Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın millett
dün gece bir araya gireyim dedim yazılanları görünce sabahı zor ettim cevap yazmak için hanzadeee tahmin ediyodum da bukadar da hızlı olacağını tahmin edememiştim...süper yaa sana boşuna hamarat demiyoruz bunda bile hamarat davrandın tek atışta bitirdin işi hahaha
zahter canımm sanada çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır en azından hamiş kalabildiğini gördün bu bile okadar önemli ki..

hanzadeciiiimm burdanda tebrik etmek istiyorum. Nasıl sevindim anlatamam, tekrar teyze oluyoruuuuzzz.. :) Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah.

kocana nasıl söylediiiiiiiiiiiiin?

zahter şimdi okudum ne diyeceğimi bilemiyorum. Her işte bir hayır vardır diyelim hayırlısı buymuş belkide, inşallah istediğiniz bir zamanda tekrar hamile kalırsın canım.

landfloves senin ördüğün battaniyenin fotosunu ekler misin annem kuzenimin bebeğine örücekte senin aldığın yünden almış aklıma seninki geldi hemen göstereyim ona çok hoştu seninki..

kızlar hepinize teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşalah

c.tesi sabah evde şeytan dürttü bi test yaptım şoka girdim çünkü hiç beklemiyodum eşimi heyecanlandırmak istemedim bir önce çıkıp işe gittim kan testi yaptırıp emin olmak istedim zaten burda da yazdım c.tesi akşam iyice netleşince bi hediye kutusu aldım içine emzik ve testi koydum eşim işten gelince sana hediye aldım diyerek verdim kutuyu açınca şoka girdi konuşamadı gözlerimiz doldu sarıldık ve ben arkadaşları ayarlamıştım onlar da heyecanlıydı bir an önce arayıp tebrik etmek istiyolardı eşime haber verince çaktırmadan onlara çağrı bıraktım sırayla hepsi aradı çok güzel oldu

Son düzenleme:

çok güzel olmuşşş

hanzade testi niye aldın anlamadım anlamı ne?

ne duygusal anlar dimi o ilk söylerkenki heyecan. aklıma benim sabahın köründe yaşadığım heyecan panik hüzün geldi gözlerim doldu bak şimdi.

inşallah çitlenbikcim bu ay veya diğer ay sende çok daha güzelini yaşayacaksın bu duyguların. inşallah.

daphne cinsiyeti belli olmuş,valla erkek deseydin çok şaşıracaktım, zaten biz kız olduğunu biliyoduk kii

biraz prenses lazımdı zaten, çok fazla erkek oldu bu sene

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 DOĞDU

2. PİNGU 27.12.2012 DOĞDU

3. JELO 16.01.2013 DOĞDU

4. SOFİŞ 29.01.2013 DOĞDU

5. CAPON 24.03.2013 DOĞDU

6. MELİS 23.05.2013 DOĞDU

7. AYDASU 01.08.2013 DOĞDU

8. MİRACLE07 19.08.2013 DOĞDU

9. VAFİ 11.09.2013 DOĞDU

10. ÖZDEN 26.10.2013 DOĞDU

11. LANDFLOVES 25.12.2013

12. SİMİLLA 07.03.2014

13. DAPHNE 23.04.2014

14. ARTENA 16.07.2014

15. HANZADE 25.07.2014

16.

hanzade 15 dedin 15.oldun valla ekim dedin ekim oldu amma kararlı kızsın gerçekten seninkine kız erkek hiç yorum yapamıyorum ama yaa senden herikiside gelebilir
daphne bende kız demiştim yanılmadık :87:

Oy kıyamam çok tatlısınız ya

daphne cinsiyeti belli olmuş,valla erkek deseydin çok şaşıracaktım, zaten biz kız olduğunu biliyoduk kii

biraz prenses lazımdı zaten, çok fazla erkek oldu bu sene

:) Benim kız biraz şişko teyzesi. Şişko prenses

hanzade 15 dedin 15.oldun valla ekim dedin ekim oldu amma kararlı kızsın gerçekten seninkine kız erkek hiç yorum yapamıyorum ama yaa senden herikiside gelebilir
daphne bende kız demiştim yanılmadık :87:

Evet genelde herkes kız diyordu. Telefonla haber verdiklerime sordum cinsiyeti öğrendik tahmin edin diye 2 kişi hariç herkes kız dedi

Listemizede maşallah

Önceki sayfalarda yazdim mi hatrlamiyorum hanzade tebrik ederim canim
Dapne cok mutlu oldum canim kizina
Darisi geride kalan bizlere pek de kimse kalmadi galiba artik

bizim bebişin ismini biliyorsunuz ya hani, kapı süsünede yazmıştım unutanlar ordan bakabilir işte ben 2. bir isimde koysak mı diye düşünüyorum. ne bilim biraz basit mi acaba bu isim diye kafam karışmaya başladı. bu isimden kesinlikle vazgeçmeyiz, sadece birde ortaya bir isim lazım. soyadımızla uyumlu şimdiki ama biraz zor oluyor hızlı söyleyince falan.

eşimide zorla ikna ettim çünkü 2 isimli hayatta istemiyordu.

şimdi isim düşünüyoruz (daha doğrusu sadece ben düşünüyorum) u. mete u. veya u. toprak u.

hangisi güzel sizce?

veya başka önerisi olan var mı?

toprak benim daha çok hoşuma gidiyor. ama mete'de 4 harfli, 2 adı ve soyadı hep 4 harfli uyumlu olması açısından güzel. çok mu derin düşünüyorum yaa bilemedim
:44:

Utku mete cok hos geliyor kulaga :)

canım ya öyle testi değil anlam bozukluğu olmuş evde yaptığım test var ya onu koydum

iş yerinde acele yazıyorum yaa dikkat edemiyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…