Eylül dostluğumuza burada devam (:

selamlarr hayırlı cumalar dilerim
zahter hayırlı olsun canım...
daphne yarınmı gidiyosun dr a bence senin nazlımı nazlı bi kızın olcak

ben kutumda bşy hissetmiyorum ihtima vermiyorum yaaa

yarın da baklicem

aslında şöyle 28 günde bir oluyorum yaa şimdi takvimi kontrol ettim her ay bir öncekinden 3 ya da 4 gün önce oluyorum yani 17 sinde olmuştum 14 ünde kesin olmam lazımdı yani geçmiş sayılmaz aslında şimdi aklımda bu var düşünüp stres yapıyorum ya ondan olmadı sanırım ama olacak hissediyorum karnım ağrımaya başladı bile 2-3 gündür belirtiler var olmazsa yarın yaparım test ama söz

kızlar zahterin kanaması olmuştu bi problem var yani dr.gitti bugün tekrar çok detay bilmiyorum şu an sanırım tekrar kan testi filan yapılacak o da buraya yazar sanırm ben öğrenince de haber veririm dua edelim

kızlar zahterin kanaması olmuştu bi problem var yani dr.gitti bugün tekrar çok detay bilmiyorum şu an sanırım tekrar kan testi filan yapılacak o da buraya yazar sanırm ben öğrenince de haber veririm dua edelim

Ben kesin sonucu alana kadar yazmak istemedim ama inşallah bir şeyi yotur. Belki yerleşme kanamasıdır yani inşallah öyledir.

Bir varmış bir yokmus dün bir bebeğim oldugunu. Öğrendim. Bugün ise gittigini şu anda düşük yaptığımi söyledi doktor daha yeni olduğu içinde ilaç vermem dedi
Kötüyüm keşke kocam burda olsaydı onun hiçbirşeyden haberi yok

zahter ne diyeceğimi bilmiyorum inan. Herseyde birhayirvardir unutma sakin. Allah dayanma gucu versin hem ruhen hem bedenen bir an önce toparlanirsin insallah

zahterim hiç üzülme hayırlısı böyleymiş demek belki de zor olacaktı hamileliğn zaten 5 ay sonra kocan gelecek sen de hamile kalmaya müsaitsin demek yine bebeniz olur daha uygun zamanda

Zahtercigim hayirlisi diyelim. Zor biliyorum. Bir gun bile olsa insan baglaniyor. Hanzadenin dedigi gibi bak demek ko anne olabiliyormussun. İnsallah Allah yeniden nasip edecektir.

heeeeyyyt yeni bi testimiz varrrrrrrr

Eki Görüntüle 862673

zahtercigim hayirlisi diyelim. Zor biliyorum. Bir gun bile olsa insan baglaniyor. Hanzadenin dedigi gibi bak demek ko anne olabiliyormussun. Insallah allah yeniden nasip edecektir.

kız testi görmedin sanırım
yukarıda görmüş olduğunuz bir adet test bana ait sabah yaptım kan sonucumu bekliyorum öğlen çıkacak
ayyy hala inanamıyorum hiç beklemiyodum

similla teşekkürler fotoyu ben yükleyemedim de

Son düzenleme:
Allah ım neler oluyor topıkte, kayınvaldem bızde gıremıyorum nete sımdı bakayım dedım

zahtercım canım Rabbımden hayırlısı boyleymıs demek kı belkı kocandan ayrı zor bı hamılelıgın olcaktı canım, ınsallah Rabbım hayırlı zamanda versın, uzme kendını olur mu...

hanzade cok sasırdım cok sevındım arkadasım, Aldın mı test sonucunu habersız bırakmayın vatsapı olmayanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…