Eylül dostluğumuza burada devam (:

birde benim sağ kulağımda 1 haftadır çınlama vardı iki gündür ağrı var, ağrısı başıma vurdu şu an zonkluyor resmen. gecenin köründe sağ taraftaki en arkadaki dişimin ağrısıyla uyandım, aynada baktım üstten hafif çürüme başlamış görünüyor. sabahta burnum aktı birden hemen peçete aldım bi sildim meğer sağ burnum kanıyormuş.

boğazımın sağ tarafı ve sağ gözüm hatta kaşım bile ağrıyor.
:KK14:

birde benim sağ kulağımda 1 haftadır çınlama vardı iki gündür ağrı var, ağrısı başıma vurdu şu an zonkluyor resmen. gecenin köründe sağ taraftaki en arkadaki dişimin ağrısıyla uyandım, aynada baktım üstten hafif çürüme başlamış görünüyor. sabahta burnum aktı birden hemen peçete aldım bi sildim meğer sağ burnum kanıyormuş.

Noldu canim sana böyle gecmis olsun dikkat et doktora git bence hatta

hanzade sen bir ara eşine süpriz çikolatalar yaptırmıştın dimi? etiketlerini kendin mi seçmiştin neydi, int.den mi almıştın onları?

bizim burda butik çikolata dükkanı açıldı vitrindeki normal çiklatalara kilosuna 85 tl dedi, özel istediğin şekilde de yapıyormuş ayrı paketliyormuş, öyle olunca fiyat da daha yükseliyor seçeceğin şeye bağlı. çok pahalı değil mi yaa

landfloves hayırdır canım burnundaki kanama niye damar çatlağı olabilir mi daha önce olmuş muydu geçmiş olsun

çikolataları netten yaptırmıştım fiyatını hatırlaymadım bakarım ama 30-35 tane mi ne yaptırmıştım 15 civarı filandı sanki

Nazar değdi sana. Rahat geçirdin ya hamileliğini. Çok dillendirmeseydin keşke canım ya. Bebeğinede maşallah 41 kere. Baya tosuncuk geliyor annesi. Zayıf bayanların bebekleri daha kilolu doğarmış zaten genelde. Günaydın bu arada herkese :KK17:

çikolata sepetine baktım fotoğraf baskılı olanlara 0,65 kuruş adedi

ben ilk yıldönümümüzde yaptırmıştım 17 lira filandı 30 lu öyle aklımda kaldı ama aradan zaman geçti tabi

Nazar değdi sana. Rahat geçirdin ya hamileliğini. Çok dillendirmeseydin keşke canım ya. Bebeğinede maşallah 41 kere. Baya tosuncuk geliyor annesi. Zayıf bayanların bebekleri daha kilolu doğarmış zaten genelde. Günaydın bu arada herkese :KK17:

valla nazar mı değdi noldu bilmiyorum, zaten söylemiyorum burdaki kimseye kilosunu falan. ama iş yerindekiler çok beğeniyor beni her fırsatta söylüyorlar, erkekler bile kaç defa ya sen ne güzel bir hamile oldun falan dedi. maşallah diyen yok galiba. kocaman bir nazar boncuğu mu taksam biyerlerime naapsam. gözlerimin içindeki damarlar ağrıyor resmen her damarı hissediyorum.

çikolata sepetine baktım fotoğraf baskılı olanlara 0,65 kuruş adedi

ben ilk yıldönümümüzde yaptırmıştım 17 lira filandı 30 lu öyle aklımda kaldı ama aradan zaman geçti tabi

sağol canım, aralık annelerinde de yaptıranlar olmuş yazdılar nerden yaptırdıklarını orayada baktım. aralığın başında sipariş versem olur heralde, doğuma kadar çok bayatlamasın.

bu akşam kına var annemle oraya gidecektik ama hava yağmurlu sanırım gitmicem

inanılma bel ağrısı çekiyorum kaç gündür neredeyse her gün masaj yaptırıyorum ama hala ağrıyo dr. randevu alıcam artık

inanılma bel ağrısı çekiyorum kaç gündür neredeyse her gün masaj yaptırıyorum ama hala ağrıyo dr. randevu alıcam artık

geçmiş olsun canım bu ay mı başladı bel ağrın? bende hamilelik nedeniyle oluyor ama masaj yaptırınca çok rahatlıyorum.

sorma benim de çok kötü belim ağrıyor. Bir haftadır çok ağrıyor nedense. Üşüttüm galiba.

Landflowers , çok geçmiş olsun. Allah nazarlardan korusun.Umarım ciddi bişi yoktur.

yine benden sizlere günaydın

işteyim öğlen çıkıcam ve yine koşturmaca

kuzenimin nişanı var ve hala ne giyeceğim belli değil giymeye karar verdiğim elbisem maalesef olmuyo kilo almışım fermuarı zorluyo eltim elbisesini verecek onu denicem bi ara zayıflmıştı bayaa o zaman bizim düğünde giymişti inş. olur bana son dk ya kaldım

Son düzenleme:
Merhaba yavrular.biz alisverise basladik.
Odamizi ve bebek arabasini ekledim albumume.odada birkac degisiklik var.gelince.cekerim yine.tasariminda fln bir fikriniz olursa degerlendirebilirim.degisiklik icin 1 2 haftam.var

smilla çok güzelmiş, uyku seti, halısı perdesiyle istediğin renkte bir oda yapabilirsiniz, hayırlı olsun.
dolap ve şifonyerdeki camlara dikkat et, temperli veya fleksi cam mı? ya da üzerlerinde güvenlik filmi var mı diye. birde boya mı kullanmışlar, boyasız mdf kaplamalar var onlar daha sağlıklıymış. aklıma gelenler bunlar.

X