Eylül dostluğumuza burada devam (:

meraba kızlar herkes iyidir umarım
Özden de kurtuldu sırada landfloves ve smillia var galiba. Allah onları da kolaylıkla kurtarsın inş

elifciğim, ilk günlerde kimseyle konuşmak istemedim gerçekten ama şimdi şoku üstümden attım istediğin zaman arayabilirsin, hatta ararsanız sevinirim bile

maşallah Batu'ya, yakında yürüyecek demek ki, Berra'ın pek niyeti yok
Tiroid ilacının dozu daha da düşürüldü gecen ay, söylemiş miydim bilmiyorum
18. aya kadar toparlayabilir dedi doktor, inş. öyle olur

Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz :KK66:) foto koyacagim

canım benim, çok sevindim Allah'a şükür ikiniz de iyisiniz, şimdi tadını çıkarma zamanı
Allah güle oynaya büyütmeyi nasip etsin, ağzınızın tadı bozulmasın

bu arada sezeryan mı oldu ya çok merak ediyorum kızlar?

Merhaba kızlar...

Demek Özdende doğum yaptı ha.Çok sevindim yaa,nasıl mutlu oluyorum böyle güzel haberlerinizi aldıkça.Darısı diğer bebek bekleyenlere...

Benimde amcamlar geldi bayramda,bakalım ne kadar kalacaklar daha.Eşim göndermek istemiyor tabii ama...

günaydın kızlar

zahter allah kabul etsin canım kalabalık mıydı mevlüt

daphne nbr kız bebiş nasıl

maviş yılbaşını bekleme hemen başla kızım bak biz bile başladık yani:KK9:

İyi canım pazar günü gittim uyuyordu sıpam tabi uyurken bile elleri kımıl kımıldı :KK1:

daphne cinsiyeti ne zaman öğrenicez artık çatlamadan öğrensek:KK53:

Bir ay sonra dedi :emir_bebek:

meraba kızlar herkes iyidir umarım
Özden de kurtuldu sırada landfloves ve smillia var galiba. Allah onları da kolaylıkla kurtarsın inş

elifciğim, ilk günlerde kimseyle konuşmak istemedim gerçekten ama şimdi şoku üstümden attım istediğin zaman arayabilirsin, hatta ararsanız sevinirim bile

maşallah Batu'ya, yakında yürüyecek demek ki, Berra'ın pek niyeti yok
Tiroid ilacının dozu daha da düşürüldü gecen ay, söylemiş miydim bilmiyorum
18. aya kadar toparlayabilir dedi doktor, inş. öyle olur

canım benim, çok sevindim Allah'a şükür ikiniz de iyisiniz, şimdi tadını çıkarma zamanı
Allah güle oynaya büyütmeyi nasip etsin, ağzınızın tadı bozulmasın

bu arada sezeryan mı oldu ya çok merak ediyorum kızlar?

Sezeryan oldu ahsen ama her hangi bir sıkıntısı yok şu anda.

daphne, berra da cinsiyeti 2. haftada göstermişti
ama ben hep söylüyordum içimdekinin kız oldugunu:)

bizim yeni apartmanımızda aralrı 5-6 ay olan 4 bebek var, bir tek Berra kız
ama ezdirmiyo daha şimdiden kendini, savunma sistemi güzel işliyo. Anasına çekmiş:/

daphne, berra da cinsiyeti 2. haftada göstermişti
ama ben hep söylüyordum içimdekinin kız oldugunu:)

bizim yeni apartmanımızda aralrı 5-6 ay olan 4 bebek var, bir tek Berra kız
ama ezdirmiyo daha şimdiden kendini, savunma sistemi güzel işliyo. Anasına çekmiş:/

20. mi yazacaktın ahsceciğim? Benim dr um söylemiyor gibi geldi bana. Bir ay sonra diyip duruyor ne zaman sorsak. Bayramda nöbetci dr vardı o bana iki hafta sonra belli olur demişti. Benim dr um pazar günü yine 1 ay sonra dedi. Eşim benden daha sabırsız :KK1: Oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık karnını diyor :KK9:

Berra fena zaten. Aferin ona kızım olursa örnek abla olarak berrayı göstereceğim. Bana çekerse çok ezdirir kendini :KK1:

kızlar dr.kontrolüm var 13 ünde ve 14-15 gibi adet olmam lazım acaba vafi gibi olur mu
o dr.gittiğinde yeni hamileydi dr.dan bikaç gün sonra öğrenmişti
gerçi bu ilk ay olduğu için çok yğunlaşmadık inş. yılbaşın da yeni yıl hediyesi olur bize

