Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay aydasum hamileymişş:KK52::KK52: ay çok sevindim Allahım sen ne kadar büyüksün yarabbim,hayırlısı ile güzel bir hamileliği olsun inşallah ay çok sevindim bu habere tatlım ne kadar mutludur şimdii:KK16::KK16:

Günaydın kızlar,
Bu gün hiç beklemediğimiz bir yerde bir para ulaştı elimize. Öyle çok büyük bir miktar değil ama cuma günü tatile çıkacağız. Çok iyi geldi:KK16: Bu gün beni yemeğe götürüyor eşim. Oradanda biraz alışveriş yapacağız. Hepinizi öpüyorum.

Günaydın geldim geldim sonunda:KK1: iyiyim bebişim hemde süper hissediyorum kendimi :KK16: sen nasılsın bakalım geçmişide okumaya çalışıyorum hala bitmedii:KK1:

Bebeğinle sana canım :nazar: diyelim o zaman

Ben iyiyim canım bende yok bi değişiklik.14 tem. bekliyorum tatil için,bu sıralar sıkıldım çalışmaktan :KK24:

Günaydın kızlar,
Bu gün hiç beklemediğimiz bir yerde bir para ulaştı elimize. Öyle çok büyük bir miktar değil ama cuma günü tatile çıkacağız. Çok iyi geldi:KK16: Bu gün beni yemeğe götürüyor eşim. Oradanda biraz alışveriş yapacağız. Hepinizi öpüyorum.

Günaydın ay ay ne güzel bir haber hem para geldi üstüne birde tatile gidiyorsunuz bundan güzel bişey ne olabilirki:KK1:Akşama yemekte var sen bugün güzelce süslen püslen o zaman cumaya kadarda ancak hazırlanırsın :KK34:

Günaydın kızlar,

çok sevindim canım, keyfini çıkarın:KK34:

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?

Bebeğinle sana canım :nazar: diyelim o zaman

Ben iyiyim canım bende yok bi değişiklik.14 tem. bekliyorum tatil için,bu sıralar sıkıldım çalışmaktan :KK24:

Canımsın teşekkür ederim:KK34: İyi olmana sevindim of tatil tatil :KK31: neyseki az kalmış canım iş iş iş sıkıyor yazın bu sıcaklarda 14 temmuza ne kalmış şurda en azından tarih belli çabuk geçer günler tatil zamanı gelir iyice dinlenirsin,biz taa bayramda bir yerlere gidebilicez eşiminde benimde işler yoğun anca bayrama bakalım kısmet:KK34:

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu :KK16:

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti :KK1:
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?

Hayırlısı olsun canım, iyice bi düşünüp taşınsaydınız canım ya, oralarda böle bil. parçaları satan falan yer mı?

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti

3-5 tanede bil. koyup küçük internet Cafe gibide yapsanız nasıl olur acaba:26:

Kuşadasına canım, arabamız olmadığından yakın yeri tercih ettik.Allah nasip ederse seneye inşallah marmaris fethiye falan gitmeyi düşünüyoruz :)

Sen ne zaman çıkcan tatile? Nereye gticeniz?

Güzel canım gezin dolaşın yorgunluğunuzu atın.biz eylülde çıkıcaz yıldönümümüzü tatilde geçirmek istiyoruz akdeniz turu yapıcaz bakalım kısmetse.arada da ayvalık,akçay,altınoluk o civarlara gidicez inş..

Hayırlısı olsun canım, iyice bi düşünüp taşınsaydınız canım ya, oralarda böle bil. parçaları satan falan yer mı?

canım çaresiz çocuk ya yani yapıcak bişey yok artık. var tabi satan yer. bizim ev caddeye yakın ara sokak yani evin önünde bi sokak var sokağın sonu cadde. tam karşımızda kahve var. bide kalabalık bi mahalledeyiz. kahveye gelenler filan görür akıllarında olur dedik, mahalleli gelse yine geçindirir filan diye düşündük. çok fazla zararımız olmıycak bide. bide bunu deniycez bakalım. iş bulursa çalışır tabi akşamları durur dükkanda. keşke bulabilse.

Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu :KK16:

dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti :KK1:

hayırlısı olsun inş.şansınız yağver gide bukez,yanlız eşin tek başına açsın ortak falan aman olmasın kimseyle canım.

3-5 tanede bil. koyup küçük internet Cafe gibide yapsanız nasıl olur acaba:26:
çok küçük dükkan canım sığmaz o kadar bilgisayar. minicik bi yer.

hayırlısı olsun inş.şansınız yağver gide bukez,yanlız eşin tek başına açsın ortak falan aman olmasın kimseyle canım.

amin canım işallah şansımız açık olur artık. cafede devam ediyo yeni ortakla ama ordan iş olmaz artık. bu yeni yere ortak olmaz zaten ya ortak olucak kadar büyük bi iş değil zaten. Diyorum çok zenginiz bak 2. dükkanımızı açıyoruz :KK9:

Günaydın güzellerr..

Pingum gelmişş:KK16: iyiyim canım ikimizde iyiyiz:KK16: dimi hergün burdaydım işler işte şimdi düzene girdi ,aydasuyu gördüm çok çok sevindim Allahım yüzünü güldürdü çok şükür,ay sofişi görmedim anam hamilemi ay kuzum benim:KK16: hayırlı huzurlu geçsin ikisininde hamileliği inşallah:KK9:Sen nasılsın hamilelik nasıl geçiyor

Çok güzel keyifli geçmiştir balkon sefasıyla yemek yemek,iyi fikir aslında pingum birde böyle denesin denemekten ne çıkarki hem çok parada almıycakmış bak ne kadar güzel,birde evinizin altı olucak yemeğini falanda evde yer ekstra masraf olmaz bana mantıklı geldi hayırlısı olsun canım hakkınızda :KK34:

Pingucum, hayırlısı ile canım o zaman,hem eşinin bildiği bir meslek.Allah yolunuzu açık etsin.Yüzünüzü kara çıkar mısın inşallah. Belki müşteri potasiyeli bi tutar, 1 değil 2-3-4 daha iş yeri açarsınız.Allah gönlünüze versin inşallah:KK34:

iyi dilekleriniz içinçook sağolun canlarım işallah tutar bakalım..

jelocum hamileliğim halsiz geçiyo ya. hep bitkin halsizim çok çabuk yoruluyorum. şiddetli bulantılarım yok ama bikaç gündür midem bi değişik yani bulantıda denmez ama şişlik ve yanma oluyo. Çok şükür iyiyim yinede tehlike yok risk yok Allaha çok şükür.Bebişin normalden büyük demek maşallah annesi çok iyi besliyosun demekki bebiişini. :nazar: bizde haftaya gidicez kontrole bakalım ne kadar büyüdü yavrucum. dün balkon sefası güzeldi ewet dedim bu sefer pek hazırlık yapamadık bidahakine çeşit çeşit mamalar yapıp daha kalabalık olalım oturalım balkonda.

jelocugum iyi olmana sevindim,
pingu hayırlı olsun tatlım, inş. bu sefer umdugunuzun fazlasını alırsınız

X