- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.261
birde benim sağ kulağımda 1 haftadır çınlama vardı iki gündür ağrı var, ağrısı başıma vurdu şu an zonkluyor resmen. gecenin köründe sağ taraftaki en arkadaki dişimin ağrısıyla uyandım, aynada baktım üstten hafif çürüme başlamış görünüyor. sabahta burnum aktı birden hemen peçete aldım bi sildim meğer sağ burnum kanıyormuş.
boğazımın sağ tarafı ve sağ gözüm hatta kaşım bile ağrıyor.
Noldu canim sana böyle gecmis olsun dikkat et doktora git bence hatta
birde benim sağ kulağımda 1 haftadır çınlama vardı iki gündür ağrı var, ağrısı başıma vurdu şu an zonkluyor resmen. gecenin köründe sağ taraftaki en arkadaki dişimin ağrısıyla uyandım, aynada baktım üstten hafif çürüme başlamış görünüyor. sabahta burnum aktı birden hemen peçete aldım bi sildim meğer sağ burnum kanıyormuş.
boğazımın sağ tarafı ve sağ gözüm hatta kaşım bile ağrıyor.
Nazar değdi sana. Rahat geçirdin ya hamileliğini. Çok dillendirmeseydin keşke canım ya. Bebeğinede maşallah 41 kere. Baya tosuncuk geliyor annesi. Zayıf bayanların bebekleri daha kilolu doğarmış zaten genelde. Günaydın bu arada herkese
çikolata sepetine baktım fotoğraf baskılı olanlara 0,65 kuruş adedi
ben ilk yıldönümümüzde yaptırmıştım 17 lira filandı 30 lu öyle aklımda kaldı ama aradan zaman geçti tabi
bu akşam kına var annemle oraya gidecektik ama hava yağmurlu sanırım gitmicem
inanılma bel ağrısı çekiyorum kaç gündür neredeyse her gün masaj yaptırıyorum ama hala ağrıyo dr. randevu alıcam artık
bu akşam kına var annemle oraya gidecektik ama hava yağmurlu sanırım gitmicem
inanılma bel ağrısı çekiyorum kaç gündür neredeyse her gün masaj yaptırıyorum ama hala ağrıyo dr. randevu alıcam artık