- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.441
ben henüz dr.a gitmedim nereye gideceğime de karar vermedim
bilemiyorum ki yer olarak yakın ulaşım olarak ters
medipole gitmeyi bi düşündüm iş çıkışlarında rahat giderim diye ama bu akşam için doluydu
hayırlı olsun artena bebişinizin arabası, güzel günlerde kullanın.
bizde ilk bebek arabalarına bakmaya başlamıştıkgerçekten araştırılması lazım olan konulardan biri bu bebek arabaları :)
selam kzılar
dün çok yğundum pek giremedim sadece okudum
artena bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanın böyle paylaşmanız iyi oluyo bize örnek fikir alırız
Teşekkürler landfloves. İyi günlerde kullanmak nasip olur inş.
Teşekkürler hanzade, paylaşıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım :13:
Daphne, 1100TL idi biz 820'ye aldık.
topiğimize büyü yaptılar kızlar, çekemeyenler :100:
ayy inanmıyoruuuuum, sadece çalıştığı yılların tazminatı değil ihbar tazminatınıda alması gerekiyor.. ve kesinlikle gidip hamile olduğum için işten çıkardılar diye şikayet etmesi gerekiyor.. 1 ay içinde işe geri alınma davası açabilir. şoklardayım resmenBu arada hanzade giremeyebilir söyleyeyim bilmeyenlere. Hanzadeyi işten çıkardılar. Tazminatını falan vermişler ama ben yinede şikayet et kötü niyet tazminatı falanda alırsın dedim. Eskiden yaptığı bir iki hatayı bahane etmişler nedense hamile olduğunu öğrendikten sonra. Hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor
ayy inanmıyoruuuuum, sadece çalıştığı yılların tazminatı değil ihbar tazminatınıda alması gerekiyor.. ve kesinlikle gidip hamile olduğum için işten çıkardılar diye şikayet etmesi gerekiyor.. 1 ay içinde işe geri alınma davası açabilir. şoklardayım resmen
Hepsini söyledim akşam canım. İşe geri dönmek istemiyor ama başka bir iş arıayacak şu anda. Yani dün konuştuğumda öyle dedi. Şimdi eşiyle konuşup kararını değiştirmiş olabilir belki. 6 sene çalışmış kızcağız karşılığıda bu
ay çok üzüldüm yaa.. nasıl pislik insanlarmış demekki..
tamam oraya dönmesin zaten ama işe iade davası açıp sonra adamlar çalıştırmak istemezlerse yine bi para vermeleri gerekiyor. birde hamileyken iş bulması zaten zor olacak. kimse almak istemeyebilir.
bir an önce şikayet etsin kesinlikle tazminat davası açsın. ay nasıl sinir oldum
Ay cok sinir oldum ya nasil pislik insanlar hamile diye insan isten cikarilir mi serefsizler
Kac yilini vermis calismis karsiligi bu mu yani ?