Eylül dostluğumuza burada devam (:

camlar temperli.boya mevzusuna hiç takılmıyorm ben.mobilyacıların %99 u normal boya kullanıyor.akzo nobelinkini kullanan çok çok az.onlarda 4-5 bin arası fiyatları.meltem mobilya gibi...

bir zararı olacağını düşünmüyorum alışsın velet şimdiden

Kızlar selam

işler yoğun gelemiyorum

similla odanız çookk güzel canım tamamlanınca aksesuarlar filan harika olur

Merhaba yavrular.biz alisverise basladik.
Odamizi ve bebek arabasini ekledim albumume.odada birkac degisiklik var.gelince.cekerim yine.tasariminda fln bir fikriniz olursa degerlendirebilirim.degisiklik icin 1 2 haftam.var

Similla bebişin mobilyalarını beğendim, ama yerleşmiş halini de ekle olur mu? Bana da fikir olsun.

Ben de kendi fotolarımı eklemiştim albüme günler önce ama kimse farketmedi sanırım

hatunlar kayboldum yine
kocamı askere gönderdim bunalım takıldım birkaç gün. telefonu yine kapandı. samsunga gönderdim. umarım yapılır.
kocacım çok iyi. hergün arıyor sesini duyuyorum. keyfi iyi gibi. bu haftasonu evde durmadım. kendimi alışverişe verdim. eminönün mahmut paşa cevahir taksim kadıköy :) çoştum geldim. bayadır gezmemiştim iyi geldi.
heyecanla 29 kasımı bekliyorum. yemin töreni var kocişimi görmeye gitcem. inş haftasonuda yanında kalacağım. beni özlemiş. yer ayarla kalalım dedi. ona süpriz cicilerde aldım. gözü gönlü bayram etsin
similla sağlıkla kullansın hasan paşa. çok güzeller. yerleşmiş halini mutlaka göster.
hepinizi öpyorum

Tam kocan askere gitti sende kayboldun..iyi olmasina sevindim.29 kasimada ne kaldiki.bebis calismalilarina devam :)

günaydın kızlar

artena maşallah kız bu ne güzellik

zahter kaybolma bi yere her daim bizimlesin

kızlar bu arada kocam yarın kıbrısa gidiyo ilk ayrılığımız 3 gün yok
şirket gönderiyo bi ödül kazandı ama eşler yok kazanan çalışanlar gidiyo çok erkek olmasa ben de kendim aynı otelden paket alır giderdim ama bi anlamı olmaz böyle rahat olamayız

Slm kizlar
Hanzade gitseydin keşke ne güzel olurdu
Bende adet olmadim kac gundur test yaptim simdi negatif pozitif olmiycagini biliodum ama yinede uzuldum anneligi hazir hale gelmisim galiba artik

Slm kizlar
Bende adet olmadim kac gundur test yaptim simdi negatif pozitif olmiycagini biliodum ama yinede uzuldum anneligi hazir hale gelmisim galiba artik

yok canım yaa rahat olmaz bir sürü erkek ortamı biliyorum

demek ki noooluyooooo bundan sonra tam gaz çalışmalara devam hazırmışsın işte

landfloves 4-5 haftaya doğurursun artık tatlım

34.haftamdayım valla 40'da doğarsa 6-7 haftam falan kaldı şaka maka.. aralığın ilk haftasıda çalışıp doğum iznime çıkacam, aralık sonu olacak gibi zaten.

heyecan dorukta. utkuda iyice sabırsız karnımı sağa sola yamultup duruyor zaten :)

ooo sniperelit testlerde yapılmaya başlanmış, hadi bakalım çok sevindim, bekletmeden gelir inşallah miniğiniz :)

ayy benim canım aşure istiyooooooor, bol kayısılı fındıklı cevizli falan, üstüne nar taneleri ooooohhhh ... dün aldık bütün malzemelerini, bu gece ıslatacam yarın akşam iş çıkışı yaparım inşallah. komşularada dağıtmak için yine o tek kullanımlık tabaklardan da aldım :)

Az kaldı canım. Darısı başımıza inşallah. Hayılısıyla atlatsak bu ayları.

Bu sene bende yapacağım inşallah. Çok istiyorum daha önce hiç denemedim ama bakalım.

Az kaldı canım. Darısı başımıza inşallah. Hayılısıyla atlatsak bu ayları.

Bu sene bende yapacağım inşallah. Çok istiyorum daha önce hiç denemedim ama bakalım.

ben iki senedir yapıyorum, ilk sene annemle kayınvalidem bizdeydi beraber yapmıştık ama ikinci yıl kendi başıma yapmıştım daha güzel olmuştu.. iki büyük tencere dolusu yapmıştım geçen yıl pek komşum yoktu çoğunu ben yemiştim :) bu yıl yine çok yapacam dağıtacak yer çok bu sefer

ay bir tenceresini ben yiyebilirim zatennn

iyi akşamlar herkese
telefonumun ımeı kopyalanmıştı güya yaptırmıştım. onada başka bi ımeı kopyalamılar oda kapandı. samsung müşteri hizmetlerini aradım. adıma kayıt açtılar. 3 güne kadar açılacak telefonum inş. benim eski tel kk ya girmiyor sayfayı bulamıyor.

landflowes seninle hamileiği bir olan arkadaşım dayanamadı 33. haftaya girdi izne ayrıldı. gişede oturamıyordu şubede hiç insiyatif göstermemiş. oda sinirlendi çıktı

aşure zamanıda geldi. bende yapmak istiyorum. kocamda askerde ona niyet yapıp dağıtsam komşucuklara. şubedekilere filan.

Günaydın :) Güzel düşünmüşsün canım. Ben yapıp dağıtırım apartmana kimseyi tanımıyorum ama onlar annemi tanıyor

Günaydın herkese,

Slm kizlar

hayırlısı olsun canım, benimde regl geçikmişti, test falan yaptım negatif cıktı, 8 gün rötarlı olarak bugün tesrif ettiler. Zaten bende olmayacağını biliyodum ama insan testin sonucunu görünce baya bi üzülüyor nedense. allah isteyen herkese kısa zaman içinde versin inşallah.

Hanzade, eşin kıbrısa tatile gitti he, ben galiba buna izin vermezdim :)

Özlem, bebişin eşyalarını yeni gördüm çok güzeller maşallah.İyi günlerde kullansın.

Daphne, nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…