyorum ama geçiyor :KK24:

Teşekkür ederim canım çok sağol... Galiba hem klimaya çarptırdım kendimi, hem soğuk su, hem hava çok sıcak... Terli terli soğuk su içip klimanın önüne oturmak gibi bişey :KK9: yapılmıcak ne kadar şey varsa yaptım herhalde :KK53: Bi sıcak bi soğuk derken böyle oldu herhalde... Ben bu yıl çok hasta oldum bi de canım ya bünyem de hala alışamadı galiba bu memlekete bilmiyorum ki.. Ne zaman hastalansam doktora da gitsem hep antibiyotik verdiler... Her ay içtim herhalde bi antibiyotik bi de ondan bünye hassaslaştı herhalde...

Canım sana da çok geçmiş olsun...Galiba ben yakalandım ama malesef :KK37:... Şu an ben de tam kulak burun boğaz'lık moddayım...Ama her ay ilaç her ay ilaç bıktım... Fix menü bi antibiyotik filan yazarlar yine yok kalsın... İçmiycem ilaç milaç şişsin boğaslarım kocaman olsun :KK9:

Bol meyve yersin o zaman canım, ıhlamur içersin.. Dinlenirsen çabucak geçer umarım..

yok canım biz zaten tv dizisi izlemiyoruz, yabancı dizi izliyoruz, harddiskte var kaç sezonu birden. akşamları bazen üç beş bölüm birden izliyoruz.

bizim buralarda 2-2,5 ayımız kaldı güzel hava açısından.. Hiç eve giresim yok, değerlendirmek gerek :KK24:

Annemlere geldik, yemeğimizi yedik..

Birazdan pastamızı keseceğiz, mum üflüycek bizimkiler :KK9: :21:

Günaydın tek ben mi çalışıyorum yahu:KK37:

çok yorgunum kızlar akşam misafirim var dün akşamdan başladım hazırklıklara

z.yağlı yaprak sardım
islim kebabı bayadır yapmıyodum hazırladım bugün sadece pişirmesi kaldı
buzlukta 1 poşet vişnem kalmıştı onu kaynattım sabah dolaba koydum soğuk soğuk içeriz
tiramisu yaptım uzun zamandır onu da yapmıyodum
bugün de etli taze fasulye ve pilav yapıcam salata yaparım
çorba yapsam mı yapmasam mı karar veremedim ama yaparım heralde isteyen içer
kırmızı biberim var onları elektrikli ızgarada ya da fırında közlicem
semizotu aldım onu da yoğurtlarım sanırım yeterli
bi de akşamdan börek hazırlayıp dolaba koyarım kahvaltıda pişiririm çünkü misafirim yatılı geliyo birlikte balayı yaptığımız arkadaşlarımız kız hamile 4 aylık
benden bu kadar

ooo hanzadeciğim menün çok güzel daha ne olsun, hatta çorba fazla gibi bile, sıcaklarda çorba pek içilmiyor ama yinede sen bilirsin.

bize daha yatılı misafir hiç gelmedi ama eylül de bi arkadaşım gelecek yıllız izninde. oda kesin değil inşallah gelir.

ya kızlar benim bi arkadaşımın düğünü var izmirde, ünv.teden sevdiğim bir arkadaşım gitsem mi gitmesem mi bilemedim, gitmeyi çok isterim ama tam tatil dönüşümüze denk geliyor, yorgun olurmuyum bilmiyorum, bide biz dönüş biletimizi almıştık, yani romadan istanbula, istanbuldan antalyaya gelecez, benim ertesi gün hemen izmire gitmem gerekecek. bide tabii masrafı var bu işin. ama oda benim düğünüme gelmişti, ayıp mı olur bilmiyorum yaaa.

