- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.401
kızlar hepinize teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşalah
c.tesi sabah evde şeytan dürttü bi test yaptım şoka girdim çünkü hiç beklemiyodum eşimi hetecanlandırmak istemedim bir önce çıkıp işe gittim kan testi yaptırıp emin olmak istedim zaten burda da yazdım c.tesi akşam iyice netleşince bi hediye kutusu aldım içine emzik ve testi koydum eşim işten gelince sana hediye aldım diyerek verdim kutuyu açınca şoka girdi konuşamadı gözlerimiz doldu sarıldık ve ben arkadaşları ayarlamıştım onlar da heyecanlıydı bir an önce arayıp tebrik etmek istiyolardı eşime haber verince çaktırmadan onlara çağrı bıraktım sırayla hepsi aradı çok güzel oldu
kızlar hepinize teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşalah
c.tesi sabah evde şeytan dürttü bi test yaptım şoka girdim çünkü hiç beklemiyodum eşimi heyecanlandırmak istemedim bir önce çıkıp işe gittim kan testi yaptırıp emin olmak istedim zaten burda da yazdım c.tesi akşam iyice netleşince bi hediye kutusu aldım içine emzik ve testi koydum eşim işten gelince sana hediye aldım diyerek verdim kutuyu açınca şoka girdi konuşamadı gözlerimiz doldu sarıldık ve ben arkadaşları ayarlamıştım onlar da heyecanlıydı bir an önce arayıp tebrik etmek istiyolardı eşime haber verince çaktırmadan onlara çağrı bıraktım sırayla hepsi aradı çok güzel oldu
daphne cinsiyeti belli olmuş,valla erkek deseydin çok şaşıracaktım, zaten biz kız olduğunu biliyoduk kii
biraz prenses lazımdı zaten, çok fazla erkek oldu bu sene
hanzade 15 dedin 15.oldun vallaekim dedin ekim oldu amma kararlı kızsın gerçekten seninkine kız erkek hiç yorum yapamıyorum ama yaa senden herikiside gelebilir
daphne bende kız demiştim yanılmadık :87:
bizim bebişin ismini biliyorsunuz ya hani, kapı süsünede yazmıştım unutanlar ordan bakabilirişte ben 2. bir isimde koysak mı diye düşünüyorum. ne bilim biraz basit mi acaba bu isim diye kafam karışmaya başladı. bu isimden kesinlikle vazgeçmeyiz, sadece birde ortaya bir isim lazım. soyadımızla uyumlu şimdiki ama biraz zor oluyor hızlı söyleyince falan.
eşimide zorla ikna ettim çünkü 2 isimli hayatta istemiyordu.
şimdi isim düşünüyoruz (daha doğrusu sadece ben düşünüyorum) u. mete u. veya u. toprak u.
hangisi güzel sizce?
Utku mete cok hos geliyor kulaga :)
evet uyumlu oluyor bu ikisi :)
mete amca, mete bey, mete dedeee.. utku amca, utku dayı falan böyle düşünüyorum bide :)) çok çocuksu ikiside, ama ilerde kulağımız alışır heralde yeni nesilde bol bol olacaktır :))
hanzade testi niye aldın anlamadım anlamı ne?
ne duygusal anlar dimi o ilk söylerkenki heyecan. aklıma benim sabahın köründe yaşadığım heyecan panik hüzün geldi gözlerim doldu bak şimdi.
inşallah çitlenbikcim bu ay veya diğer ay sende çok daha güzelini yaşayacaksın bu duyguların. inşallah.