- 19 Ağustos 2010
- 1.728
- 42
- Konu Sahibi landfloves
hamdolsun dünden daha iyiym
tatile çıkıyormuşsun
kaç gün geçireceksiniz?
bu haftadan 2 gün, birde önümüzdeki hafta canım, heyecan yaptım :)
Bugün bitmicek gibi geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamdolsun dünden daha iyiym
tatile çıkıyormuşsun
kaç gün geçireceksiniz?
bu haftadan 2 gün, birde önümüzdeki hafta canım, heyecan yaptım :)
Bugün bitmicek gibi geliyor.
Biter biter merak etme bugün, benim gibi 14 temmuza gün saymıyorsun
Canım iyice dinlen güneşin, denizin tadını çıkar :103:
Valla tatile çıkcagımı fazla dillendirmek istemiyodum,senin ne kadar çıkmak istediğini biliyorum çünkü.
Tez zamanda senin tatilinde gelir inşallah canım ya, evliliğin ilk senesi, yemekti işti derken yorulduk.
Beklesin bizi tatiller,biz geliyoruz
iyi dilekleriniz içinçook sağolun canlarım işallah tutar bakalım..
jelocum hamileliğim halsiz geçiyo ya. hep bitkin halsizim çok çabuk yoruluyorum. şiddetli bulantılarım yok ama bikaç gündür midem bi değişik yani bulantıda denmez ama şişlik ve yanma oluyo. Çok şükür iyiyim yinede tehlike yok risk yok Allaha çok şükür.Bebişin normalden büyük demek maşallah annesi çok iyi besliyosun demekki bebiişini. bizde haftaya gidicez kontrole bakalım ne kadar büyüdü yavrucum. dün balkon sefası güzeldi ewet dedim bu sefer pek hazırlık yapamadık bidahakine çeşit çeşit mamalar yapıp daha kalabalık olalım oturalım balkonda.
buancım tatiliniz çok güzel geçer enerji dolu dönersin işallah. bizim bu sene uzun tatile çıkmamız imkansız gibi görünüyo. annemlerle birlikte günübirlik kaçamak yapabiliriz belki. o bile iyi gelir insana eminim. ben çok bunaldım bu sene nedense.
jelocugum iyi olmana sevindim,
pingu hayırlı olsun tatlım, inş. bu sefer umdugunuzun fazlasını alırsınız
merhabalar hanımlar.
jelocum gelmişsin dün gece gördüm msjını ama cvp yazamadım hemen çıkmam gerekti. çok sevindim iyi olmana. çok şükür.
buancıım ayy ne güzel tatil planı bile insanı mutlu ediyor dimi, bizimde 9 günümüz kaldııı bu ayın 29unda çıkıyoruz bende çok heyecanlıyım
daphne senin adına da sevindim, akşam üstü alışveriş güzel oluyor serinlikte, bizde dün eşimle yemeği dışarda yedik sonrada alışveriş yaptık.
pingu inşallah bu sefer kazancınız bol olur, ama ihtiyaç mı acaba? küçük bir yer ve aynı işi yapan başka yerde varmış zaten ne kadar iş olurki? yakınınızda okul falan varmı? kim dedi hatırlayamadım da fotokopi makinesi, yazıcı, bilg. da koyup çıktı alsanız oda iş yapar bence.
akşama ne yemek yapsam bilemedim? sizler ne yapacaksınız kızlar?
kuru fasulyeyi eşim çok sever, bu sıcakta nasıl olur bilmiyorum ama kaç ay oldu yapmayalı, acaba onu mu yapsam bilemedim
ewet canım onlarıda yapıcaz cafede yazıcı fotokopi mak var zaten onu getiricez.
Akşama yemek bu sıcakta ne gider yapılır k.fasulye neden yapılmasın eşinde seviyormuş madem hem kolay olur senin için yapması yanına salatada yaparsın
Ben daha düşünmedim bugün
akşama ne yemek yapsam bilemedim? sizler ne yapacaksınız kızlar?
kuru fasulyeyi eşim çok sever, bu sıcakta nasıl olur bilmiyorum ama kaç ay oldu yapmayalı, acaba onu mu yapsam bilemedim
haşlanmış fasulyem var buzlukta hem o bitsin buzlukta yer açılsın, hemde kaç aydır bekleyen bir sucuk var, onuda içine koyarım oda bitsin istiyorum.
bizde yemeklerimizi çoğu zaman balkonda yiyoruz, balkona katlanır yataklardan aldım çok rahatmış orda oturmak çok hoşumuza gidiyor, misafir geldiğinde de balkonda oturuyoruz bazen