herkese selamlar
dün akşamda bana misafir geldi. Eşimin teyzesi falan, geleceklerini saat 3 te öğrendim. Buzlukta hazır fasulyem vardı hemen onu pişirdim zeytinyağlı, dolma biber vardı 1 gün önceden,salçalı köfte, fırında beşamel soslu patates, mercimek çorbası, pilav, salata, peynirli börek yaptım. Bide evin altında oses çiğköfteci var ordan çiğköfte aldım. Ne kadar bereketli çıktı, dün akşam yedik daha 3 gün yesek anca biter:KK1:

herkese iyi pazarlar kızlar haftaiçi erken uyandığım için bugünde erkenden uyandım vücudum alışmış galiba erken uyanmaya

bu ara misafir zamanı heralde hepimizin misafirleri var

benim de cuma akşamı yemeğe dünde gündüz oturmasına misafirim vardı.bugün de kahvaltıya yakın arkadaşım ve eşini çağırasım var hatta şimdi netten pişi tarifi arıyorum (pişi antalyanın meşhur yuvarlak göbeği delik hamur kızartmasıdır)

hamurumu mayalamaya gidiyoruuuuummm.

Kuşadasına canım, arabamız olmadığından yakın yeri tercih ettik.Allah nasip ederse seneye inşallah marmaris fethiye falan gitmeyi düşünüyoruz :)
Sen ne zaman çıkcan tatile? Nereye gticeniz?

Buancım ıyı tatıller canım, gonlunuze gore bır tatıl gecırırsınız ınsallah...

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu :KK16:

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti :KK1:
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?

Pingum hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah, Rabbım hayırlı bol kazanclar versın, ınsallah ıstanbulda maası bellı duzenlı bır ıs blursunuz da rahat edersınız canım, dualarımız sızınle...

Ay aydasum hamileymişş:KK52::KK52: ay çok sevindim Allahım sen ne kadar büyüksün yarabbim,hayırlısı ile güzel bir hamileliği olsun inşallah ay çok sevindim bu habere tatlım ne kadar mutludur şimdii:KK16::KK16:

Jelom Allah razı olsun, sevıncımı paylastın canım, gercekten Rabbım cok buyuk, aratmadı uzuntumun uzerıne gonderdı melegımı... Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıl etsın ınsallah...
Senın de ıyı olmana cok sevındım merak ettık hepımız senı, sukur kı bır yaramazlık yokmus...

kızlar benimde bi bebeğim olduuu :KK76: iki gün önce dünyaya geldi bakııııın size resmini göstereyim;

Eki Görüntüle 448251

balkonumda limon ağacım olmasıını istiyordum, bodurkende limon veriyorlar ya çok seviyorum. buzdolabımda bir aydır duran limonumun çekirdeklerini çıkarıp 5 tanesini gömmüştüm saksıya. 1 ay oldu nerdeyse umutlu umutlu bekliyordum, sonunda bir tanesi bize merhaba dedi. çok mutluyum, kocaman ağaç olacak bu yavru :KK16::KK16:
Bayıldım bayıldım, nasıl da ozendım anlatamam canım...
Ay ben de yapsam becerebılırmıyım kı? Bı de seneye tayınımız var o kocaman agac olursa :KK1: burlarda bırakmaya kıyamam yuklenır onuda gotururum :KK53:

Ahsencim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin.
Jeloo hoşgeldein şekerim, valla yazmıyorsun diye bozulmaya başlamıştım hee. Hatta bi ara çirkefe bağlayıp yazmak istememiştir bilem dedim:KK33:
Landflower bebişin çok güzelmiş güle güle büyüt canımm:KK54:
Bizde arabayı sattık. Başka bir model aldık, otomatik vites aldıkki bende rahat kullanabileyim. En kısa zamanda direksiyon çalışmaya başlayacağız bakalım.
Plakamızıda özel istedim 34 AE 1709 :)) 17 eylül misaliii
bizde haftaya c.tesi karadenize doğru yola çıkacağız. Ordu, giresun, trabzon, artvin gezcez kısmetse...

