- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.581
Bu gun otobuste ahsenle karsilastim. Yuvasina donmus. Calisiyormus :)
landfloves , vafi oğluşlarınız çok tatlı ya maşallah Allah uzun,hayırlı ömür versin.
Uurbocee, artena sizde bebiş bekliyomussunuz ne güzel Hayırlı dığumunuz olsun inşallah.
Aydasuuu özledim seni kuzum ya. Elifin çok güzel maşallah. Nasıl gidiyo bebişinle hayat bakalım. Senin ve vafinin kuzular erkenden dişleri çıkarmış maşallah.
Benim kuzucum buyudu 1 yaşında artık bitanem
Hanzadeye katılıyorum gerçekten büyük tesadüf, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
Berroş büyümüşte yaşını kutlamış,maşallah..
İlk doğanlar büyümeye başladı yakında çiftlemeye başlarız kuzuları
Pingum o zaman artik bekleriz buraya
Ben dun gece fenaydim bugun de tadim yok sanirim kisir ve tursu beni rahatsiz etti cok da yemedim aslinda mide agrisindan oldum gece bi soda ictim yediklerimi cikardim biraz rahatladim sabaha karsi anca uyudum ama agridan
Pingum o zaman artik bekleriz buraya
Ben dun gece fenaydim bugun de tadim yok sanirim kisir ve tursu beni rahatsiz etti cok da yemedim aslinda mide agrisindan oldum gece bi soda ictim yediklerimi cikardim biraz rahatladim sabaha karsi anca uyudum ama agridan
He valla, hele siz kız anaları azınlıkta olduğunuz için iyice artırırsınız başlık parasını
Günaydın.
İlk doğanlar büyüdü tabisi oo kocaman oldu batu paşam. bıdır bıdır söyleniyo artık. Daphne kızına talibim biliyosun unutma
berranın son halini merak ediyorum. Buluşunda fotosunu gönderin bize.
Hehee ben kızımı batuşa vereceğim. Başlık parası falanda istemiyorum. Başıma kalmasında
İn cin top oynayan topiğimize tekrar merhaba.En son ne zaman gelmiştim hatırlamıyorum bile.Kaynanamlar gittikten sonra görümcem kaldı yanımızda.Onun sorunlar benim sorunlar derken hiç nette vakit geçiremedim.Özlemişim KK'yı...
Topiğimizdeki herkes anne oldu/olacak,ne mutlu size.Bende teyze olmaktan dolayı mutluyum :)
Hımm, desene senin kızdan benim oğluşa yar olmaz, aradan çekildim o zaman batuşla kızına mutluluklar
Sen ozdenin kizina talip degilmiydin kuzum :)
Ayy evet, unutmuşum bak.. Anadolu Yakasındayız diye vermişti,kızını.. Göbüş kertmesi yapmıştık
Daphne canım ya, takvimini görünce, 100 lü günlerden geri sayım başlayınca heycanlanışım aklıma geldi, kuzuna kavuşmana az kaldı
Buralardayım daphne :)
Özellikle kimsenin olmadığı zamanlara denk geliyor buraya gelmem yaa :)
Benim sorun biter mi daphne :)
Dün bi konu açmıştım ama kurallara aykırı diye kapatıldı.Oysa bu konuda fikirlere ihtiyacım vardı(
Birde bana sor hiç geçmiyor vakit sanki. Herkes hamileliğin tadını çıkar bu günlerini çok ararsın diyor ama hiçte umrumda değil. Doğsun bir kucağıma alayım o tekme attığı minik ayaklarını öpüp öpüp totosunu ıssırayım istiyorum :)
Bende senin gibi diyordum, doğsada öpsem,öpsem koklasam.. Evet müthiş bir duygu, ama yinede hamile olduğum günleri özlüyorum, o içimdeki kıpır kıpır olduğu zamanları,..
Ayy bide senin içinde olunca, bebişini herkes gelip sevemiyor, bi tek sana kalıyor minnoş