- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.181
valla ilk deneme tırt mı değil mi görücez daha vakti var
ya benim tam 8 haftam kaldı :18: doktor iki hafta kadar erken doğabilir gelişimi önde gidiyor demişti eğer öyle olursa kaldı 6 hafta.. işyerinde de zaten son 5 haftam, çalışabilir raporumu aldım. 5 hafta daha çalışsam, izne çıktığım haftada doğursam süper olur yaa bütün izinlerimi bebeğimle geçirmiş olurum.
eksiğimizde kalmadı, herşey tamam utkuyu bekliyoruz artık
terem doğum günün kutlu olsun üzme kendini eşin hatırlıcaktır mutlaka birde senden hep sürpriz yaptığını duyuyorduk arada,belki yine düşünüyordur bişiler...
dün rüyamda erkek bebk vardı kucağımda soruylar kimin bebeği diye benm annesiyim diyorum inanmıyorlar söylerken rüya olduğunu biliyorum sanki ben bile inanmadım söylerkengarip bir rüyaydı...
terem doğum günün kutlu olsun üzme kendini eşin hatırlıcaktır mutlaka birde senden hep sürpriz yaptığını duyuyorduk arada,belki yine düşünüyordur bişiler...
dün rüyamda erkek bebk vardı kucağımda soruylar kimin bebeği diye benm annesiyim diyorum inanmıyorlar söylerken rüya olduğunu biliyorum sanki ben bile inanmadım söylerkengarip bir rüyaydı...
terem doğum günün kutlu olsun
chitlenbik sen de inanmaya başla artık canım inşallah en kısa zamanda güzel bi haber alıcaz senden hatta inşallah hemen olur 15 numarayı rezerve yapmıştım ama sana verebilirim seve seve
evettt ben geldim hanzadecim :)
klasik pazartesi temizliği yapıldı duş alındı pc kucağa alınıp bir yandan bana herşey yakışır izlenip keyif yapılmakta
keşke 15 numarayı senden alabilsem canımbuay aşı denicez nasipse
aşı ile birlikte inş.olur canım
siyahdeniz yaa ben çok kıskanıyorum seni çok düzenli bi hayatın var eşin de çok şanslı bu kadar hamarat bi eşi olduğu için
chitlenbik inşallah aşıyla olacak, çok heyecanlandım.
aşı ile birlikte inş.olur canım
siyahdeniz yaa ben çok kıskanıyorum seni çok düzenli bi hayatın var eşin de çok şanslı bu kadar hamarat bi eşi olduğu için
Bende şu anda çok kıskandımAz kaldı ama inşallah 4 ay sonra bende evde keyif yapacağım