Arabanız hayırlı olsun canım, Rabbım kazasız yolculuklar nasıp etsın ınsallah... Plaka da ayrı bır guzel olmus, ınsanın baktıkca bakası gelır valla :KK1:

çok teşekkür ederim canım,
Bende zeytinyağlı biber dolması yaptım, salata ve ayran yeter. Zaten diyette sayılırız eşimle. 1,5 ayda eşim 4 kilo ben 3 kilo verdim :21:

Çok saol canım:KK54:
Masallah dıyorum tebrık ederım...
Hamıle kalmadan oncekı ay cok cabaladım kılo vereyım dıye ama bı turlu veremedım vucudum kımyasal gebelıkten sonra kıtledı kendını, artık bebeklerımız saglıkla doğsun da ondan sonra verırız ınsallah bız de kılolalarımızı...

vaficim hava güzel çık dolaş bence eşinle üsküdarda buluşun valla zaman çabuk geçiyo yazın tadını çıkarın ben mal gibi her akşam eve gidiyorum kocamın yanına gidiim diyorum o zaman gece 12 yi buluyo eve gelmek daha yorucu olur gidip iş yerinde beklemenin mantığı yok tek başına da saatlerce gezilmez amanınnn ne çilem varmış benim...:KK14:

Ben senın sabrına, tevekkulune hayranım bılıyormusun...
Senı nerdeyse hıc esının calısma saatlerınden yakınırken gormedım bu kadarı cok normal. Cok sukurcusun, bu yuzden bu sabrının mukafatını Rabbım verecek ınsallah canım sana, gercekten hıc kolay degıl cunku yasadıgın ama sen bununla cok guzel basa cıkmayı becerıyorsun...
canım geçmiş olsun, hemen önlemini al, ben de 10 gündür gribim.. Yaz gribi geçmek bilmiyor çünkü, burnum tıkalı zor nefes alıyorum kaç gündür:KK19:
Vafı gecmıs olsun canım, dıkkat et kendıne, yazın da hastalık hıc cekılmez, yatsan yatılmaz kalksan kalkılmaz sıcakta...
Doktora gıtmedıysen ıhmal etme canım...
merhabalar kızlar, ya hani sağlık ocaklarında hormon testi yapılıyormuş ya gitmek istiyorum,ayda 2 kez regl olmaya devam ediyorum, geçen ay miracle ile gittiğimiz doktor bi sorun yok olabilir demişti, ama bence normal bişey değil bu o doktor bilgisiz gibi geliyor bana. sizce sağlık ocakları kaça kadar muayene eder? veya test yapılacaksa öğleden önce mi gitmek gerekirdi? bu sıcakta boşuna yürümek istemiyorum
Canım madem tatıl donusu sakın ıhmal etme olur mu?
Hormonlarda bır dengesızlık durumu var bellı kı, normal degıl cunku, o kadar kan kaybına halın de kalmaz zaten bı lokmacıksın...
Mutlaka gıt tatılden sonra, oralarda da dıkkat et kendıne, makınen de oldu nasılsa bızım ıcın de bol bol resım cek :KK55:

öncelikle yeni topikimiz hayırlı olsuuunnn...

şükür canım artık iyiyim 2 hafta önce 2 günlük sideye tatile gitmiştik 2 bacağımı da zehirli bir böcek ısırdı ve enfeksiyon kaptı Allahtan kanıma karışmadan tedaviye başladık.doktorlar falan baya korktu ayaklarım acayip şişti üzerine bile basamadım 2 gün ama şükür yeni yeni iyileşti ama bende sıcaklardan sebeb değişik bi bunalım durumu var.kimseyle konuşasım bi yere gidesim gelmiyo.sadece okuyorum burayı da

sabahtan öğleye kadar 50 kadar küçük çocuğa kuran-ı kerim,dualar,sureler öğretiyorum.onlara yoğunlaştım bu ara.başka da bi değişiklik yok.

gördüğüm kadarı ile herkes iyi.

siyahdeniz yeni arabanız hayırlı olsun

ocwmays arkadaşına rabbim sabırlar versin.sende inş en kısa zamanda rahat bi hamilelik geçirirsin.

aydasummmm canımmm gözünüz aydın rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişini.

penguenim rabbim eşine hayırlı bereketli rızık kapıları açsın inş.

vaficim sizin tatile de az kaldı güzel bi tatil geçirirsiniz inş.

