- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #36.101
ahsen hoşgeldin nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz ) foto koyacagim
ahsen hoşgeldin nasılsın canım
günaydın kızlar
zahter allah kabul etsin canım kalabalık mıydı mevlüt
daphne nbr kız bebiş nasıl
maviş yılbaşını bekleme hemen başla kızım bak biz bile başladık yani
daphne cinsiyeti ne zaman öğrenicez artık çatlamadan öğrensek
meraba kızlar herkes iyidir umarım
Özden de kurtuldu sırada landfloves ve smillia var galiba. Allah onları da kolaylıkla kurtarsın inş
elifciğim, ilk günlerde kimseyle konuşmak istemedim gerçekten ama şimdi şoku üstümden attım istediğin zaman arayabilirsin, hatta ararsanız sevinirim bile
maşallah Batu'ya, yakında yürüyecek demek ki, Berra'ın pek niyeti yok
Tiroid ilacının dozu daha da düşürüldü gecen ay, söylemiş miydim bilmiyorum
18. aya kadar toparlayabilir dedi doktor, inş. öyle olur
canım benim, çok sevindim Allah'a şükür ikiniz de iyisiniz, şimdi tadını çıkarma zamanı
Allah güle oynaya büyütmeyi nasip etsin, ağzınızın tadı bozulmasın
bu arada sezeryan mı oldu ya çok merak ediyorum kızlar?
Merhaba hanimlar
Dapne bebisiniz hayirli olsun canim
daphne, berra da cinsiyeti 2. haftada göstermişti
ama ben hep söylüyordum içimdekinin kız oldugunu:)
bizim yeni apartmanımızda aralrı 5-6 ay olan 4 bebek var, bir tek Berra kız
ama ezdirmiyo daha şimdiden kendini, savunma sistemi güzel işliyo. Anasına çekmiş:/
20. mi yazacaktın ahsceciğim? Benim dr um söylemiyor gibi geldi bana. Bir ay sonra diyip duruyor ne zaman sorsak. Bayramda nöbetci dr vardı o bana iki hafta sonra belli olur demişti. Benim dr um pazar günü yine 1 ay sonra dedi. Eşim benden daha sabırsız Oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık karnını diyor
Berra fena zaten. Aferin ona kızım olursa örnek abla olarak berrayı göstereceğim. Bana çekerse çok ezdirir kendini
kızlar dr.kontrolüm var 13 ünde ve 14-15 gibi adet olmam lazım acaba vafi gibi olur mu
o dr.gittiğinde yeni hamileydi dr.dan bikaç gün sonra öğrenmişti
gerçi bu ilk ay olduğu için çok yğunlaşmadık inş. yılbaşın da yeni yıl hediyesi olur bize
eftelya kız nerelerddesin kayboldun