- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.121
siyahdenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canımmmmm
hazır bilg açmışken kk yı okuyayım dedim. Dünden beri can çekişiyorum resmen, regl oldum çokkk sancım var diğer bir yandan dün dışarıda kfc de tavuk yedik oda beni zehirledi bütün gece istifra ettim dr a gitmek için merdivenleri inmeye takatim yokyata yata da sıkıldım.
yine de Berra her daim gülüyor, kendi kendine yerde oynarken bile gülüyor durup durup
kızım mutlu, ailem sayesinde.
En azından buna sevinmem gerek galiba
İnşallah hanzade tutmuştur ilk aydankızlar dr.kontrolüm var 13 ünde ve 14-15 gibi adet olmam lazım acaba vafi gibi olur mu
o dr.gittiğinde yeni hamileydi dr.dan bikaç gün sonra öğrenmişti
gerçi bu ilk ay olduğu için çok yğunlaşmadık inş. yılbaşın da yeni yıl hediyesi olur bize
şimdi takvimine gözüm çarptı da, 2 yıl dolmuş sadece. Ne kadar da az aslında
Ben kendimi yaşlanmış hissediyorum, yorgun bitkin mutsuz
Berra bir daha 7 aylık,8 aylık,9 aylık olmayacak
şimdi 10 aylık. Birlikte neşeli neşeli büyütmeyi hayal ederken neler oldu aklım almıyo kızlar içim yanıyo, hala uyanmak istemiyorum sabahları
mart ayında başladı kabus, büyüdü büyüdü büyüdü...
aylar geçti, Berra büyüdü, ben farkında olmadan büyüdü.
Ben kendi bulanımlarımla cebelleşirken o büyüdü, tadını çıkartamadık hiç
ilk çocugumuz ilk gözümüzün nuru. Olmadı işte, hayal ettiğimiz hiçbirşey olmadı
halının üzerinde üçümüz yuvarlanmadık bile keyifli keyifli
iyi ki ailem var
canımmmmm
hazır bilg açmışken kk yı okuyayım dedim. Dünden beri can çekişiyorum resmen, regl oldum çokkk sancım var diğer bir yandan dün dışarıda kfc de tavuk yedik oda beni zehirledi bütün gece istifra ettim dr a gitmek için merdivenleri inmeye takatim yokyata yata da sıkıldım.
hanzade, facebookta fotograflarını gördüm.Kuzenin düğünden, Nasıl güzel olmussun öle,yeşil sana çok yakışmış.
hanzade, facebookta fotograflarını gördüm.Kuzenin düğünden, Nasıl güzel olmussun öle,yeşil sana çok yakışmış.
Gelinden daha güzel olmuş değil mi
Evet bencede gelin sonuk kalmis gelin adina uzuldum senin icin sevindim hanzade :)
Hatun taş ne yapsın ama değil mi
Evet, kıyafet saç ve makyajta cuk oturmuş :)
Daphne, nasıl bakalım bebiiş? Nasıl beşik, kıyafet vb şeyleri şimdiden araştırmaya başladın mı? Minik minik ceket yelek falan örmeye başla canım, yapabiliyosan, nisanda hava ılık olur.