Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar, Hoşgeldin artena.

Bu akşam evden kavga edip çıktım.babam almaya gelmisti zaten.dünden kalan bir konusmanın sonucunda bugün babamlardayım artık.Eşimde istiyor sanırım artık ayrılmayı.Dün amcam ağladı,görümcem sürekli ağlıyordu dünden beri zaten,eşyalarımı toplayıp gideceğim zamanda eşim ağladı...

Bakalım,birkaç gün onlarsız kafa dinlemek istiyorum...

Canım yine mi kıskançlık yüzünden tartıştınız?

günaydın

vay bee 14 ü kaptırdık 15 i yakalamam lazım

artena hayırlı olsun canım :KK49:

eftelya ne oldu yine anlat canım
bu kadar yıpratan nedir eşinin kıskançlıkları mı yine sizin için hayırlısı olsun ayrılma diyemiyorum sana nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle olsun
çünkü evlendiğinden beri hatta evlenmeden öncede öyleydi çok sıkıntılar yaşadınız

artena hayirlo olsun hanzade benim tren kacti bacm sen yetis bari
eftalya hakkinda herseyin hayirliai olsun

aaaa artena hayırlı olsun, bende okudum ama daphneden beterim, senin yazdığından anlamadım hanzadenin yazdığından da anlamadım en son daphne deyince aaaa deyip şaşırdım geri diğer sayfaya dönüp takvimine baktm. bu sıralar hayat benim daha yavaş bir hal aldı. günler daha uzun herşey daha yavaş gibi. sanırım benim yavaşladı ondan. bazı şeyleri idrak etmem bile uzun sürüyor :KK31:

eftelya hakkında hayırlısı neyse o olsun, dışardan biz ne dersek boş sonuçta herşeyi yaşayan sensin kendi kararın.

Merhaba demeye geldik. :emir_bebek: :KK16:

Epeydir yazamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okumam baya sürecek.:44:

oo hayırlı uğurlu olsun bebişin.bravo kız sana.daha bizim üşengeçler bebe yapacaklar.tırt onlar :KK9:

Bu akşam evden kavga edip çıktım.babam almaya gelmisti zaten.dünden kalan bir konusmanın sonucunda bugün babamlardayım artık.Eşimde istiyor sanırım artık ayrılmayı.Dün amcam ağladı,görümcem sürekli ağlıyordu dünden beri zaten,eşyalarımı toplayıp gideceğim zamanda eşim ağladı...

Bakalım,birkaç gün onlarsız kafa dinlemek istiyorum...

eftelya iyi düşün taşın bacım,bu kaçıncı bak,ayrılmak senin için hayırlıysa ayrıl,zorla güzellikte olmaz evlilikte yürümez.

ama eften püften şeylerse tabiki evliliğini bitirme..ayrı kal ceza ver..

herkes ağlamış,ne olduki anlatsana

teşekkür ederim kızlar daha yeni ayaklandım toparladım bir daha aslaaa kfc yemem :) hem de helal kesim olmadığını bile bile gittik yerken ile bunu konuşuyorduk ders oldu bana...
Artena hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun. Eftelya hakkınızda hayırlısı olsun bu evi ilk terkedişinse belki biraz ders olur eşine, inşallah herşey yoluna girer.

Sagolun kizlar...

Daha once 2 kere ders vermek isyeyip geldim babamlara,ilkinde babam geri goturmustu durduk yere olmaz diye.digerinde bana biraktilar.oda geldi kuzenimle birlikte goturmeye.ama oyle cokta pisman ve uzgun ddegildi.bu baya ciddi bir ayrilis oldu...

Benim patlamalarim en alakasiz zamanlarda oldugu icin haksiz duruma dusuruldum.kendimi ne savundum ne ifade edebildim.en sonunda annesinin vidi vidi konusmalarina dayanamayip kalktim ustume bi kac sey aldim,firladim evden.esim agliyordu iste.sonra babamlari bekledim asagida,sessiz sedasiz geldik... kimbilir neler konustular arkamdan.ama umrumdada degil artik.esim ailemden rahatsiz oldugunu acik acik belli ediyorken ben hic birsey yapmis sayilmam... annesinin dizinin dibinde otursun simdi.sozlerinden cikmasin hic...

Yoruldum artik.biseyler degisecekse kendinden baslasin.cok uzulecegim,haddinden fazzla hatta.ama onda bir caba gormedigim surece donmeyecegim,bitecekse bitecek...

Sagolun kizlar...

Daha once 2 kere ders vermek isyeyip geldim babamlara,ilkinde babam geri goturmustu durduk yere olmaz diye.digerinde bana biraktilar.oda geldi kuzenimle birlikte goturmeye.ama oyle cokta pisman ve uzgun ddegildi.bu baya ciddi bir ayrilis oldu...

Benim patlamalarim en alakasiz zamanlarda oldugu icin haksiz duruma dusuruldum.kendimi ne savundum ne ifade edebildim.en sonunda annesinin vidi vidi konusmalarina dayanamayip kalktim ustume bi kac sey aldim,firladim evden.esim agliyordu iste.sonra babamlari bekledim asagida,sessiz sedasiz geldik... kimbilir neler konustular arkamdan.ama umrumdada degil artik.esim ailemden rahatsiz oldugunu acik acik belli ediyorken ben hic birsey yapmis sayilmam... annesinin dizinin dibinde otursun simdi.sozlerinden cikmasin hic...