20. mi yazacaktın ahsceciğim? Benim dr um söylemiyor gibi geldi bana. Bir ay sonra diyip duruyor ne zaman sorsak. Bayramda nöbetci dr vardı o bana iki hafta sonra belli olur demişti. Benim dr um pazar günü yine 1 ay sonra dedi. Eşim benden daha sabırsız :KK1: Oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık karnını diyor :KK9:

Berra fena zaten. Aferin ona kızım olursa örnek abla olarak berrayı göstereceğim. Bana çekerse çok ezdirir kendini :KK1:

ewt daphne 20 yazacaktım:)
aslında az buçuk söyleyebilir cinsiyeti biraz uğraşsa, doktorlar işte. Cinsiyet konusunda benim eşim de inanılmaz sabırsızdı.Öğrenince de full alışveriş yapmaya başlamıştı. Ahh eski dertsiz günlerim:)

valla özellikle kız çocugunu biraz baskın yetiştimek gerek daphne. Toplum zaten erkek egemen bir toplum. Mesela bugün kafasını koltugun kenarına çarptı, "eh eh" diye diye dövmeye başladı koltugu:KK70:

saldırgan çocuklardan nefret ederim tabi o ayrı. Allah korusun yani öyle de yetiştirmem. Sadece daha şimdiden zarar gördüğü yeri bilme içgüdüsünü yerleştirmek istiyorum. O farkındalığa sahip olsun, ileride "bu eşyadan/bu kişiden bana zarar gelir" düşüncesini çabuk kavrasın istiyorum

Bebek deyip geçmeyin inanılmazlar, herşeyi anlıyorlar yeter ki gerekli vakti onlara ayırın

kızlar dr.kontrolüm var 13 ünde ve 14-15 gibi adet olmam lazım acaba vafi gibi olur mu
o dr.gittiğinde yeni hamileydi dr.dan bikaç gün sonra öğrenmişti
gerçi bu ilk ay olduğu için çok yğunlaşmadık inş. yılbaşın da yeni yıl hediyesi olur bize

yılbaşında dedin dedin dediğini yaptın helal sana :)

ahsen yaa valla öyle oldu ama tabi bi de şimdi ne zaman olur derdi var hemen olacak mı bakalım zaman gösterecek inş.çok bekletmez

şimdi takvimine gözüm çarptı da, 2 yıl dolmuş sadece. Ne kadar da az aslında
Ben kendimi yaşlanmış hissediyorum, yorgun bitkin mutsuz
Berra bir daha 7 aylık,8 aylık,9 aylık olmayacak
şimdi 10 aylık. Birlikte neşeli neşeli büyütmeyi hayal ederken neler oldu aklım almıyo kızlar içim yanıyo, hala uyanmak istemiyorum sabahları

mart ayında başladı kabus, büyüdü büyüdü büyüdü...
aylar geçti, Berra büyüdü, ben farkında olmadan büyüdü.

Ben kendi bulanımlarımla cebelleşirken o büyüdü, tadını çıkartamadık hiç

ilk çocugumuz ilk gözümüzün nuru. Olmadı işte, hayal ettiğimiz hiçbirşey olmadı
halının üzerinde üçümüz yuvarlanmadık bile keyifli keyifli
iyi ki ailem var

yine de Berra her daim gülüyor, kendi kendine yerde oynarken bile gülüyor durup durup

kızım mutlu, ailem sayesinde.
En azından buna sevinmem gerek galiba

ahsencim herşey yoluna girecek, sadece biraz zaman... üzülme demek boş biliyorum ama herşey olacağına varıyo ne yapsan boş... kızın büyüyo ve bugünlerini hatırlarken için acıyacak... en azından yine de herşeye rağmen şükretmeyi biliyosun...
kızın için gülmelisin...
ve çok iyi düşün; senin için kızın, için en doğru kararı ver...
yuvamızı nasıl kurduk, ne zorluklarla en iyi biz biliyoruz
ve şimdi Berra da var vereceğin karar sadece senin değil, onun da kararı defalarca düşün çok zor evet ama herkes ikinci bi şansı hak eder...

X