şimdilik aklıma gelenler bunlaaarr

Canımm, cok gecmıs olsun ya baya buyuk bır sey atlatmıssın, Rabbım beterınden korusun ınsallah...
Bır de elını kesmıssın, nazar mı var kuzum uzerınde, okut annene falan...
Allah razı bu arada canım, Allah ım tum ısteyenlere aratmadan versın ınsallah...
kızlar günaydın hayırlı cumalar,
işe daha yeni geldim sabah 7de uyanmama rağmen sistit yüzünden kıvranıp durmaktan işe gelemedim :KK43: yeni yeni geçti yanması off çok
kötü bişi ya huzursuzluk verici bi durum.. üşütmekten ve tuvaletimi çok tutmaktan geliyo bu durum sanırım :KK50:
hanzadecim rüyamdda seni gördüm ama biraz saçma :KK1: pingu manisa da oturuyo ya bende rüyamda oraları geziyorum tek başıma bi sokaktan geçerken sen
beni görüyosun arkamdan sesleniyosun çok şaşırıyorum bende.görüşüp konuşuyoruz oturduğun evi gösteriyosun falan ama benm aklım karışıyo allah allah burası pingunun evi değilmiydi
hanzadeninmiydi yoksa diye düşünüyorum biyandan çok ilginçti yani :KK1:

Kıyamam ya sıstıt dıyınce tuylerım dıken dıken oluyor. Ilk kez mı oluyorsun oldun mu daha once?
Ben balayında olmustum tam bır azaptı :KK5: Allah ım tekrarından korusun...
İlaç almadan gecmez dıye bılıyorum gıttın mı doktora?

Günaydın tek ben mi çalışıyorum yahu:KK37:

çok yorgunum kızlar akşam misafirim var dün akşamdan başladım hazırklıklara

z.yağlı yaprak sardım
islim kebabı bayadır yapmıyodum hazırladım bugün sadece pişirmesi kaldı
buzlukta 1 poşet vişnem kalmıştı onu kaynattım sabah dolaba koydum soğuk soğuk içeriz
tiramisu yaptım uzun zamandır onu da yapmıyodum
bugün de etli taze fasulye ve pilav yapıcam salata yaparım
çorba yapsam mı yapmasam mı karar veremedim ama yaparım heralde isteyen içer
kırmızı biberim var onları elektrikli ızgarada ya da fırında közlicem
semizotu aldım onu da yoğurtlarım sanırım yeterli
bi de akşamdan börek hazırlayıp dolaba koyarım kahvaltıda pişiririm çünkü misafirim yatılı geliyo birlikte balayı yaptığımız arkadaşlarımız kız hamile 4 aylık
benden bu kadar

Masallah masallah daha ne olsun menuye bak :KK56: hem calıs hem de bu kadar ıkram yap, :nazar::nazar:

ooo hanzadeciğim menün çok güzel daha ne olsun, hatta çorba fazla gibi bile, sıcaklarda çorba pek içilmiyor ama yinede sen bilirsin.

bize daha yatılı misafir hiç gelmedi ama eylül de bi arkadaşım gelecek yıllız izninde. oda kesin değil inşallah gelir.

ya kızlar benim bi arkadaşımın düğünü var izmirde, ünv.teden sevdiğim bir arkadaşım gitsem mi gitmesem mi bilemedim, gitmeyi çok isterim ama tam tatil dönüşümüze denk geliyor, yorgun olurmuyum bilmiyorum, bide biz dönüş biletimizi almıştık, yani romadan istanbula, istanbuldan antalyaya gelecez, benim ertesi gün hemen izmire gitmem gerekecek. bide tabii masrafı var bu işin. ama oda benim düğünüme gelmişti, ayıp mı olur bilmiyorum yaaa.

Boyle ısler nasıp kısmet canım, dedıgın gıbı maddıyatta onemlı... Gıdemezsen anlayısla karsılar mı arkadasın?

herkese selamlar
dün akşamda bana misafir geldi. Eşimin teyzesi falan, geleceklerini saat 3 te öğrendim. Buzlukta hazır fasulyem vardı hemen onu pişirdim zeytinyağlı, dolma biber vardı 1 gün önceden,salçalı köfte, fırında beşamel soslu patates, mercimek çorbası, pilav, salata, peynirli börek yaptım. Bide evin altında oses çiğköfteci var ordan çiğköfte aldım. Ne kadar bereketli çıktı, dün akşam yedik daha 3 gün yesek anca biter:KK1:

Yok ya bızım kızlar cıdden cok hamarat, masallah dıyorum...

X