- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.241
burasıda çok sıcak. tek temennim havalar iyice soğumadan doğum iznine çıkmak, 5 haftam var. kabanlarım, deri ceketlerim kısa montarım hiç biri olmuyor bana. ince ceketim ve şalım var onlar oluyor ama çok soğuk olursa onlar idare etmez, sırf bikaç hafta içinde gidip yeni kaban almak istemiyorum
daphne kız gel buraya bakiim nerdesin
Selam herkese,
spinerit dediği gibi hava bugün kötüydü izmirde, çok yağmur ve rüzgar var. Hafiften havada serinledi gibi.
İnşallah Antalyada hava soğumaz, dediğin gibi çok kısa bir süre kalmış oluyor Landflowers. İnşallah bu şekilde devam eder.
Daphne hiç bebişten bahsetmion yaTulum almışsın baska başlıklardan okuyom :)
:) Burayada aldıklarımın fotosunu koymuştum ya kuzum. Az bahsediyorum sıkmayayım diye sizi. Zaten az muhabbet oluyor onuda benim bebeğimle doldurmak istemiyorum. Birde doğuma daha var ya teyzesi çok anlatacak bir şeyi olmuyor. Büyüyor işte kendi kendine. Banada hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor zaten. Sanki hep orada kalacak
ben görmemişim demek ki canım. Sıkılmak ne demek olur mu öle şey :)
Anlatcan ki bizler öğrencez :)
Kendini nasıl hissediyorsun? Eskiye nazaran bulantılar falan geçti mi? Bu hafta sonumuydu muayene?
5 hafta için almaya değmez gerçekten biraz kalın giyin idare etmeye çalış canım
daphneeeee midye yeme kız bidahaaaaa... ağır metal varmış içinde, doğuma hazırlık kursunda doktor söyledi. derin deniz balıkları, midye, kalamar, karides yememek lazımmış.. salam, sucuk, sosis, pastırma gibi işlenmiş et ürünleri kesinlikle yeme.
daphneeeee midye yeme kız bidahaaaaa... ağır metal varmış içinde, doğuma hazırlık kursunda doktor söyledi. derin deniz balıkları, midye, kalamar, karides yememek lazımmış.. salam, sucuk, sosis, pastırma gibi işlenmiş et ürünleri kesinlikle yeme.
Landfloves doğum iznine çıkınca hazırlığını yapabilirsin canım
lohusa şerbeti ve lokum olabilir hastanede ayrıca magnetleri hazırlayıp hastaneye gelenlere de verebilirsin canım
gül suyu dağıtmak istiyosan mevlüdte uygun olur diye düşünüyorum yine lohusa şerbeti dağılabiliyo ama evde