Eylül dostluğumuza burada devam (:

40 ını doldurmadan yapma bence adı üstünde 40 mevlüdü derler zaten genelde 40 ından sonra biraz ele avuca gelir ikinizde kendinizi toparlamış olursunuz fazla büyümeden yap ama

tabi ki samimi olduğun kişiler illa gelecektir yine ama sağa sola mevlüd yapacam diye haber salarsan bazıları bekler

eltim mevlüd yapıcam diyo herkes bi gelsin diye yine gelenler oldu ama çoğu kişi komşular filan bekliyo hala 3 aylık oldu bebeği fırsat bulamadı ama hala o yuzden gelenleri oluyo arada

günaydın nabersiniz

daphne d.günü nasıl geçti akşam neler yaptınız bakiim gel de anlar

dün maç vardı kaynımlar bizdeydi oturduk eşim yemek yaptırmadı hazır bşyler yedik

Günaydın kızlar, hanzadem güzel geçti. Sabah ki süprizden sonra akşam ki pasta süprizini beklemiyordu. Çünkü hediyesini eve girer girmez verdim. Tutturdu uyuyacağım maça kadar diye. Bende annemleri çağırmıştım. Kız kardeşini aradım sonra abini biraz oyala diye. Oda sağolsun oyaladı o arada annemler geldi pastayla içeri girdik. Çok şaşırdı

Hey nerde millet

burda hava çok güzel sıcak bayaa inş.h.sonu da güzel olur c.tesi nişan var

burasıda çok sıcak. tek temennim havalar iyice soğumadan doğum iznine çıkmak, 5 haftam var. kabanlarım, deri ceketlerim kısa montarım hiç biri olmuyor bana. ince ceketim ve şalım var onlar oluyor ama çok soğuk olursa onlar idare etmez, sırf bikaç hafta içinde gidip yeni kaban almak istemiyorum

5 hafta için almaya değmez gerçekten biraz kalın giyin idare etmeye çalış canım

Selam herkese,

spinerit dediği gibi hava bugün kötüydü izmirde, çok yağmur ve rüzgar var. Hafiften havada serinledi gibi.

İnşallah Antalyada hava soğumaz, dediğin gibi çok kısa bir süre kalmış oluyor Landflowers. İnşallah bu şekilde devam eder.

Daphne hiç bebişten bahsetmion ya Tulum almışsın baska başlıklardan okuyom :)

:) Burayada aldıklarımın fotosunu koymuştum ya kuzum. Az bahsediyorum sıkmayayım diye sizi. Zaten az muhabbet oluyor onuda benim bebeğimle doldurmak istemiyorum. Birde doğuma daha var ya teyzesi çok anlatacak bir şeyi olmuyor. Büyüyor işte kendi kendine. Banada hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor zaten. Sanki hep orada kalacak

ben görmemişim demek ki canım. Sıkılmak ne demek olur mu öle şey :)

Anlatcan ki bizler öğrencez :)

Kendini nasıl hissediyorsun? Eskiye nazaran bulantılar falan geçti mi? Bu hafta sonumuydu muayene?

ben görmemişim demek ki canım. Sıkılmak ne demek olur mu öle şey :)

Anlatcan ki bizler öğrencez :)

Kendini nasıl hissediyorsun? Eskiye nazaran bulantılar falan geçti mi? Bu hafta sonumuydu muayene?

Eskiye göre iyi ama değişebiliyorda. Artık alıştım sanırım birde Yok canım daha var. Geçen hafta gittiğimde bir ay sonra gel dedi

5 hafta için almaya değmez gerçekten biraz kalın giyin idare etmeye çalış canım

şimdilik kalın giyinecek bir hava da yok, ceket bile giymiyorum, zaten eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor arabayla, dışarıda çıkmıyorum hiç. yağmur kış kıyamet olmazsa bu şekilde idare ederim heralde.

ya siz çok geziyosunuz bilirsiniz? ben şimdi mevlüt için magnet yaptırmak istiyorum. ama şimdiden yaptırsam da hastaneye gelenlere de mi versem? hastane için lohusa şerbeti hazırlamak istiyorum. son haftalara gelince yaparız annemle dolapta durur, doğuma gittiğimde annemler arkamdan getirir onları. birde hastanede lokum, çikolata hazırlayayım istiyorum. eve gelenlerede ikram ederim.

bir sürü şey var yaa.. süslenmiş minik kavanozlara badem şekerleri koyuyorlar mesela, ya da küçük 50 ml'lik süslü şişelerde kolonya veya gülsuyu dağıtanda var. bunların hangisi ne zaman için güzel olur sizce, kafam karıştı benim iyice. güzel bişeyler yapmak istiyorum

daphneeeee midye yeme kız bidahaaaaa... ağır metal varmış içinde, doğuma hazırlık kursunda doktor söyledi. derin deniz balıkları, midye, kalamar, karides yememek lazımmış.. salam, sucuk, sosis, pastırma gibi işlenmiş et ürünleri kesinlikle yeme.

Midyeyi seviyorum ya dayanamadım 3-5 tane yedim canım ya. Bir daha yemem.

Midyeyi seviyorum ya dayanamadım 3-5 tane yedim . Bir daha yemem.

Landfloves doğum iznine çıkınca hazırlığını yapabilirsin canım

lohusa şerbeti ve lokum olabilir hastanede ayrıca magnetleri hazırlayıp hastaneye gelenlere de verebilirsin canım

gül suyu dağıtmak istiyosan mevlüdte uygun olur diye düşünüyorum yine lohusa şerbeti dağılabiliyo ama evde

günaydın kızlar

daphne saçmalamaaaaaaa tabi ki bol bol bahset hem heyecanını paylaşıp rahatlarsın hem bize tecrübe olur hem de zaten pek sohbet olmuyo bu sayede konu konuyu açar

biz dün misafirliğe gittik yemekte mantı vardı patlayana kadar yedim

ya bilmiyorum doğum iznimde zaten doğuma iyice az kalmış olacak, pek bişey yapabileceğimi sanmıyorum, artık iyice ağırlaştım hiç birşey yapasım gelmiyor.

iki gün önce tekrar konrole gitmiştim ya bebeğin kilosu 2-3 hafta önde olduğu için doğuma kadar 4 kiloyu geçecek gibiymiş ve büyük ihtimalle sezeryan olacakmışım. ben halbuki normal doğurabileceğimi düşünüyordum ama o kadar büyük olursada doğuramam. inşallah bari sancı olurda öyle giderim hastaneye kendi doğum gününde doğar, ben önceden sezeryan günü belirlemek istemiyorum

dünde tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür hiç bişeyim yok, sadece kan değerim daha da düşmüş, kan ilacı kullanmama rağmen düşüyor, demek kullanmasam kan kaybından ölecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…