Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar miracle geçmiş olsun canım
yaz geldi piknik orman... dikkat etmek lazım börtü böceğe

hayırlı cumalar
eşim bu akşam Bursa'ya gidiyor, ailesinin yanına
ben de gitsem
mi diye düşünüyorum,
midem bi kaç gündür iyi, gerçi bu sabah biraz kötü gibi ama gecer heralde

hayırlı cumalar
eşim bu akşam Bursa'ya gidiyor, ailesinin yanına
ben de gitsem
mi diye düşünüyorum,
midem bi kaç gündür iyi, gerçi bu sabah biraz kötü gibi ama gecer heralde

Biraz daha zaman geçsin canım, eğer miden geçerse git istersen, senin içinde değişiklik olur..

kızlar günaydın hayırlı cumalar,
işe daha yeni geldim sabah 7de uyanmama rağmen sistit yüzünden kıvranıp durmaktan işe gelemedim :KK43: yeni yeni geçti yanması off çok
kötü bişi ya huzursuzluk verici bi durum.. üşütmekten ve tuvaletimi çok tutmaktan geliyo bu durum sanırım :KK50:
hanzadecim rüyamdda seni gördüm ama biraz saçma :KK1: pingu manisa da oturuyo ya bende rüyamda oraları geziyorum tek başıma bi sokaktan geçerken sen
beni görüyosun arkamdan sesleniyosun çok şaşırıyorum bende.görüşüp konuşuyoruz oturduğun evi gösteriyosun falan ama benm aklım karışıyo allah allah burası pingunun evi değilmiydi
hanzadeninmiydi yoksa diye düşünüyorum biyandan çok ilginçti yani :KK1:

Selammmm.... Hayırlı cumalar güzeller...

Miracle cım geçmiş olsun canım... Verilmiş sadakan varmış...

Ahsencim senin bu bebiş cici bebe olarak dünyaya gelecek herhalde şimdiden bebe bisküvisi bol bol yediğine göre :KK1: İyi olursan gidersin canım Bursa'ya benim için de gezersin inşallah...

Selammmm.... Hayırlı cumalar güzeller...

Miracle cım geçmiş olsun canım... Verilmiş sadakan varmış...

Ahsencim senin bu bebiş cici bebe olarak dünyaya gelecek herhalde şimdiden bebe bisküvisi bol bol yediğine göre :KK1: İyi olursan gidersin canım Bursa'ya benim için de gezersin inşallah...

çok teşekkür ederim canım

günaydın kızlar miracle geçmiş olsun canım
yaz geldi piknik orman... dikkat etmek lazım börtü böceğe

çok saol hanzadecim.bu ara üzerimde kötü bişey var dün elimi 2 yerinden kestim birisi çok derindi dikiş attırdık 3 tane

Miracle çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış.

çok teşekkür ederim canım benim.

ocwmays eğer iyi hissedeceksen git ama eğer laf söz etmeyecek insanlarsa bence gitme ne zaman rahatsızlanacağın belli olmuyo canım

citlenbikim çok geçmiş olsun aman sistiti ihmal etmeyin yoksa rahimde yaraya sebeb oluyo ben çekiyorum yara çok daha zor canım

ocwmays eğer iyi hissedeceksen git ama eğer laf söz etmeyecek insanlarsa bence gitme ne zaman rahatsızlanacağın belli olmuyo canım

çok şükür rahatsızlığım konusunda çok hassaslar tatlım ya canımı sıkmazlar
kendi hep söyler hamileyken kaynanasından neler çektiğini
"buraya gel, bütün gün bahçede yat temiz hava al" diyo sağolsun :)

yalnız yine kesin ve kesin para isteyeceklerdir, ona da alıştım eskisi gibi canımı sıkmıyorum:KK37:
kocam da akıllı olsun enayilik yapmasın ne diyeyim
valla Allah günah yazmasın ama bu konuda kocamın beynini çok işledim, gözünü açtım iyice

citlenbikim çok geçmiş olsun aman sistiti ihmal etmeyin yoksa rahimde yaraya sebeb oluyo ben çekiyorum yara çok daha zor canım

bende çok oluyo bu meret yaa bu ay sonu dr.a gidicem söylicem onu da.senin nasıl oldu tatlım rahatsızlığın nasıl bi şikayetle gitmiştin dr.a?

