- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.281
Merhaba yavrular.biz alisverise basladik.
Odamizi ve bebek arabasini ekledim albumume.odada birkac degisiklik var.gelince.cekerim yine.tasariminda fln bir fikriniz olursa degerlendirebilirim.degisiklik icin 1 2 haftam.var
Tam kocan askere gitti sende kayboldun..iyi olmasina sevindim.29 kasimada ne kaldiki.bebis calismalilarina devam :)hatunlar kayboldum yine
kocamı askere gönderdim bunalım takıldım birkaç gün. telefonu yine kapandı. samsunga gönderdim. umarım yapılır.
kocacım çok iyi. hergün arıyor sesini duyuyorum. keyfi iyi gibi. bu haftasonu evde durmadım. kendimi alışverişe verdim. eminönün mahmut paşa cevahir taksim kadıköy :) çoştum geldim. bayadır gezmemiştim iyi geldi.
heyecanla 29 kasımı bekliyorum. yemin töreni var kocişimi görmeye gitcem. inş haftasonuda yanında kalacağım. beni özlemiş. yer ayarla kalalım dedi. ona süpriz cicilerde aldım. gözü gönlü bayram etsin
similla sağlıkla kullansın hasan paşa. çok güzeller. yerleşmiş halini mutlaka göster.
hepinizi öpyorum
Slm kizlar
Hanzade gitseydin keşke ne güzel olurdu
Bende adet olmadim kac gundur test yaptim simdi negatif pozitif olmiycagini biliodum ama yinede uzuldum anneligi hazir hale gelmisim galiba artik
landfloves 4-5 haftaya doğurursun artık tatlım
Slm kizlar
Bende adet olmadim kac gundur test yaptim simdi negatif pozitif olmiycagini biliodum ama yinede uzuldum anneligi hazir hale gelmisim galiba artik
34.haftamdayım valla 40'da doğarsa 6-7 haftam falan kaldı şaka maka.. aralığın ilk haftasıda çalışıp doğum iznime çıkacam, aralık sonu olacak gibi zaten.
heyecan dorukta. utkuda iyice sabırsız karnımı sağa sola yamultup duruyor zaten :)
ooo sniperelit testlerde yapılmaya başlanmış, hadi bakalım çok sevindim, bekletmeden gelir inşallah miniğiniz :)
ayy benim canım aşure istiyooooooor, bol kayısılı fındıklı cevizli falan, üstüne nar taneleri ooooohhhh ... dün aldık bütün malzemelerini, bu gece ıslatacam yarın akşam iş çıkışı yaparım inşallah. komşularada dağıtmak için yine o tek kullanımlık tabaklardan da aldım :)
Az kaldı canım. Darısı başımıza inşallah. Hayılısıyla atlatsak bu ayları.
Bu sene bende yapacağım inşallah. Çok istiyorum daha önce hiç denemedim ama bakalım.
iyi akşamlar herkese
telefonumun ımeı kopyalanmıştı güya yaptırmıştım. onada başka bi ımeı kopyalamılar oda kapandı. samsung müşteri hizmetlerini aradım. adıma kayıt açtılar. 3 güne kadar açılacak telefonum inş. benim eski tel kk ya girmiyor sayfayı bulamıyor.
landflowes seninle hamileiği bir olan arkadaşım dayanamadı 33. haftaya girdi izne ayrıldı. gişede oturamıyordu şubede hiç insiyatif göstermemiş. oda sinirlendi çıktı
aşure zamanıda geldi. bende yapmak istiyorum. kocamda askerde ona niyet yapıp dağıtsam komşucuklara. şubedekilere filan.
Slm kizlar