Eylül dostluğumuza burada devam (:

arayıp şansımı denedim yok 2 den önce olmazmış
2 de kesşn çıkar mı dedim inşallah dedi
gıcık oldum karıya
şimdiye işten çıkacaktım onun için bekliyorum

Kizlar sonucumu gec de olsa ogrendim ama telde evragi p,tesi alicam ve hamileyim degerim 402 imis 3 haftalik oluyo dediler
Hepinize tesekkur ederim opuyorum

Kizlarrr masallah ya ne guzel haberler gelmis topice:KK16:
Hanzade:KK53: ahanda boyle kaldim.tebrik ederim kuzum.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim.
Daphane basindan beri biliyordum sanki kizin olacagini hic erkek bebisin olmaz gibime geldi.citi piti olacak bence zeynep nil:emir_bebek:
Siz bole guzel haberle gelince insanin dogurasi geliyor resmen.
Yarin bizim kizlarla uni.den arkadaş a gidicez 10 aylik bebisi var onunda 4 koldan üzerime gelirler bebis icin Allah yardimcim olsun:KK9:

Terem yap bir bebe sende kuzum ya. Oyle guzel bir duygu ki anlatamam. Bu arada kizlar haftaya kayinvalidemler geliyor. Yarin dip kose temizlik yapacagiz esimle. Sabar o uyurken mutfak dolaplarini indirip temizlerim. Ogleye dogru uyanir kahvalti yapar dip kose temizleriz her yeri.

Terem yap bir bebe sende kuzum ya. Oyle guzel bir duygu ki anlatamam. Bu arada kizlar haftaya kayinvalidemler geliyor. Yarin dip kose temizlik yapacagiz esimle. Sabar o uyurken mutfak dolaplarini indirip temizlerim. Ogleye dogru uyanir kahvalti yapar dip kose temizleriz her yeri.
ahh canim kpss kursuna basladim ya bu yil sinava hazirlik yapmam lazım atamalardsn sonra anca o da 1 yil sonra en erken.bende istiyorum artik ama onceligim is:KK14::KK15:
allah kolaylik versin kuzum inşallah bu sefer kv herseye karismaz.

Bir varmış bir yokmus dün bir bebeğim oldugunu. Öğrendim. Bugün ise gittigini şu anda düşük yaptığımi söyledi doktor daha yeni olduğu içinde ilaç vermem dedi
Kötüyüm keşke kocam burda olsaydı onun hiçbirşeyden haberi yok

Sana tebrik yazmaya girmiştim aslında. Üzülme zahter, ben de mart ayında kimyasal gebelik geçirdim. Kolay değil elbet ama bu durumun tek kazancı, hamile kalabiliyor olduğunu bilmek. Bu bile yetiyor insana. Adetin bitince genel bi muayneden geçtikten sonra en yakın zamanda tekrar hamile kalabilirsin.

Biz geldik dr dan. Veeee prensesim, nil zeynebim geliyor teyzeleri :)))

Biliyodum ki kız olacağını :124: Sağlıkla gelsin prenses.

Hanzade :KK30: :KK9: Çok tebrik ediyorum seni. "Ay yılbaşı mı, ay o zaman mı, ay bu zaman mı" derken meleğin konmuş bile göbüşüne. Hoş geldin Temmuz annesi :KK19:

Artena tesekkurler ben de temmuz annesi olicam benim takvim8m 22 temmuz diyo aramizda 1 hafta olacak seninle sanirim hayirlisi olsun hepimiz icin

Daphne evet ya cin takvimi tutuyomuydu bana kiz diyo bakalim

Kizlar hamilelik takvimi ile ilgili sunu merak ediyirum kan degerime gite 3 haftalik dediler ama son adet tarihim 17 ekim ona gore 4 hafta ama bu takvim 5 hafta gosteriyo hangisi dogru

Kizlar hamilelik takvimi ile ilgili sunu merak ediyirum kan degerime gite 3 haftalik dediler ama son adet tarihim 17 ekim ona gore 4 hafta ama bu takvim 5 hafta gosteriyo hangisi dogru

Takvim içinde olduğun haftayı gösteriyor. Ben bugün 5+4'üm, takvim 6. haftanın içindesin diyor.

Bi de geç döllenme olabiliyor. O yüzden değerin 3 haftalık olabilir. En doğrusunu doktorun söyler. Benim ilk doktor randevum yarın. Sen hangi hastaneyi düşünüyorsun?

Çin takvimi bana erkek diyor. Ben 88'liyim. Ekimde hamile kaldım. Sen kaçlısın hanzade?

Son düzenleme:
Biz geldik dr dan. Veeee prensesim, nil zeynebim geliyor teyzeleri :)))

ay süper

ya kızlar inanın gözlerim parlıyor, ağzım kulaklarıma geldi sizi görünce

çok sevindim ya, Allah hayırlısıyla doğurup büyütmeyi nasip etsin

hanzade nasıl bi süpriz yapcaksın:KK53:

X