Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sağol canım iyiyim sen nasılsın?

yimeğimi yedim geldim.. iş yerinde herkes hasta bizim o kadar kaçtım ama sonunda bende yakalandım, bugün hapşurup duruyorum boğazım ağrıyor gözlerimin içi yanıyor.. daha kötü olmadan atlatırım inşallah yaaa

zahter bencede güzel düşünmüşsün, aşure ayında aşure ğişen evde bol bereket olurmuş ben buna inanıyorum gerçektende oluyor.

dün akşam malzemelerimi ıslattım bu akşam yapmayı düşünüyorum, eşimde annemlere gidelim demişti, ben aşureleri unutup olur demiştim oda söylemiş bile, biraz önce aradım eşimi dedim onlar bize gelsin akşam aşure yiyelim dedim, söyle aşurelik ıslatmış bozulur falan iki gün beklemez suda bu akşam yapmam lazım diye.. bakalım galiba akşama misafirlerimiz var, onlarda yemeğe gelir kesinlikle çok yorgunum hastayım napacam bilemiyorum. gerçi kayınvalidem geçenlerde geldiklerinde yemeklerinide yapıp yanında getirmişti, benide aramıştı sen bi salata ile pilav yapsan yeter diye belki yine öyle yapar.

merhaba kızlar

sabah kocamı gönderdim kıbrısta şimdi iyiki whatsapp var foto paylaşabiliyoruz hatta viber line dibine vurucaz teknolojinin

sabah dr gittim ama geç kaldığım için sistem beni son sıraya atmış öğleden sonrayı buluyo o da dr.a rica ettim smearım sonucuna baktı ama tekrar muayene etmedi smear a baktı enfeksiyon vardı ya bende onun için daha önce fitil vermişti hap vermemişti şimdi hap verdi kullan tekrar randevu al gel bakalım dedi

bebek düşündüğümüzü söyledim bu ilacı kullan bi de folidoce ydi yanlış hatırlamıyosam onu verdi en azından 1 ay kullan sonra korunmayı bırakın dedi ve hamileliğin 3.ayına kadar da bu folic asite devam et dedi

landfloves sen hem hamile hem çalışan hem hasta bi bayansın bşy beklemezler onlar gelince en kötü birlikte hazırlarsınız aşure yapıyosun hem daha ne olsun allah kabul etsin

smmm yi bekliyoruz geçici vergi yapıcaz bugün ondan sonra rahatlarım artık daha sık gelirim inş.

Landfloves sende zayıf olduğun için bir şey sormak istiyorum. Ben yemek yedikten sonra karnım çok geriliyor, rahatsız ediyor beni. Sende çatlama oldu mu? Kız kardeşim sen zayıfsın karnın çatlar dedi. Kafama taktım şimdi onu.

Hanzade Allah kavuştursun canım. Bekar takılın biraz hem özlersiniz birbirinizi

Bizimde önümüzdeki hafta randevumuz var. İnşallah cinsiyet öğreneceğiz bu sefer

daphne zayıflıkla ilgisi yok halalarım kuzenlerim ve arkadaşlarımdan biliyorum inanılmaz zayıf insan var çevremde ve 0 çatlak

asıl zayıf insanların iç karnı genelde daha geniş olur çatlak pek olmaz ayrıca

Cok geriliyor karnim hanzade. İki bardak su icsem tikaniyorum.

kızlar şuna bi yorum yapın. hatta watsap atın

ne desem bilemedim.
hatta ben çatlarım bana mail atın.burckaya@ziraatbank.com.tr

bu arada günaydın ayyy çok sevindim herkesin bebesi oluyo benim bugün hastalanmam lazım olmadı yarın bakalım

Saskinim daphne aklima sen geldin hemen
kan verdim sabah oglen belli olacak boyle duygusuz panik haldeyim daha dogrusu saka gbi geliyo

biz verimsizdik bu ay beklemiyorum o yüzden dr. 1 ayda bekleyin dedi şimdi ilaç kullanıyorum sonraki ay artık napalım kısmet

Saskinim daphne aklima sen geldin hemen
kan verdim sabah oglen belli olacak boyle duygusuz panik haldeyim daha dogrusu saka gbi geliyo

Sonuç pozitif çıkacak yüzde doksan dokuz. Bir kaç güne alışırsın. Çok sevindim ama inan. Bizi habersiz bırakma sakın.

biz verimsizdik bu ay beklemiyorum o yüzden dr. 1 ayda bekleyin dedi şimdi ilaç kullanıyorum sonraki ay artık napalım kısmet

Hep verimsiz aylarda müjdeli haberleri alıyoruz hatırlatayım. Yarın regli olmazsan mutlaka test yap.

geçen gün 2 test aldım nasıl olsa lazım olacak diye yarın olmazsam yaparım eğer varsa ilacı bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…