-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.141
Bu akşam evden kavga edip çıktım.babam almaya gelmisti zaten.dünden kalan bir konusmanın sonucunda bugün babamlardayım artık.Eşimde istiyor sanırım artık ayrılmayı.Dün amcam ağladı,görümcem sürekli ağlıyordu dünden beri zaten,eşyalarımı toplayıp gideceğim zamanda eşim ağladı...
Bakalım,birkaç gün onlarsız kafa dinlemek istiyorum...
Merhaba demeye geldik.
Epeydir yazamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okumam baya sürecek.:44:
Merhaba demeye geldik.
Bu akşam evden kavga edip çıktım.babam almaya gelmisti zaten.dünden kalan bir konusmanın sonucunda bugün babamlardayım artık.Eşimde istiyor sanırım artık ayrılmayı.Dün amcam ağladı,görümcem sürekli ağlıyordu dünden beri zaten,eşyalarımı toplayıp gideceğim zamanda eşim ağladı...
Bakalım,birkaç gün onlarsız kafa dinlemek istiyorum...
Sagolun kizlar...
Daha once 2 kere ders vermek isyeyip geldim babamlara,ilkinde babam geri goturmustu durduk yere olmaz diye.digerinde bana biraktilar.oda geldi kuzenimle birlikte goturmeye.ama oyle cokta pisman ve uzgun ddegildi.bu baya ciddi bir ayrilis oldu...
Benim patlamalarim en alakasiz zamanlarda oldugu icin haksiz duruma dusuruldum.kendimi ne savundum ne ifade edebildim.en sonunda annesinin vidi vidi konusmalarina dayanamayip kalktim ustume bi kac sey aldim,firladim evden.esim agliyordu iste.sonra babamlari bekledim asagida,sessiz sedasiz geldik... kimbilir neler konustular arkamdan.ama umrumdada degil artik.esim ailemden rahatsiz oldugunu acik acik belli ediyorken ben hic birsey yapmis sayilmam... annesinin dizinin dibinde otursun simdi.sozlerinden cikmasin hic...
Yoruldum artik.biseyler degisecekse kendinden baslasin.cok uzulecegim,haddinden fazzla hatta.ama onda bir caba gormedigim surece donmeyecegim,bitecekse bitecek...
Sagolun kizlar...
Daha once 2 kere ders vermek isyeyip geldim babamlara,ilkinde babam geri goturmustu durduk yere olmaz diye.digerinde bana biraktilar.oda geldi kuzenimle birlikte goturmeye.ama oyle cokta pisman ve uzgun ddegildi.bu baya ciddi bir ayrilis oldu...
Benim patlamalarim en alakasiz zamanlarda oldugu icin haksiz duruma dusuruldum.kendimi ne savundum ne ifade edebildim.en sonunda annesinin vidi vidi konusmalarina dayanamayip kalktim ustume bi kac sey aldim,firladim evden.esim agliyordu iste.sonra babamlari bekledim asagida,sessiz sedasiz geldik... kimbilir neler konustular arkamdan.ama umrumdada degil artik.esim ailemden rahatsiz oldugunu acik acik belli ediyorken ben hic birsey yapmis sayilmam... annesinin dizinin dibinde otursun simdi.sozlerinden cikmasin hic...
Yoruldum artik.biseyler degisecekse kendinden baslasin.cok uzulecegim,haddinden fazzla hatta.ama onda bir caba gormedigim surece donmeyecegim,bitecekse bitecek...
özdeeeen nasıl gidiyor bebeğinle ilk günlerin?
ya ben rüyamda bebeğimi gördüm kızım olmuş bir çirkindi biri çirkindi anlatamam ama olsun belki büyüyünce güzelleşir diyordum yinede çok seviyordum kucağımdan bir saniye bırakamıyordum küçücüktü ellerini ayaklarını seviyordum. uyanınca üzüldüm yaa keşke biraz daha öpebilseydim sarılsaydım dedim.
Bu arada beğenileriniz için teşekkürler kızlar
kuzenim kınada öyle giymemizi istedi çok keyif aldık bizde kendimizi haremde gibi hissettik
Benim kına fotolarımı görsüydünüz yöresel kıyafet amcamın kızları da benimle birlikte giymişti biz de genelde öyle olabiliyo
Merhaba demeye geldik.
Simillacım amcamda yengemde o kadar bizden uzak bir yapidaymiski,cok gec anladim.bir kardes bir kardese bu kadar mi zit karakterde olur,hayret... o kadar seviyorlarki insan elestirmeyi,ben gercekten melek gibi bir adamin kiziymisim.ikiside biseye taktimi takar,karsidakini duymaz,gozunu kulagini kapatir sadece konusurlar.esimde bu zmana kadar dediklerine karsi gelmez,ben 10 kere soylerim yapmaz annesi 1 kere soyler o is mutlaka olur.kiz kardesi cokfzla cekmemis onlara.oda birini seviyo vermiyolar o yuzden ters dustuler belkide ondan.annesini babasini abisini gayet guzel kotuluyor bana.
Ve sagi solu elestirirken en buyuk darbeyi kizlarindan yiyecekler haberleri yok.cok guvendikleri kizlari gitmis EVLENMIS! Aile cuzdanini gosterdi sok oldum.bir tek ben biliyorum bunuda...
Az kaldı ya doğuma artık rüyalarına giriyor. Yakışıklı bir oğlun olacağı için rüyanın tersi çıkmışÇok fena rüya yorumlarım