Eylül dostluğumuza burada devam (:

ya benim tam 8 haftam kaldı :18: doktor iki hafta kadar erken doğabilir gelişimi önde gidiyor demişti eğer öyle olursa kaldı 6 hafta.. işyerinde de zaten son 5 haftam, çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışsam, izne çıktığım haftada doğursam süper olur yaa bütün izinlerimi bebeğimle geçirmiş olurum.

eksiğimizde kalmadı, herşey tamam utkuyu bekliyoruz artık

valla ilk deneme tırt mı değil mi görücez daha vakti var

Zamanlıca sağlıkla gelsin kuzun

Maşallah canım ne güzel önde gidiyor iyi bakmışsın demek ki İnşallah istediğin gibi olur her şey. Bizde patronumla konuştuk. Doğum iznine ayrılacağım tabi izne çıkmadan önce yerime birini bulacağız. İşe dönmeyeceğim. Gerçi sağolsun istediğin zaman gelebilirsin, iş aradığında ilk tercihin burası olsun yine dedi. Bakalım kısmet. Daha çok var o zamana.

terem doğum günün kutlu olsun üzme kendini eşin hatırlıcaktır mutlaka birde senden hep sürpriz yaptığını duyuyorduk arada,belki yine düşünüyordur bişiler...
dün rüyamda erkek bebk vardı kucağımda soruylar kimin bebeği diye benm annesiyim diyorum inanmıyorlar söylerken rüya olduğunu biliyorum sanki ben bile inanmadım söylerken garip bir rüyaydı...

Hayır olsun inşallah. Yılbaşına az kaldı canım belki onun habercisidir. İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu...

ay ne güzel hayır olsun inşallah.. en yakın zamanda olsun inşallah.

terem doğum günün müü? mutlu yıllar dilerim, sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar dilerim canım.

ben tam doğum günümde izne çıkıyorum

terem doğum günün kutlu olsun

chitlenbik sen de inanmaya başla artık canım inşallah en kısa zamanda güzel bi haber alıcaz senden hatta inşallah hemen olur 15 numarayı rezerve yapmıştım ama sana verebilirim seve seve

evettt ben geldim hanzadecim :)
klasik pazartesi temizliği yapıldı duş alındı pc kucağa alınıp bir yandan bana herşey yakışır izlenip keyif yapılmakta

keşke 15 numarayı senden alabilsem canım buay aşı denicez nasipse

aşı ile birlikte inş.olur canım

siyahdeniz yaa ben çok kıskanıyorum seni çok düzenli bi hayatın var eşin de çok şanslı bu kadar hamarat bi eşi olduğu için

aşı ile birlikte inş.olur canım

siyahdeniz yaa ben çok kıskanıyorum seni çok düzenli bi hayatın var eşin de çok şanslı bu kadar hamarat bi eşi olduğu için

tatlım evde olup düzenli olmak bişey değil asıl sen kıskanılacak hatunsun. Hem çalış hem ev hanımı ol hem gecenin bir yarılarına kadar misafir ağırla :)valla ben çalışıyor olsam çok sevmeme rağmen az misafir alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…