Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne kız ipek böcüğünü gördün ben de çok istedim ama bu kez olmadı inşallah evinde ziyaret ederiz artık

daphne kız ipek böcüğünü gördün ben de çok istedim ama bu kez olmadı inşallah evinde ziyaret ederiz artık

Evet canım eşim bile dedi uzun zamandır gördüğüm en güzel bebeklerden biri diye Kıpkırmızı dudaklar, siyah saç, beyaz ten 41 kere maşallah İnşallah mevludune ziyaretine gideceğiz.

günaydın kızlar
daphne dün nasıl okuduysam orayı kaçırmışım demek kız kardeşin 2. ye hamile ne güzel iyi cesret tebrikler ayrıca birlikte hamilelik geçireceksiniz ne güzel

ben işteyim yine çalışıyorum her yer tatil arayan soran yok offf

pek iş yok naapsak diye düşünüyoruz boş oturunca da problem burda hemen laf söylüyolar

Günaydın hatunlar, cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Atatürk ve tüm silah arkadaşlarınında yattığı yer nurlarla dolsun. Çok şükür ki onlara olan vefamızı unutacak kadar hain olmamayı öğretti bizlere büyüklerimiz.

Evet hanzade bu arada dün ultrasona girmiş 6 hafta 4 günlük çıkmış bebeğimiz. Ailemiz büyüyor. Kalabalık bir aile olacağız

bende iş var hiç tükenmiyor mübarek,öğleden sonra gidersin dedi benm patron bakalım görcez.daphne ne güzel çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inş.hep böyle

daphne ne güzel her yeriniz bebiş dolacak bizim de öyle keyifli oluyo bakalım bizim minnak ne zaman teşrif edecek..

bende iş var hiç tükenmiyor mübarek,öğleden sonra gidersin dedi benm patron bakalım görcez.daphne ne güzel çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inş.hep böyle

Amin canım, darısı başına en kısa zamanda inşallah

daphne ne güzel her yeriniz bebiş dolacak bizim de öyle keyifli oluyo bakalım bizim minnak ne zaman teşrif edecek..

Yılbaşına kadar bekliyorum senden güzel haberler

gunaydin herkese dun esimin mevludunu yaptik bayagi yoruldum ama degdi esime sordum memnun kalmis
bugunde hastanedeyim kendimi bayagi hirpaladim galiba belim kasiklarim cok agriyo sancim var rapor alicam doktoru bekliyorum
daphne yeni bebek geliyormus hayirli olsun

Sağol kuzum, eşin ne zaman gidiyor nasipse? Kalabalık mıydı mevlüd?

günaydın kızlar

zahter allah kabul etsin canım kalabalık mıydı mevlüt

daphne nbr kız bebiş nasıl

maviş yılbaşını bekleme hemen başla kızım bak biz bile başladık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…