- 27 Ağustos 2007
- 2.605
- 1
- Konu Sahibi landfloves
Ay aydasum hamileymişş ay çok sevindim Allahım sen ne kadar büyüksün yarabbim,hayırlısı ile güzel bir hamileliği olsun inşallah ay çok sevindim bu habere tatlım ne kadar mutludur şimdii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın geldim geldim sonunda iyiyim bebişim hemde süper hissediyorum kendimi sen nasılsın bakalım geçmişide okumaya çalışıyorum hala bitmedii
Günaydın kızlar,
Bu gün hiç beklemediğimiz bir yerde bir para ulaştı elimize. Öyle çok büyük bir miktar değil ama cuma günü tatile çıkacağız. Çok iyi geldi Bu gün beni yemeğe götürüyor eşim. Oradanda biraz alışveriş yapacağız. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar,
Bu gün hiç beklemediğimiz bir yerde bir para ulaştı elimize. Öyle çok büyük bir miktar değil ama cuma günü tatile çıkacağız. Çok iyi geldi Bu gün beni yemeğe götürüyor eşim. Oradanda biraz alışveriş yapacağız. Hepinizi öpüyorum.
Bebeğinle sana canım diyelim o zaman
Ben iyiyim canım bende yok bi değişiklik.14 tem. bekliyorum tatil için,bu sıralar sıkıldım çalışmaktan
Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu
dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?
Günaydın güzellerr..
Jelocum iyi olmanıza sevindim gerçekten çok merak etmiştik, alışmışız hergün seni görmeye. Aramıza yeni hamişler katıldı sofiş ve aydasu
dün annemle kardeşim geldi yemeğe taze fasulye pilav yapıcaktım. eşim dedi annemleride çağıralım. annemde dolma getirmiş, balkonda yedik yemeğimizi . annecim bulaşıkları filanda halletti
kızlar ben size söylemedim dimi bizim evin alt katında 2 tane ufak dükkan vardı bizim ev sahibine ait ama kullanılmıyo kapalıydı hep. 10 ay oldu biz ewi tutalı hep kapalı kiraya vermiyodu. eşim oraya bilgisayar tamiri,format,film kiralama,oyun kiralama, bilgisayar parçası satma filan için tutmayı düşündü. ev sahibiyle konuşmuş dükkan tutana kadar kira vermicek tutarsa vericek 100 tl filan. bide böyle denicez şansımızı. istanbulda ucuza bilgisayar malzemeleri bulsa bursa satsa iyi olur dimi.?
Kuşadasına canım, arabamız olmadığından yakın yeri tercih ettik.Allah nasip ederse seneye inşallah marmaris fethiye falan gitmeyi düşünüyoruz :)
Sen ne zaman çıkcan tatile? Nereye gticeniz?
Hayırlısı olsun canım, iyice bi düşünüp taşınsaydınız canım ya, oralarda böle bil. parçaları satan falan yer mı?
Günaydın güzellerr..
çok küçük dükkan canım sığmaz o kadar bilgisayar. minicik bi yer.3-5 tanede bil. koyup küçük internet Cafe gibide yapsanız nasıl olur acaba:26:
hayırlısı olsun inş.şansınız yağver gide bukez,yanlız eşin tek başına açsın ortak falan aman olmasın kimseyle canım.
Günaydın güzellerr..
çok küçük dükkan canım sığmaz o kadar bilgisayar. minicik bi yer.
jelocugum iyi olmana sevindim,
pingu hayırlı olsun tatlım, inş. bu sefer umdugunuzun fazlasını alırsınız
Nasılsın canım?Bebişimiz nasıl bugün? Annesini üzüyo mu?