Eylül dostluğumuza burada devam (:

bilemiyorum ki yer olarak yakın ulaşım olarak ters
medipole gitmeyi bi düşündüm iş çıkışlarında rahat giderim diye ama bu akşam için doluydu

bilemiyorum ki yer olarak yakın ulaşım olarak ters
medipole gitmeyi bi düşündüm iş çıkışlarında rahat giderim diye ama bu akşam için doluydu

nasıl olsa kan tahlilini yaptırdın, bekle kese oluştuğu zaman gidersin hem keseyi görürsün :) o hangi haftaydı hatırlamıyorum şimdi.

Teşekkürler landfloves. İyi günlerde kullanmak nasip olur inş.
selam kzılar

dün çok yğundum pek giremedim sadece okudum

artena bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanın böyle paylaşmanız iyi oluyo bize örnek fikir alırız

Teşekkürler hanzade, paylaşıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım :13:

Daphne, 1100TL idi biz 820'ye aldık.

Teşekkürler landfloves. İyi günlerde kullanmak nasip olur inş.

Teşekkürler hanzade, paylaşıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım :13:

Daphne, 1100TL idi biz 820'ye aldık.

Baya inmiş fiyatı. Trump towers da e bebeğin güzel bir mağazası var. Oraya gidip iyice bir kurcalamak lazım aslında

Gunaydinlarrrrr

Bugum annisle bebis alisverisine gitcez.ne alcaz.bilmiyorum gerci.arastirayim biraz.neyden kac tane almak lazim

merhaba kızlar, ay hanzade sen hamilesin dimi? en çok sana hala inanamıyorum hep erteleyip duruyordun ya maşallah diyelim aman nazarımız değmesin.

ya kızlar aybars ismi nasıl? milliyetçi isim.

dün anneme söyledim bizim bebişe isim bulun diye, o mu olsun bu mu olsun yok şu nasıl bu nasıl baya konuştuk ikimiz iki yandan bilg.dan baktık anlamlarına falan.. sonra annem yaa utkumun yanına hiç bir isim yakışmıyor tek kalsın niye iki isim istiyosun ki dedi.. eşimde hiç istemiyor ikinci bir isim. :44:

Bu arada hanzade giremeyebilir söyleyeyim bilmeyenlere. Hanzadeyi işten çıkardılar. Tazminatını falan vermişler ama ben yinede şikayet et kötü niyet tazminatı falanda alırsın dedim. Eskiden yaptığı bir iki hatayı bahane etmişler nedense hamile olduğunu öğrendikten sonra. Hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor

ayy inanmıyoruuuuum, sadece çalıştığı yılların tazminatı değil ihbar tazminatınıda alması gerekiyor.. ve kesinlikle gidip hamile olduğum için işten çıkardılar diye şikayet etmesi gerekiyor.. 1 ay içinde işe geri alınma davası açabilir. şoklardayım resmen

Hepsini söyledim akşam canım. İşe geri dönmek istemiyor ama başka bir iş arıayacak şu anda. Yani dün konuştuğumda öyle dedi. Şimdi eşiyle konuşup kararını değiştirmiş olabilir belki. 6 sene çalışmış kızcağız karşılığıda bu

ay çok üzüldüm yaa.. nasıl pislik insanlarmış demekki..

tamam oraya dönmesin zaten ama işe iade davası açıp sonra adamlar çalıştırmak istemezlerse yine bi para vermeleri gerekiyor. birde hamileyken iş bulması zaten zor olacak. kimse almak istemeyebilir.

bir an önce şikayet etsin kesinlikle tazminat davası açsın. ay nasıl sinir oldum

Ay cok sinir oldum ya nasil pislik insanlar hamile diye insan isten cikarilir mi serefsizler
Kac yilini vermis calismis karsiligi bu mu yani ?

İğrenç şeyler. Kız hem hameli hem ev kredisi var. En azından doğuma kadar sorun çıkarmayın çalışsın kızcağız.

Ay cok sinir oldum ya nasil pislik insanlar hamile diye insan isten cikarilir mi serefsizler
Kac yilini vermis calismis karsiligi bu mu yani ?

Sorma canım ya hala şaşkındı konuştuğumuzda. Bende çok şaşırdım işten çıkardılar diyince.

günaydın herkese
ay hanzade ye şok oldum madem hatası vardı ozaman çıkarsalardı. üstünden ne kadar zaman geçmiş. işe dönmese bile yine daa açsın. ne kadar onları zor duruma sokarsa okadar iyi
landflowes utku güzel isim arkadaşımın oğlu utku efe :) ama efeyi kullanmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…