Yoruldum artik.biseyler degisecekse kendinden baslasin.cok uzulecegim,haddinden fazzla hatta.ama onda bir caba gormedigim surece donmeyecegim,bitecekse bitecek...

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Böyle bir ileri iki geri biraz zor biliyorum. En doğru kararı sen bilirsin yinede.

Sagolun kizlar...

annesinin lafları yüzündenmi terkettin evi ?

özdeeeen nasıl gidiyor bebeğinle ilk günlerin?

ya ben rüyamda bebeğimi gördüm kızım olmuş bir çirkindi biri çirkindi anlatamam ama olsun belki büyüyünce güzelleşir diyordum yinede çok seviyordum kucağımdan bir saniye bırakamıyordum küçücüktü ellerini ayaklarını seviyordum. uyanınca üzüldüm yaa keşke biraz daha öpebilseydim sarılsaydım dedim.

özdeeeen nasıl gidiyor bebeğinle ilk günlerin?

ya ben rüyamda bebeğimi gördüm kızım olmuş bir çirkindi biri çirkindi anlatamam ama olsun belki büyüyünce güzelleşir diyordum yinede çok seviyordum kucağımdan bir saniye bırakamıyordum küçücüktü ellerini ayaklarını seviyordum. uyanınca üzüldüm yaa keşke biraz daha öpebilseydim sarılsaydım dedim.

Az kaldı ya doğuma artık rüyalarına giriyor. Yakışıklı bir oğlun olacağı için rüyanın tersi çıkmış :KK1: Çok fena rüya yorumlarım :KK53:

Bu arada beğenileriniz için teşekkürler kızlar
kuzenim kınada öyle giymemizi istedi çok keyif aldık bizde kendimizi haremde gibi hissettik :KK9:
Benim kına fotolarımı görsüydünüz yöresel kıyafet amcamın kızları da benimle birlikte giymişti biz de genelde öyle olabiliyo

Bu arada beğenileriniz için teşekkürler kızlar
kuzenim kınada öyle giymemizi istedi çok keyif aldık bizde kendimizi haremde gibi hissettik :KK9:
Benim kına fotolarımı görsüydünüz yöresel kıyafet amcamın kızları da benimle birlikte giymişti biz de genelde öyle olabiliyo

Bende kınamda abiye giydim kızkardeşim benim yerime yöresel giyindi kınayı yakarken :KK1:

Merhaba demeye geldik. :emir_bebek: :KK16:

Epeydir yazamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okumam baya sürecek.:44:

artena hoş geldin.Hayırlısı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Allah nazarlardan saklasın

Eftelya, senin için hayırlısı ne ise o olsun, eger ki sorun sadece aileler ise, evliliği yıkmaya değmez bence. Tabi ki iyi düşün ve elinden geldiğince canını sıkma.

Simillacım amcamda yengemde o kadar bizden uzak bir yapidaymiski,cok gec anladim.bir kardes bir kardese bu kadar mi zit karakterde olur,hayret... o kadar seviyorlarki insan elestirmeyi,ben gercekten melek gibi bir adamin kiziymisim.ikiside biseye taktimi takar,karsidakini duymaz,gozunu kulagini kapatir sadece konusurlar.esimde bu zmana kadar dediklerine karsi gelmez,ben 10 kere soylerim yapmaz annesi 1 kere soyler o is mutlaka olur.kiz kardesi cokfzla cekmemis onlara.oda birini seviyo vermiyolar o yuzden ters dustuler belkide ondan.annesini babasini abisini gayet guzel kotuluyor bana.

Ve sagi solu elestirirken en buyuk darbeyi kizlarindan yiyecekler haberleri yok.cok guvendikleri kizlari gitmis EVLENMIS! Aile cuzdanini gosterdi sok oldum.bir tek ben biliyorum bunuda...

Simillacım amcamda yengemde o kadar bizden uzak bir yapidaymiski,cok gec anladim.bir kardes bir kardese bu kadar mi zit karakterde olur,hayret... o kadar seviyorlarki insan elestirmeyi,ben gercekten melek gibi bir adamin kiziymisim.ikiside biseye taktimi takar,karsidakini duymaz,gozunu kulagini kapatir sadece konusurlar.esimde bu zmana kadar dediklerine karsi gelmez,ben 10 kere soylerim yapmaz annesi 1 kere soyler o is mutlaka olur.kiz kardesi cokfzla cekmemis onlara.oda birini seviyo vermiyolar o yuzden ters dustuler belkide ondan.annesini babasini abisini gayet guzel kotuluyor bana.

Ve sagi solu elestirirken en buyuk darbeyi kizlarindan yiyecekler haberleri yok.cok guvendikleri kizlari gitmis EVLENMIS! Aile cuzdanini gosterdi sok oldum.bir tek ben biliyorum bunuda...

Ne diye eleştiriyorlar eftelya? Kızındakide ne cesaret nasıl evlenmiş herkesten habersiz :KK50:

oh iyi olmuş demek isterdim eftelyacım ama bana göre bir evladın annesine ve babasına atabileceği en büyük kazığı atmış görümcen. Bunlar ailece garip demek... İnşallah eşin başını iki eli arasına alıp doğru düğün düşünüp çekidüzen verir. Yazık bu yuvalar kolay kurulmuyor, beni yanlış yönlendiren annem babam dahi olsa yeri geldiğinde çekerim restimi. Madem ailesi oğullarına bu kadar meraklıydı evlendirmeyeceklerdi.

X