Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın

vay bee 14 ü kaptırdık 15 i yakalamam lazım

artena hayırlı olsun canım :KK49:

:KK9: 15 senin olsun tez zamanda.. Teşekkür ederim çok.

Artena şimdi hanzade yazınca farkettim. Sabah kör gözüm görmedi takvimini :KK1: Hayırlı olsun canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin :KK16:

Çok teşekkür ederim daphne.:KK19: Seninki abla-abi olacak benimkine.

artena hayirlo olsun hanzade benim tren kacti bacm sen yetis bari
eftalya hakkinda herseyin hayirliai olsun

Teşekkür ederim zahter. En yakın zamanda sana da nasip olsun. :KK16:

oo hayırlı uğurlu olsun bebişin.bravo kız sana.daha bizim üşengeçler bebe yapacaklar.tırt onlar :KK9:
:KK76: Şaka bi yana, yetişir onlar da. Sıkıntı yok.

teşekkür ederim kızlar daha yeni ayaklandım toparladım bir daha aslaaa kfc yemem :) hem de helal kesim olmadığını bile bile gittik yerken ile bunu konuşuyorduk ders oldu bana...
Artena hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun. Eftelya hakkınızda hayırlısı olsun bu evi ilk terkedişinse belki biraz ders olur eşine, inşallah herşey yoluna girer.

Teşekkür ederim siyahdeniz. :KK19:

artena hoş geldin.Hayırlısı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah nazarlardan saklasın

Teşekkür ederim buan. :KK19:

aaaa artena hayırlı olsun, bende okudum ama daphneden beterim, senin yazdığından anlamadım hanzadenin yazdığından da anlamadım en son daphne deyince aaaa deyip şaşırdım geri diğer sayfaya dönüp takvimine baktm. bu sıralar hayat benim daha yavaş bir hal aldı. günler daha uzun herşey daha yavaş gibi. sanırım benim yavaşladı ondan. bazı şeyleri idrak etmem bile uzun sürüyor :KK31:

eftelya hakkında hayırlısı neyse o olsun, dışardan biz ne dersek boş sonuçta herşeyi yaşayan sensin kendi kararın.

:90: Güldürdün akşam akşam.

Doğum yaklaştı ya, kafanda bi sürü şey vardır. O yüzdendir. Teşekkür ederim.

Bizi de listeye ekler misin? :emir_bebek:

Son düzenleme:
Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz :KK66:) foto koyacagim

Oy gelmiş mis kokulu bi ipek kız :KK12: Sağlıkla büyüsün..

Ocwmays, yaşadıklarını okudum. Ne desem "hariçten gazel okumak" gibi olacak sanki. Yaşadıkların zor, ağır.. Bu süreçte metanetini koruyabilmeni diliyorum.

İnşallah gözleri sana benzer. Boncuk boncuk bakar böyle minicik gözleriyle :emir_bebek:

göz rengi bana benzesinde kiprikleri babasına benzesin inşallah :)) eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda isterse zenci olsun gerçi.. var mıdır acaba öyle bir ihtimal, renk pigmentlerinde bir karışıklık milyonda trilyonda bir ihtimaller oluyor ya :) ben bembeyaz çocukları daha çok severimde eşimde zenci çocuk hastası :) kıvırcık saçlı köfte dudaklı zenci bir kızı olmasını istermiş, tutmuş benle evlenmiş, akıl işte :))

:90: Güldürdün akşam akşam.

Doğum yaklaştı ya, kafanda bi sürü şey vardır. O yüzdendir. Teşekkür ederim.

Bizi de listeye ekler misin? :emir_bebek:

evet ya sorma, gece bile uyanıp şu mu eksikti yarın bunu mu alsam falan diye düşünüyorum. yaa bana şu şöyle demişti niye öyle dedi acaba diye aklıma geliyor mesela. çok neşeli uyumuşken sabah eşime küs olarak uyanıyorum, nooldu kötü bir rüya mı gördün diyor yok diyorum sen bana bikaç gün önce şunu şunu demiştin o geldi aklıma konuşmayacam senle diyorum. iyi konuşma deyip gidiyor, sonra zaten niye küstüğümü unutup konuşuyorum yine, oda alıştı artık.

listeye ekliyorum hemen

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU:nazar:

2. PİNGU 27.12.2012 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

3. JELO 16.01.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

4. SOFİŞ 29.01.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

5. CAPON 24.03.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

6. MELİS 23.05.2013:emir_bebek: DOĞDU :nazar:

7. AYDASU 01.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

8. MİRACLE07 19.08.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

9. VAFİ 11.09.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

10. ÖZDEN 26.10.2013 :emir_bebek: DOĞDU :nazar:

11. LANDFLOVES 25.12.2013 :KK49: :nazar:

12. SİMİLLA 07.03.2014 :KK49: :nazar:

13. DAPHNE 23.04.2014 :KK49: :nazar:

14. ARTENA 16.07.2014 :KK49: :nazar:

15. :KK61:

Landfloves cok guldum canim ya yazdiklarina:KK1:
Kus uyanmak iyiymis.ben hamile degilim ama bana da iyle oluyor arada.
canim sikildi benimde esime birkac gündür sinir oluyorum ama belli bir nedeni yok. Yilan hikayesine donen balkon mevzumuz var.o sanırım beni iyice doldurdu.bende patladim artık. Bugun benim dogum gunum ustelik mahvetti gunumu yine.somurtuk somurtuk duruyorum o da çalışıyor zatrn en iyisi anneme gideyim iyi gelir

