Eylül dostluğumuza burada devam (:

siyahdenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canımmmmm
hazır bilg açmışken kk yı okuyayım dedim. Dünden beri can çekişiyorum resmen, regl oldum çokkk sancım var diğer bir yandan dün dışarıda kfc de tavuk yedik oda beni zehirledi bütün gece istifra ettim dr a gitmek için merdivenleri inmeye takatim yok yata yata da sıkıldım.

siyahdeniz çok geçmiş olsun canım
kfc en sevdiğim şey çok yerim nasıl zehirlendin yaa şaşırdım demek ki bayattı tavuk problemliydi ya da hafif şeyler ye bi kaç gün canım

ana, geçmiş olsun canım. Çok fazla karnın ağrıyosa, tansiyonun düşmüş bundan dolayıda istifra ediyor olabilirsin.Aman dikkatli ol.

yine de Berra her daim gülüyor, kendi kendine yerde oynarken bile gülüyor durup durup

kızım mutlu, ailem sayesinde.
En azından buna sevinmem gerek galiba

maşallah berraya canım ya, ne kadar güzel ve tatlı bir kızın var maşallah. Sık sık gel muhabbet edelim ki kafan dağılsın.

İnşallah hanzade tutmuştur ilk aydan

Ben her şeyin düzeleceğine inanıyorum ahsen. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Yeniden yuvanızda birlikte güzel günler geçireceksiniz hep birlikte

Geçmiş olsun kuzum. Cumartesi bizde kfc ye gittik. Benim ve eşimin mideside bozuldu. Eşim hala toparlanamadı hatta. Günlerdir mide ağrısı çekiyor. Bu tarz yerlerde yemek yememesi en doğrusu aslında.

Ahsen yazılarını okudukça üzülüyorum

Olmasaydı böyle keşke.Bu olayda sonuna kadar sen haklısın.
Bir daha sans vermek de yine senin kararın. Belki de ikinci bir şans tanınmalıdır, bilemiyorum.
Berra içinde zor olacak ilerde...

Kimse 2011 deki yeni gelin değil şuan. Herkes defalarca kere mutlu oldu yıprandı ağladı güldü...
Evlilik büyütüyor insanları... Hatalarında ders alır belki. Biz bile değiştik.

O neden değişmesin ki?

hanzade, facebookta fotograflarını gördüm.Kuzenin düğünden, Nasıl güzel olmussun öle,yeşil sana çok yakışmış.

Hatun taş ne yapsın ama değil mi

Evet, kıyafet saç ve makyajta cuk oturmuş :)

Daphne, nasıl bakalım bebiiş? Nasıl beşik, kıyafet vb şeyleri şimdiden araştırmaya başladın mı? Minik minik ceket yelek falan örmeye başla canım, yapabiliyosan, nisanda hava ılık olur.

Yok kuzum ya cinsiyet öğrenemedik ya henüz. Neye bakacağımıda bilmiyorum o yüzden

Merhaba demeye geldik.

Epeydir yazamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Geçmişi okumam baya sürecek.:44:

Bu akşam evden kavga edip çıktım.babam almaya gelmisti zaten.dünden kalan bir konusmanın sonucunda bugün babamlardayım artık.Eşimde istiyor sanırım artık ayrılmayı.Dün amcam ağladı,görümcem sürekli ağlıyordu dünden beri zaten,eşyalarımı toplayıp gideceğim zamanda eşim ağladı...

Bakalım,birkaç gün onlarsız kafa dinlemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…