- Konu Sahibi landfloves
- #36.161
oyy nasıl bişey olacak acaba.. :44::44:
İnşallah gözleri sana benzer. Boncuk boncuk bakar böyle minicik gözleriyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy nasıl bişey olacak acaba.. :44::44:
günaydın
vay bee 14 ü kaptırdık 15 i yakalamam lazım
artena hayırlı olsun canım
Artena şimdi hanzade yazınca farkettim. Sabah kör gözüm görmedi takvimini Hayırlı olsun canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin
artena hayirlo olsun hanzade benim tren kacti bacm sen yetis bari
eftalya hakkinda herseyin hayirliai olsun
Şaka bi yana, yetişir onlar da. Sıkıntı yok.oo hayırlı uğurlu olsun bebişin.bravo kız sana.daha bizim üşengeçler bebe yapacaklar.tırt onlar
teşekkür ederim kızlar daha yeni ayaklandım toparladım bir daha aslaaa kfc yemem :) hem de helal kesim olmadığını bile bile gittik yerken ile bunu konuşuyorduk ders oldu bana...
Artena hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun. Eftelya hakkınızda hayırlısı olsun bu evi ilk terkedişinse belki biraz ders olur eşine, inşallah herşey yoluna girer.
artena hoş geldin.Hayırlısı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah nazarlardan saklasın
aaaa artena hayırlı olsun, bende okudum ama daphneden beterim, senin yazdığından anlamadım hanzadenin yazdığından da anlamadım en son daphne deyince aaaa deyip şaşırdım geri diğer sayfaya dönüp takvimine baktm. bu sıralar hayat benim daha yavaş bir hal aldı. günler daha uzun herşey daha yavaş gibi. sanırım benim yavaşladı ondan. bazı şeyleri idrak etmem bile uzun sürüyor
eftelya hakkında hayırlısı neyse o olsun, dışardan biz ne dersek boş sonuçta herşeyi yaşayan sensin kendi kararın.
Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz ) foto koyacagim
İnşallah gözleri sana benzer. Boncuk boncuk bakar böyle minicik gözleriyle
:90: Güldürdün akşam akşam.
Doğum yaklaştı ya, kafanda bi sürü şey vardır. O yüzdendir. Teşekkür ederim.
Bizi de listeye ekler misin?
Günaydın kızlar, landflovers profilime girince arkadaşın için yazdıklarını gördüm merak edip aralık annelerine girdim çok üzüldüm Sabah sabah çok etkiledi beni. İnşallah dr yanlış teşhis koymuştur
günaydın canım, evet benide derinden sarstı gerçekten, aklımdan çıkmıyor. sürekli dua ediyorum. Rabbim meleklerimizi korusun
Amin bende tanımıyorum kendisini ama dua ediyorum inşallah yoktur bir şeyi. Kaldı ki drlarda böyle hatalar yapabiliyor. Hatırlarsan benide boş gebelik diye kürtaja alıyordu. İnşallah yanılmıştır dr u.
inşallah inşallah.. Allahtan ümit kesilmez.
Sen nasılsın? nasıl gidiyor hemilelik?
ben dayanamam yaa nasıl bekliyosunuz 3 hafta daha öğrenemicen bu hafta gitsen olmaz mı
ne hissediyosun daphne ben hep senin için kız hissediyodum söylemiştim ama şimdi karasızım şimdi
daphne banada kızın olacak gibi geliyor.. Sizin bebiş saklıyor heralde hala göstermedi.. bizimki açmış bacakları ulu orta yatıyordu :) çok net görmüştük daha 13.haftada.
bu arada istanbuldaki memorial hastanelerinin ücretsiz doğuma hazırlık kurslarını takip et. her an olabilir. ben iki haftadır gidiyorum çok memnun kaldım, gerçekten çok önemli bilgiler veriyorlar
benim takip ettiğim aralık anneleri topiğinde birisinin cinsiyeti hala belli değilmiş, düşün 30 küsürüncü haftadalar ve bebek odası falan almışlar hala cinsiyet yok ortada kıyafetler oda takımlar hep unisex renkler tercih etmişler :) demek o kadar iyi saklayabilen bebeklerde var :)) gerçi bence artık 30 küsürlü haftaya gelmiş ve doktor hala bilememişse o doktorun beceriksizliğidir.