Günaydın kızlar, landflovers profilime girince arkadaşın için yazdıklarını gördüm merak edip aralık annelerine girdim çok üzüldüm :KK5: Sabah sabah çok etkiledi beni. İnşallah dr yanlış teşhis koymuştur :KK50:

Günaydın kızlar, landflovers profilime girince arkadaşın için yazdıklarını gördüm merak edip aralık annelerine girdim çok üzüldüm :KK5: Sabah sabah çok etkiledi beni. İnşallah dr yanlış teşhis koymuştur :KK50:

günaydın canım, evet benide derinden sarstı gerçekten, aklımdan çıkmıyor. sürekli dua ediyorum. Rabbim meleklerimizi korusun

günaydın canım, evet benide derinden sarstı gerçekten, aklımdan çıkmıyor. sürekli dua ediyorum. Rabbim meleklerimizi korusun

Amin bende tanımıyorum kendisini ama dua ediyorum inşallah yoktur bir şeyi. Kaldı ki drlarda böyle hatalar yapabiliyor. Hatırlarsan benide boş gebelik diye kürtaja alıyordu. İnşallah yanılmıştır dr u.

Amin bende tanımıyorum kendisini ama dua ediyorum inşallah yoktur bir şeyi. Kaldı ki drlarda böyle hatalar yapabiliyor. Hatırlarsan benide boş gebelik diye kürtaja alıyordu. İnşallah yanılmıştır dr u.

inşallah inşallah.. Allahtan ümit kesilmez.

Sen nasılsın? nasıl gidiyor hemilelik?

ben dayanamam yaa nasıl bekliyosunuz 3 hafta daha öğrenemicen bu hafta gitsen olmaz mı

ne hissediyosun daphne ben hep senin için kız hissediyodum söylemiştim ama şimdi karasızım şimdi

ben dayanamam yaa nasıl bekliyosunuz 3 hafta daha öğrenemicen bu hafta gitsen olmaz mı

Gitsemde söylemiyor ki dr um. Geçen hafta gittim inat etti bir ay sonra gel diye. Garantici biraz. Bir şeye benzetmiyor bile :KK1:

ne hissediyosun daphne ben hep senin için kız hissediyodum söylemiştim ama şimdi karasızım şimdi

Bazen kız bazen erkekti ama son zamanlarda hep kız geçiyor içimden. Birde rüyamda görmüştüm kızım olacağını belki o etkilemiştir. Sağlıklı olsunda inan cinsiyeti umrumda değil.

daphne banada kızın olacak gibi geliyor.. Sizin bebiş saklıyor heralde hala göstermedi.. bizimki açmış bacakları ulu orta yatıyordu :) çok net görmüştük daha 13.haftada.

bu arada istanbuldaki memorial hastanelerinin ücretsiz doğuma hazırlık kurslarını takip et. her an olabilir. ben iki haftadır gidiyorum çok memnun kaldım, gerçekten çok önemli bilgiler veriyorlar

benim takip ettiğim aralık anneleri topiğinde birisinin cinsiyeti hala belli değilmiş, düşün 30 küsürüncü haftadalar ve bebek odası falan almışlar hala cinsiyet yok ortada kıyafetler oda takımlar hep unisex renkler tercih etmişler :) demek o kadar iyi saklayabilen bebeklerde var :)) gerçi bence artık 30 küsürlü haftaya gelmiş ve doktor hala bilememişse o doktorun beceriksizliğidir.

daphne banada kızın olacak gibi geliyor.. Sizin bebiş saklıyor heralde hala göstermedi.. bizimki açmış bacakları ulu orta yatıyordu :) çok net görmüştük daha 13.haftada.

bu arada istanbuldaki memorial hastanelerinin ücretsiz doğuma hazırlık kurslarını takip et. her an olabilir. ben iki haftadır gidiyorum çok memnun kaldım, gerçekten çok önemli bilgiler veriyorlar

Seninki yiğidin malı meydanda olur diye düşündü herhalde annesi :KK9: Benimki o kadar çok hareket ediyorki yakalayamıyoruz bir türlü haylazı. Gerçi geçen hafta uyuyordu yine bir şey demedi. Bakarım canım. Gerçi benim hastaneninde varmış kursları ama bakalım hangisi uyarsa ona giderim. Hanzade bu ayda tırt mısın hatun? Asıl senden haber bekliyoruz biz şimdi. Şu 15 e gel kurul artık :KK49:

benim takip ettiğim aralık anneleri topiğinde birisinin cinsiyeti hala belli değilmiş, düşün 30 küsürüncü haftadalar ve bebek odası falan almışlar hala cinsiyet yok ortada kıyafetler oda takımlar hep unisex renkler tercih etmişler :) demek o kadar iyi saklayabilen bebeklerde var :)) gerçi bence artık 30 küsürlü haftaya gelmiş ve doktor hala bilememişse o doktorun beceriksizliğidir.

Bencede dr da vardır bir sorun ya da cihazı mı çok eski acaba. Gerçi cihaz eskide olsa bu biraz tecrübe meselesi. Oda iyi dayanmış 30 haftaya kadar ben olsam başka dr ların kapısını çoktan çalmıştım :emir_bebek:

X