çok şükür rahatsızlığım konusunda çok hassaslar tatlım ya canımı sıkmazlar
kendi hep söyler hamileyken kaynanasından neler çektiğini
"buraya gel, bütün gün bahçede yat temiz hava al" diyo sağolsun :)

yalnız yine kesin ve kesin para isteyeceklerdir, ona da alıştım eskisi gibi canımı sıkmıyorum:KK37:
kocam da akıllı olsun enayilik yapmasın ne diyeyim
valla Allah günah yazmasın ama bu konuda kocamın beynini çok işledim, gözünü açtım iyice

ne güzel maşallah diyeyim ahsenim kayınvalidene.eğer öyleyse bence git hem gönüllerini de almış olursun.

bende çok oluyo bu meret yaa bu ay sonu dr.a gidicem söylicem onu da.senin nasıl oldu tatlım rahatsızlığın nasıl bi şikayetle gitmiştin dr.a?

canım benimde enfeksiyon vardı doktora gitmeye korktum hep böyle olunca enfeksiyon yaraya sebeb oldu.şimdi antibiyotik kullanıyorum bi de fitil hemde 2. defa enfeksiyon gitmiyo çünkü adetim bittikten sonra yine gideceğim ve yarayı yakma operasyonu uygulanacak

bu arada kızlar 2. kat komşumun ikiz bebekleri oldu mevlit ve sohbet için beni davet ettiler şimdi oraya gidiyorum bu arada bende artık bebişim olsun istiyorum:KK23:

ne güzel maşallah diyeyim ahsenim kayınvalidene.eğer öyleyse bence git hem gönüllerini de almış olursun.

canım benimde enfeksiyon vardı doktora gitmeye korktum hep böyle olunca enfeksiyon yaraya sebeb oldu.şimdi antibiyotik kullanıyorum bi de fitil hemde 2. defa enfeksiyon gitmiyo çünkü adetim bittikten sonra yine gideceğim ve yarayı yakma operasyonu uygulanacak

bu arada kızlar 2. kat komşumun ikiz bebekleri oldu mevlit ve sohbet için beni davet ettiler şimdi oraya gidiyorum bu arada bende artık bebişim olsun istiyorum:KK23:

allah analı babalı büyütsün rabbim bizlere de en hayırlı zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip eder inş.

kızlar günaydın hayırlı cumalar,
işe daha yeni geldim sabah 7de uyanmama rağmen sistit yüzünden kıvranıp durmaktan işe gelemedim :KK43: yeni yeni geçti yanması off çok
kötü bişi ya huzursuzluk verici bi durum.. üşütmekten ve tuvaletimi çok tutmaktan geliyo bu durum sanırım :KK50:
hanzadecim rüyamdda seni gördüm ama biraz saçma :KK1: pingu manisa da oturuyo ya bende rüyamda oraları geziyorum tek başıma bi sokaktan geçerken sen
beni görüyosun arkamdan sesleniyosun çok şaşırıyorum bende.görüşüp konuşuyoruz oturduğun evi gösteriyosun falan ama benm aklım karışıyo allah allah burası pingunun evi değilmiydi
hanzadeninmiydi yoksa diye düşünüyorum biyandan çok ilginçti yani :KK1:

Geçmiş olsun canım.. Yakın olsakta hep birlikte buluşsak, rüyalarımıza giriyoruz artık :KK9:

Canım sıkılıyordu, öğle arası kocacım geldi beni yemeğe götürdü.. Dün akşam kızdırmıştım onu, cezalısın gelmemem lazımdı diyo :KK9: Ama kıyamamış geldi, canım benim :KK16:

X