-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.301
Günaydın herkese,
hayırlısı olsun canım, benimde regl geçikmişti, test falan yaptım negatif cıktı, 8 gün rötarlı olarak bugün tesrif ettiler. Zaten bende olmayacağını biliyodum ama insan testin sonucunu görünce baya bi üzülüyor nedense. allah isteyen herkese kısa zaman içinde versin inşallah.
Hanzade, eşin kıbrısa tatile gitti he, ben galiba buna izin vermezdim :)
Özlem, bebişin eşyalarını yeni gördüm çok güzeller maşallah.İyi günlerde kullansın.
Daphne, nasılsın canım?
daphne zayıflıkla ilgisi yok halalarım kuzenlerim ve arkadaşlarımdan biliyorum inanılmaz zayıf insan var çevremde ve 0 çatlak
asıl zayıf insanların iç karnı genelde daha geniş olur çatlak pek olmaz ayrıca
kızlar şuna bi yorum yapın. hatta watsap atın
Eki Görüntüle 860545
ne desem bilemedim.
hatta ben çatlarım bana mail atın.burckaya@ziraatbank.com.tr
kızlar şuna bi yorum yapın. hatta watsap atın
Eki Görüntüle 860545
ne desem bilemedim.
hatta ben çatlarım bana mail atın.burckaya@ziraatbank.com.tr
bu arada günaydın ayyy çok sevindim herkesin bebesi oluyo benim bugün hastalanmam lazım olmadı yarın bakalım
Saskinim daphne aklima sen geldin hemen
kan verdim sabah oglen belli olacak boyle duygusuz panik haldeyim daha dogrusu saka gbi geliyo
biz verimsizdik bu ay beklemiyorum o yüzden dr. 1 ayda bekleyin dedi şimdi ilaç kullanıyorum sonraki ay artık napalım kısmet
Sonuç pozitif çıkacak yüzde doksan dokuz. Bir kaç güne alışırsın. Çok sevindim ama inan. Bizi habersiz bırakma sakın.
Hep verimsiz aylarda müjdeli haberleri alıyoruz hatırlatayım. Yarın regli olmazsan mutlaka test yap.
geçen gün 2 test aldım nasıl olsa lazım olacak diyeyarın olmazsam yaparım eğer varsa ilacı bırakırım