Eylül dostluğumuza burada devam (:

bi ara toplaşalım yine arayı açtık bayaaaa

sanırım önce özdene gideriz sonra yine plan yapalım kızlar özleştik

Slm kizlar
Ancak bitirdim bugun bende isleri
Habire toplasin siz ne guzel biz bi kerecik bile gorusemedik ama smilla dogum yapsin gormeye gidicem pasasini

ne kadar zayıfsın ve göbeğin ne kadar büyük sanki şimdi doğurcak gibisin hamile pantolonu mu o

ayrıca şaşkınlıktan dememişim maşallah canım inş. ben de böyle olurum yaaaaaaa

ne kadar zayıfsın ve göbeğin ne kadar büyük sanki şimdi doğurcak gibisin hamile pantolonu mu o

evet canım hamile pantolunu, daha 3 aylıkkenden beri sanırım normal pantolon giyemedim ben.. elbiselerimin altına bile hamile kilotlu çorabı falan aldım, hamile atleti giyiyorum birde normal atletlerim olmuyor.

beni her gören doğurmak üzere sanıyor 2 ay var daha diyorum, gözleri pörtlüyor, bebek son iki ay kilo alırmış senin karnın daha ne kadar büyüyebilecek acaba diyorlar

bakıııın koca göbekli beeen :KK1: göbek deliğim nasıl fırtladı bluzlerimin üstünden bile belli :KK9: annem diyor kızım oraya bi bant mı yapıştırsan gögüs pedi gibi bişey mi koysan çok belli oluyor diyor, niye kapatayım ki anormal bişey mi var diyorum :KK53: çatlak kız yaa diyor

Eki Görüntüle 849106 Eki Görüntüle 849105

Maşallah ne güzel hamile oldun sen. Fiziğin hiç bozulmadı göbek dışında :KK1: İncecik kaldın. Bakalım bizim nasıl olacak.

Landfloves ne guzelsin gercekten hicbir yerinde fazlaligin yok gobek disinda o da dogum sonrasi kalmicak zaten cok imrendim
Ben kendimi dusunemiyorum varil gibi olurum herhalde :)

mrb hatunlar.

sniperelit beklerim sıpamı görmeye :KK1:

çitlenbik inş alırız haberlerini en kısa zamanda

siyahdeniz daha internet paketin yenilenmedimi

Günaydın kızlar, bu gün kocacığımın doğum günü. Sabah kalktım bir tane pop kekin üzerine mumu diktim :KK1: Bir tane balon almıştım önceden ucunada aşağıdaki şekerden bağlayıp uyurken odaya girdim. Çok şaşırdı :KK9: Akşam içinde pasta ayırttım. Öğle arasındada gidip hediyesini alacağım.

Eklentiler

• $images.jpeg
    $images.jpeg
    8,6 KB · Görüntüleme: 37
daphne kocacığının doğum günü kutlu olsun.

napıyonuz kızlar

ben bugün çok acıktım yaaa

bu akşam kontrolümüz var yine, bu sefer başka doktordan randevu aldım, bi baksın nasılmışız

Landfloves Citlenbik Hanzade canlarim cok sagolun doğum günü mu kutladiginiz icin.guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :KK16:
Esim gönlümü aldi ama kalbim kirikti.
Citlenbik en kisa zamanda bebegini kucağına alacaksın Inşallah:emir_bebek:
landfloves maşallah kocaman göbek ama sen incecik sin.keske vucut tipim sana benzeseydi hamilelik ten hiç korkmazdim:KK1:
Yogun tempo başlıyor benim icin salidan cumaya aksamlari kpss kursuna gidicem
Carsambadan cumaya da ogleden sonraları kuran kursuna gidicem inşallah.
Kuran kursuna annemle gidiyorum annemle ayni sirada oturmak ne güzel birşey mis yaa:KK16:

X