- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.021
gordumm simillam ya cok seker olmussun maşallah sadece gobisin cikmis. Ogluna bayildim ya ne tatli bisey o resmen gülüyor.
Adi ne olucak sipajin
evdeyim canım bende komşularla takılıyorum kesin karar verdim artık yılbaşından itibaren çalışcaz
dün bi arkadaşımın daha bebeği oldu iyice heveslendim
adı ne olcak hakkatenya hakkaten hiç erkek isimlerini beğenmiyorum.kocamın kp in adını koyma gibi bi düşüncesi var.bazen koycam dio bazen koymucam dio oda kararsız.adı hasan.2 isimde istemiyo.tek hasanda benim içime sinmiyo.bakalım muallakta şimdi.tekliflere açığız ama
oh ne güzel konu komşu takılın.bekleme güzelim sende tat bu güzel duyguyu.bak benim sıpam kıpırdamaya başladı.anasına tekme atıyor.pıt pıt ufacık ayaklarıyla
Ooo sezonu açıyorsunuz demekYarın çalışacak mısın sen?
bende öyle düşünüyorum ama.malesef tek başıma karar veremiyorum. 2 eltiminde 2 kızı var.kv çok istediği adı konsun.oğullarınada söylemiş.gelinlerde koymadı.çok bozuldu kadın.kp in bole bi istediği yok bildiğim kadarı ile.hem bu sebepten hemde ilk erkek torun olması sebebiyle koymak istiyor eşim..bide bulduğum isimleride beğenmiyor.çok sinir bozucu bişey bu
Kızlar dr bana elevit vermişti son gittiğimde iki haftadır kullanıyordum ama dün gazetelerde bir haber çıktı. Elevitte domuz jelatini varmış. Firmada yalanlamadı bu haberi. İçime sinmiyor diye bıraktım kullanmayı. Onun yerine ne kullancağımı bilmiyorum. Çünkü böylede içime sinmiyor
evet çalışcam canım yaa
similla bir sürü isim var kız bulamadın mı bence de kp.in isminde diretmiyosa kocan koymayın ben tek isim severim o da sizin seçtiğiniz olsun bence
benim favorilerim yıllardır değişmedi hep söylüyorum istersen sen de düşün bunları
aras doruk barış üçünü de çok severim
klasik isimlerde ali hoşuma gider ama koymayı hiç düşünmedim
kayra da fena değil deniz ismi kız erkek farketmez çok güzel
bende yağız çok severim bizimkide onu beğenmiyo at gibiymiş ne alakaysa
Berk kutay buğra
ARAS ı beğeniyorum. AT KILI da demekmiş. Manası güzel olsun istiyorum
buğra erkek deve demekmiş.
isim koyarken anlamına iyi bakmak lazım, sırf kuranda geçiyor diye koyulan bazı isimlerin ne kötü anlamları olduğu çıktı ortaya.
ben türk ismi olsun istemiştim, eski türk erkek isimlerini araştırırken okumuştum aklımda kalmıştı. birde alparslan olmasını istiyorum ama hem uzun hemde apo derler çocuuuma diye vazgeçtim
aras ismini bende çok beğenmiştim, hatta utku aras mı olsa dedim bir ara, ama anlamını daha araştırmamıştım. meğer bizim sitede varmış küçük bi çocuk bütün site çocuğa kargo nerde kargo napıyo diyomuş :) annemlerin komşularının falan aklına gelmiyormuş adı aras kargodan geliyormuş kısaltmış çocuğun adını kendi aralarında kargo yapmışlar, çok gülmüştüm yaa. anlamında hala bakmadım ama bence çok güzel bir isim
ben daha dün doktora sordum bu konuyu, içine sinmiyorsa decavit var onuda kullanabilirsin aynı içeriği dedi, ama oda farklı bir firmanın aynı ürününden sonuçta ondada olabilir dedi. birçok ilaçta vardır çünkü jelatin oluyor ve jelatinide domuzdan yapıyorlar dedi, hatta bu zamana kadar takılan bütün kalp kapakçıkları domuzdan yapılıyormuş.
bizimkiler de yorum yapmıyo zaten kp.in ismini eltim koydu
ben de eskiden beri zeynep severim tesadüf kv.nin ismi sırf o yüzden bazen değiştirsem mi diyorum ama eşim kimseye koydurtmadı sırf biz koyucaz diye şimdi ayıp olur diyo ama seviyorum seynep ismini eşim hatta zeyno da seviyo kimliğe öylemi yazdırsak diyo değişik olsun